Mamici de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
A fost un weekend lenevos. In afara de cumparaturile de sambata dimineata la Carrefour, n-am mai iesit din casa. A mai iesit sotul meu cu Andrei pe afara. Am dormit mai mult, vreo 2-3 reprize de greata. gatit. Nimic spectaculos.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Salutare si de la noi
Am reusit sa citesc 'pe sarite' ca in we aveti un spooooor
.Eu sunt inca la munca,de maine stau acasa.Mariuca a racit
:tuseste si are mucisori!Si,colac peste pupaza,pe mine ma doare urechea dreapta,cea care in primavara mi-a dat mult de furca.
(cam 1 luna,cu perforari de timpan,injectii la 8 ore..frumos!).
Da,privind uneori de afara,sistemul din RO are multe avantaje fata de cel din SUA,de ex.dar...ce daca asistenta medicala e gratuita..spagile sunt in floare.cele mai importante analize(toxoplasmoza,TT etc)se platesc..cu bani grei,raportand la salariile de la noi.Ecografiile la fel.Se poate spune ca singurul avantaj e ca putem sta 2 ani acasa.Insa multe aleg sa mearga la munca si platesc bani grei la bone sau gradinite particulare(o bona,program lung ajunge si la 8-9 milioane,la fel si gradi).Deci..nu e totul roz.Eu ma gandesc de acum ce voi face.parintii si socrii sunt din provincie,deci ajutor numai pe termen scurt.la bona nu pot renunta.Vor fi momente in care nu voi putea sa fac fata la amandoi...nu stiu cum voi face.Poate voi munci ceva de acasa..mai am timp sa ma gandesc.
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
ina78 spune:
Buna dimineata!
Nu stiu cu ce sa incep. Am venit la apel...
Am avut o perioada ingrozitoare: nunta sau botez in fiecare we, ziua sotului meu, musafiri aproape toata saptamina (nu am dat o petrecere comuna... ci i-am chemat pe rind), la serviciu am fost singurica sefa mea este in concediu) .... si uite asa timpul meu a fost tare pretios.
Ca sa nu ami spun ca stau inca tare bine cu somnul... la 21-22 ma apuca un dor de pat...
Despre mine... sarcina la ultima eco... la cea cu masuratorile se prezenta binisor. In masuratori ... parea ok, era o diferenta intre lungimea femurului si lungimea nu mai stiu a cui ... cert e faptul ca dr a spus ca e ok, sa nu intru in panica... dar pe eco - in tabel erau valori - incadrari - diferite (ceva de genul 13 s 5 z si 14 s 1 z) - nu am hirtia la mine... Mi-a recomandat Triplu Test - nu stiu exact motivul... dar spunea ca nu e nimic in neregula. (probabil virsta - 30 ani ?!?) ... cert e faptul ca saptamina viitoare fac TT si am ceva emotii.
Placenta e prinsa, a ramas o bucatica f. mica cu probleme... asa ca inca "ma dopez" cu utrogestan. Ce nu-mi prea place e ca tenul meu este ... adolescentin. am cosuri, pete... Dar daca bebe e ok... nu ma pling.
Acid folic inca iau ptr. ca am uitat sa intreb. Si pina merg la dr (saptamina viitoare) ... mi-am spus ca n-o fi prea mult.
Sint suparata ca n-am intrebat de sexul copilului... parca era noapte... ne-a hipnotizat ca am uitat sa mai intrebam ceva...
Zilele trecute am patit altceva... m-am balonat... si m-am stricat la burtica... si am avut niste crampe (cum n-am avut in viata mea), insa nu am luat nici o pastilutza. dupa ce m-au lasat durerile mi-am dat seama ca putea sa iau no-spa...
Insa vad ca acum ma simt ok. Doamne-ajuta.
M-am intins cit o zi de post.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
cleo78 spune:
ina78, no spa poti lua relaxata. Relaxeaza musculatura... si atenueaza crampele. Mie mi-a dat dr cu mentiunea: LA NEVOIE. Am inc asa 5 pastilute, dar asha mi-e frica sa iau orice pastila...
15+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
Alysh spune:
Buna dimineata burtici!!
Sa avem o saptamana numai cu vesti bune!
Eu de azi sunt din nou la servici dupa 4 zile de leneveala.....si n-am nici un chef...dar avand in vedere ca mai vin pana in sarbatori si apoi intru in concedii pana la nastere, nu ma mai simt asa disperata. Chiar de saptamana viitoare trebuie sa incep sa-mi strang catrafuse, doc personale, tot ce mai am pe-aici, ca nu mai am de gand sa ma intorc....
Ina, stai linistita, si mie si cred ca tuturor fetelor le-au iesit masuratori diferite. Eu m-am dus cand am implinit 12 saptamani si fiecare masuratoare avea varste diferite: 12 s 1 zi, 11 s 6 zile, 12s si 3 zoile, etc. Nici eu n-am la mine analizele ca ti le-as fi citit.
In privinta cosurilor, nu mai zic, pe mine ma exaspereaza pur si simplu: nasul meu e plin de cosuri si eu super dureror, tre sa-mi dau cu un kg de fond de ten sa nu se mai vada. Dar prefer asa decat pete sau alte minuni.
Alina
14+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
deeapui spune:
Salutare fetele. Iata ca incepe o noua saptamana de munca
..
Eu am inceput sa o iau razna de tot cu visele..azi-noapte am visat ca eram la inchisoare, si cel mai mare of al meu nu era locul in care ma aflam, ci faptul ca nu lasau la vizite copii si nu-l puteam vedea pe Alex..
mama nebuna.
In ceea ce priveste statul acasa, eu am venit la servici la 1 an si 3 luni ale lui Alex, in primul rand fiindca o luasem razna, dar si fiindca am gasit o ocazie cat de cat buna, care mi-a convenit ca si program. Acum insa cred ca voi sta sigur 2 ani acasa, fiindca mi-am dat seama ca nimic nu compenseaza timpul pe care il stai departe de copil si toate lucrurile pe care le pierzi. In plus, nu mai sunt multumita nici de servici, asa ca voi incerca ceva de acasa.
Deea
13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
leeloo2004 spune:
Buna fetele si o saptamina buna sa avem!
Eu sunt putin cam stresata - am vazut pe net ca mi-au iesit rezultatele la dublu test dar acolo nu au nicio interpretare, doar valorile si pina diseara cind ajung sa-mi ridic de la ei analizele stau cu un maaare morcov infipt stiti voi unde...Am incercat sa caut pe net dar nu am gasit nicaieri ceva tabele cu aceste valori functie de data sarcinii ca sa ma pot dumiri ce fel de risc indica ale mele...sincer m-am blocat pe asta si cred ca nu o sa am liniste pina nu ma duc sa-mi iau rezultatul...
Miine ma duc din nou la eco, iar cindva saptamina viitoare trebuie sa ma duc sa-mi fac si TT...
12+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ina78 spune:
Vad ca nu sint singura in asteptarea marelui mister - TT. Am niste emotii... si am inteles ca sint si multe rateuri, nu?
Burtica vad ca nu am mai doare, sint inca balonata si imi este un somn.
eu - Ina
- puiutul meu
Simonix spune:
Buna neatza burtici :)
La noi in we a nins ca in povesti. Ma gandesc ca cine stie cand mai vad zapada, daca ne mutam in Belgia :D Asa ca ma bucur. Si eu vin dupa un weekend de lenevit, in care am recuperat o saptamana de nesomn. Vise ciudate ...(am visat ca fratele meu a nascut o fetitza grrr... si am asistat la nastere - vai ce prostie !!!) Sotul meu rade de mine :D In rest, il pandesc pe bebe sa miste, si el - nimik :( Mai am rabdarica :)
Cam asta, sunt racita, tushesc ca un magarush si azi ma duc la doctor.
La TT stiam ca sunt mai multe erori decat la DT.
Fetelor, va pup, intru intr-o sedinta si abia astept sa va citesc dupa aceea ;)
Simona
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by ina78
Vad ca nu sint singura in asteptarea marelui mister - TT. Am niste emotii... si am inteles ca sint si multe rateuri, nu?
Burtica vad ca nu am mai doare, sint inca balonata si imi este un somn.
eu - Ina- puiutul meu
eu am facut DT. Si da, rezultatul poate fi si fals pozitiv. Unii medici intreaba pacientul daca e sigur ca vrea un test...de 'risc' cu 'risc'.
15+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra