Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

STEFANIA de andrruzza
IRIS-MARIA de ripley
KOSMAS de iuli8700
ANDREI de aandreea27
IULIUS-TEODOR de alinus_25

sa fiti sanatosi si cuminti !!!

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Roxana G MULTUMESC MULT PT RASPUNS ASA VOI FACE MAI ASTEPT SA VAD CUM EVOLUEAZA NU ARE FEBRA , CRED CA NU AM DE CE SA-MI FAC PRB

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

SLIPPERS76 DISTRACTIE PLACUTA LA PETRECEREA DE BOTEZ nu te mai stresa priveste partea buna ai un BB crestin asa ca bucurate de acest moment iti vei aduce aminte toata viata

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Dar peripetiile mele pe ziua de azi nu au inceput asa, au inceput de dimineata cand in drum spre coafor primesc un telefon prin care imi spun ca daca mai intarzii mai mult de 5 minute imi pierd programarea la manichiura. Gonesc cu masina, parchez, intru si incep sa ii spun receptionistei cine sunt si ca am programare la manichiura, se uita si imi spune: NU AVETI LA NOI....eu contrariata ii spun: pai m-ati sunat...dar imi dau seama ca de fapt facusem programarea la cel din Piata Alba Iulia...asa ca bineinteles ca mi-am pierdut programarea la manichiura, iar printre altele vad ca mi-am stricat si pedichiura....
Asta chiar ca este o zi tampita

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

DANA36 asa este scuze pe ea nu am observat-o ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc frumos de aprecieri! Mie tot timpul mi se pare ca nu le fac poze reusite...nu prea le public.

la noi mesele de san sunt un vis frumos, alea de completare un cosmar...isi face sila singur cu bibele, e ceva, nu mai zic, se inneaca, nu ragaie, da afara, mai usor, mai in jet...e groaznic.

nu-mi dau cu parfum ca e f gretos fi-miu.

Andries

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! STEFANIA MARIA sa-ti traiasca domnisoara mamico ,si cavalerul,si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Eu alaptez si imi dau si cu parfum....

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Bikmaria, mai ai putina rabdare sa vezi cum evolueaza. Daca nu are febra, nu e cu mucozitati, mai lasa putin. Sa nu se constipe de la smecta. Depinde de consistenta, de culoare, daca e ok lasa-l in pace.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

al meu face cu mucozitati sa-i dau smecta? cum se da? ca-n prospect sau doar asa putin?

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Danielle
Marunzika frumoasa dulcetica ai.

Noi santem foarte cumincioare cand stam in brate, dormim super afara si mai ales in pat cu mami ...nu pot sa o pun sub nici un chip in carut sau patut.

Cu parfum nu ma dau si nici cu ulei pe sani nu ma mai dau , doar pe corp.

Voi in afara de ulei de corp ce creme mai folositi??...a mea e tare uscata , adica se desfoliaza rauuuuuuu pe picioare.

Buricul ne-am cazut de o saptamana, dar inca il mai curat cu apa oxigenata si saptamana asta vom face si baie.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput