Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona la asta m am gandit si eu dar nu mai am cablul sa pot descarca pozele din aparat. L a pus Uca bine.

Stai ca incerc cu cam web sa vad daca mi iese ceva.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce faceti fetelor? Vad ca ati scris nu gluma:)Eu am tinut-o numai in petreceri weekendul asta, aseara am fost la o petrecere de Thanksgiving organizata de departament, a iesit super, am niste colegi de milioane...apoi de acolo am plecat intr-un bar, iar azi dimineata, la ora 8 eram cu berea in mana ca ne-am strans la un tailgate party. Azi au jucat Gators, echipa UF (anul trecut am fost campioni, anul asta nu prea cred ca mai iese ceva). Am fost si la meci, aatmosfera este fantastica, daca aveti ocazia sa mergeti la un meci de fotbal american, sa o faceti, toata lumea era imbracata in portocaliu si albastru, culorile echipei, stadionul este imens, 90000 de locuri...Imi pare asa de rau ca o parte din colegii mei gradueaza in decembrie, am format o echipa grozava, m-am inteles foarte bine cu ei, in special cu americanii, la examene ne strangeam impreuna si studiam, petrecerile se lasau intotdeauna cu distractie maxima, offf....chiar imi pare rau.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Miereamara, ce frumos!

Fetelor, m-am enervat si m-am dus la cosmetica sa-mi trag un Brazilian bikini wax - acu' m-am intors si sunt tare fericita Si tanti a fost finuta, nu m-a durut prea tare.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

uau, lai povesteste mai multe...e scump, cit dureaza, ce iti face (creme inainte, creme dupa, etc)...
e epilat total pina la urma, ca am vazut ca difera parerile...la brazilian mai ramine ceva nu?

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by uta_ciun

uau, lai povesteste mai multe...e scump, cit dureaza, ce iti face (creme inainte, creme dupa, etc)...
e epilat total pina la urma, ca am vazut ca difera parerile...la brazilian mai ramine ceva nu?

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Raluca, n-a fost scump, da' io-st in Mexic acum, nu prea se compara cu preturile din State. A fost echivalentul a zece dolari, i-am mai lasat eu doi bacsis (ultima data cand am fost in State a fost de vreo trei-patru ori mai scump). Eu i-am cerut sa faca tot, si asa a facut; ele te intreaba cat de mult vrei. La tanti asta a fost simplu, fara creme, doar talc dupa. De obicei iti dau si ceva dezinfectant si ulei sau ceva de genul dupa. Creme inainte eu n-am vazut pana acum, dar in unele locuri or fi, nu stiu.
A folosit o ceara cu miere si fasii pt. indepartatul cerii/smuls.
Stiu ca alta data mi s-a recomandat sa tund cu vreo doua zile inainte , nu mult ca daca e mult prea scurt nu se ia bine, dar sa nu fie totusi firul foarte lung pentru ca e mai dureros.
Nu stiu sa-ti spun exact cat a durat, dar cred ca sub juma' de ora. Azi mi s-a parut ca a durat mai putin decat de obicei. Dar am fost si eu 'cuminte', adica relaxata, ma rog, atat cat am putut.

Lai

Mergi la inceput

Aici este cam 50 de dolari epilatul (brazilian). Eu nu am fost niciodata, mi se pare prea scump (ceea ce nu ma impiedica sa dau 80 de dolari pe un tuns). Ma fac acasa cu ceara (si fasii de panza), epilatorul si daca mai ramane ceva, bag lama. Pe maini, picioare si axila ma fac numai cu epilatorul.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput

Si mie mi se pare scump in State. Dar asa, la ocazii speciale, mai 'sparg banca' si ma duc sa fac 'terapie prin epilare'

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

de ce te faci pe maini, si cat de des te faci?

quote:
Originally posted by miereamara

Aici este cam 50 de dolari epilatul (brazilian). Eu nu am fost niciodata, mi se pare prea scump (ceea ce nu ma impiedica sa dau 80 de dolari pe un tuns). Ma fac acasa cu ceara (si fasii de panza), epilatorul si daca mai ramane ceva, bag lama. Pe maini, picioare si axila ma fac numai cu epilatorul.

Martin Luther King Jr.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eu ma epilez acasa la o tipa,ma costa picior lung si brazilian 45$...ieftin,si face super gagica...si curat,ca eu asta problema o am la saloanele de aici...stiu ca ia cam 15 $ pt brazilian...eu fara epilat insa sunt moarta,ma fac de la 16 ani si nu imi mai place nimic altceva,asa ca o data la luna,sau maxim o luna jumate merg la "salon"...a,si a mea ma da doar cu pudra dupa...iar la mine brazilianul il face cu o ceara specila doar pt asta,si smulge cu ceara,adica nu cu benzi...m-ati inteles?

Am si eu poze de la Orlando,din octombrie,abia acum am reusit sa le pun,si de la ziua lui fi'miu...sunt la semnatura!!!

Duminica placuta la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabbriela

de ce te faci pe maini, si cat de des te faci?
quote:

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pe maini ma fac mai mult asa de fite, am un pic de par, firul e f f subtire, dar creste lung daca nu il epilez. Cam la 2 luni bag epilatorul.

Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput