Mamici de mai-iunie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna ziua la burtici!

Sunt o mamica de mai-iunie 2007 si va scriu cu melancolia perioadei cand eram gravida.
Cu scuze ca dau buzna la subiectul vostru, m-am gandit sa va fac o oferta care poate v-ar putea fi utila.
As dori sa ofer unei burtici ex-costumul meu de gravida format din pantalon, salopeta si bluzita, foarte frumos si in stare f buna. Il dau si f ieftin! Cine este interesata, va rog sa ma contacteze pe PM pt poze si alte detalii.

Sarcina usoara, nastere la fel de usoara si bebici sanatosi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salut fetelor!
azi am lenevit cam mult ca e urat afara, frig si ploua, nu ai chef de nimic.si ce ma supara asa de tare ca nici nu ai la ce te uita la tv, nu gasesti nimic cand cauti.
in legatura cu ce spunea cineva din sua despre copii ca vin acasa invatati ca daca sunt batuti sau se striga la ei sa stiti ca in programa de cls 3 la asa numita ora de dirigentie a aparut un capitol nou, in care copiii isi noteaza diferite nr de telefon unde pot suna daca sunt abuzati fizic de parinti, adica batuti-pusi la munci grele-abuzati sexual-nu li se da mancare adecvata.sincer nu stiu cate invatatoare cunosc aceasta programa si cate o fac, la noi la scoala se face, dar daca se face o sa ajungem ca in sua.si sa ne gandim ca sistemul nostru e jalnic.la noi in romania multe mai merg inca cu curu-nainte.
eu poate am noroc intr-o privinta ca stau intr-un orasel mic, m-am interesat deja, o femeie imi cere pt 5 ore 150roni.mi se pare accesibil.mama sta in germania iar pe soacra sincer nu as lasa-o cu BB meu, ar insemna sa-l duc dimineata acolo si sincer nu-mi plac conditiile ei.
norocul meu ca stau intr-un orasel mic e doar acesta ca poate o sa radeti cat de vestita este sighisoara dar avem doar un "supermarket" penny, daca poate fi numit asa ca produsele sunt groaznice.in rest sunt magazine mici cu niste preturi enorme, nu vreau sa va spun cat umblu tot orasul sa pot cumpara fructe si legume.mai bine fug pana in mures ca ies mai convenabil.
sincer ma bate gandul de mult sa-mi deschid o cresa dar preturile la locuinte e f mare si nu ne permitem, iar un credit nu ni se aproba fiind salariile f mici.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

fetelor, cu ce ocazie se face triplul test? vi-l recomanda medicul sau il face fiecare, de capul ei ca sa stea linistita ca totul e ok?
Pt cele carora le-a recomndat medicul, a recomandat asa..preventiv sau s-a luat dupa niste indicii?
Ca mie nu imi recomanda medcul nimic, nici masurarea pliului nucal, nici dublu test pana acum...desi am 30 ani.
13+
PS: cum pun si eu semnatura ca am umblat pe la profil si am pus alte bazaconii ca semnatura nu apare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

silvia, mie dr mi-a spus ca facem doar triplu.deci eu n-am intrebat nimic el mi-a recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Silvia, in profilul tau personal, sub campul in care editezi ce vrei sa-ti apara la semnatura, vezi sa ai selectat "da" la optiunea "semnatura selectata in mod normal?".

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Multumesc mult fetele, nu selectasem "da"-ul
Si acum la subiect: ce mai fac burticile? e cam liniste in week-end:P va rasfatzati?
Eu am deja o ora la care ma trezesc in fiecare noapte sa merg la toaleta. ceva apasa pe vezica. azi-noaptea, cand m-am intors in pat am simtit cum mi-a palpait burta si m-am speriat. am pus mana si s-a linistit dar fusese destul de tare..
Acum m-a "lovit" o durere de spate in zona ovarelor. sper sa fie ok. ati mai patit asa ceva?
sper ca nu va stressez cu atatea intrebari dar sunt o viitorare mamica foarte grijulie si cred ca am si un pui de paranoia pe care il cresc la piept
Pup si w-e foarte placut( eventual cu soare)

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Silvia, toate gravidele sunt prin definitie asa Si eu am inceput sa experimentez trezirile nocturne, cel putin odata, pt. mers la toaleta.
Si durerile sunt normale, ovarul creste, corpul tau incepe usurel sa se pregateasca pentru marea intalnire. Se mai intind ligamentele, se mai lateste bazinul incetisor.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici

Cum va mai merge? Vad ca toate fetele sunt foarte ocupate in weekend.. Sa va rasfatati caci acusi vine luni

Am vazut ca s-a discutat foarte aprins pe tema asigurarilor sociale. Sincer nu stiu cum e in Marea Britanie, dar in Olanda sistemul mi se pare destul de tampit. Asigurarile de sanatate fiind obligatorii e o intreaga afacere profitabila pentru companiile implicate si medici.Cei care pierd sunt din start clientii.
..........
Nu vreau sa intru in subiectul asta ca ma enervez si face rau la bebe. La cat stres trebuie sa suporte din cauza mea, sper sa iasa intreg si sanatos, puiul mic

Asa sa va dau vesti. Am zis ca vineri merg la spital sa imi dea rezultatele pentru dublu test.Din cate am vazut sunt sanse foarte mici sa aiba SD (1:16000) sau trisomie 13 sau 18 (1:30000). Din cate am inteles e la limita de jos, asa ca pentru mine nu mai are rost sa fac triplu test... Cu ocazia asta l-am vazut si pe bebic era tare tare agitat pinochio al meu. Abia de a reusit sa ii faca poze. L-a agitat d-na doctor de cateva ori, ca sa poata masura translucenta nucala si dupa ce l-a agitat s-a suparacit pe noi asa de tare ca s-a ghemuit si ne-a intors fundul si nu a fost chip sa il mai intoarca.
Cam astea au fost aventurile de vineri.

Silvia din cate stiu dublu si triplu test se fac pentru femeile cu risc,trecute de 35-36 de ani. Din cate am inteles femeile peste 35 de ani au mai multe riscuri in a naste un copil cu malformatii(parerea mea e ca toate femeile au acelasi risc pentru a avea copii cu malformatii, dar probabil companiile de asigurari si-au bagat coada in acest "studiu"). Tu poti sa iti intrebi medicul e cel mai recomandat, si vezi ce iti recomanda. Daca tu te simti nesigura atunci cel mai bine e sa ii spui medicului ca ai vrea sa faci testele respective.
Am vazut ca deja incep sa apara carucioarele
Sper sa va dau si eu cat mai curand vestea...

V-am pupat pe toate ...fug acum sa dorm, ca deh lui bebica ii e taaare somnic...si vrea ca mami lui sa doarma.Ce copil grijuliu am

Gata fetelor, am fugit. Va doresc la toate un weekend superb

Felicia 11+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineata fetelor...Sunt fara somn la ora asta si citesc ceea ce scrieti despre asigurarile medicale. Ma ingrozesc cind vad sistemul din State, nu cred ca m-as descurca cu atit de putin timp..Dar ma rog, precum se vede fiecare se adapteaza situatiei in care se gaseste. Eu pretuiesc cel mai mult timpul cu copilul. Poat sa-mi dea 10 salarii, daca Doamne Fereste copilul e racit sau cumva, prefer sa stau eu cu el decit oricine altcineva. Pentru copil nimic nu se compara cu statul langa mamica atunci cind nus e simte bine. Si din pacate, la virtele astea mici, pina se si imunizeaza, cam e de tras cu ei..Cine nu are inca un copil va vedea, si oricum sunt convinsa ca multe dintre fetele care nu au bb acum si au o anumita parere si-o vor schimba dupa nastere. Pai pentru mine una nimic nu a mai contat dupa ce l-am nascut pe David... Ori o fi fost simtul meu matern mai dezvoltat, dar fetelor credeti-ma ca linistea si plimbarile prin parc si descoperirea puiutului nu s-ar putea compara nicicand cu un serviciu mai mult sau mai putin stresant. Cel putin pentru mine,care dupa noiembrie 2004 sunt alta. Si acum, la al doilea banuiesc ca voi sta minim un an, nici nu discut de mai putin...cu atit mai mult cu cit probabil e ultimul bb, vreau sa profit de timpul cu ei Momentele astea nu se intorc si de lucrat voi lucra de mi se va acri in viata asta. O viata am si aleg s-o petrec cu puiutii mei cit se poate de mult, nu la serviciu. Desigur ca am avut si voi avea momente de saturatie acasa, momente de vreau sa schimb ceva in viata mea, vreau sa fac altceva....dar de cind m-am intors la lucru (si pot sa spun ca anul asta a fost asa un ritm nebun incit la serviciu n-aveam timp nici de un ceai...iar stres cit cuprinde)am apreciat enorm statul acasa cu puiul.
De cind m-am intors la lucru am cunoscut ce inseamna sa-ti fie puiul bolnav si sa n-ai cu cine sa-l lasi ca la cresa nu-l poti duce, am cunoscut ce inseamna sa fugi imediat ce se termina programul pentru ca ti-e dor tare tare de puiut si mintea ti-e permanent jumate la el, am trait si plictiseala de serviciu( cu toata activitatea intensa)...asa ca fetelor....in viata asta important e sa stiic e vrei. Daca stii ce vrei esti cel mai fericit. Eu una acum stiu ce vreau, am stat si acasa, m-am intors si la serviciu, asa ca stiu ce ma face pe mine fericita.
Fiecare va alege la momentul potrivit.
Acuma va las, ma intorc la nani...sper saptamina asta sa ajung si la dr mea, ca am fost numai prin alti medici, la fel de fel de ecografii...
Acuma cu siguranta dr mea imi va da certitudinea privind sexul lui bb. Sunt multumita cu orice, vreau doar confirmarea.

Pupici multi tuturor, aveti grija de burtici, sunt cele mai de pret..

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Corymi-ar face placere sa ne intanim cand vei veni in ms.
Dr meu este dr marius gliga, de la endogyn si mat veche si sunt f multumita de el.Am cateva prietene care au nascut cu el si au f mai mult decat multumite, iar despre mat veche au spus ca personalul este exceptional.

VA pup

Emycor13+

Mergi la inceput