Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
dalv spune:
salutare randunici, ma bucur pt voi ca sunteti bine,Raluca la multi ani cu sanatate si fericire alaturi de bb, Naty nu dispera incearca si stai la pat cat mai linistita ,eventual sa dormi cu o perna sub fund ca sa nu apese bb pe col,ia antispastice cel mai bine ar fi injectabil ,cat despre trombofilie stai linistita Clexane se fac subcutanat in umar ,ustura un pic dar nu dor ,eu fac acum de o,4ml zilnic si le fac constiincioasa sa-l ajute pe bb sa respire bine si pt circulatia lui prin placenta,chiar te rog sa mergi la Fundeni la hematologie la d-na dr Uscatescu sa-ti faca analizele pt ca nu este de gluma , eu am pierdut 6 sarcini si acum au descoperit ca din cauza trombofiliei pt ca risti ca bb sa moara, nu vreau sa te sperii dar nu e de glumit cu aceasta boala,acum eu fac analizele la max 2 saptamani si cred ca o sa-mi mareasca doza de Clexane pt ca placenta mea este deja de gradul 2 ,dar sunt f.optimista ca o sa am acest bb
nusica
natynic spune:
Dalv, multumesc pentru grija, deocamdata e doar o ipoteza la mine, pt ca am IR-urile mari dar assta inca nu e relevant la 18 sapt, teoria spune ca scad dupa 20 de saptamani, deci mai astept. Si daca iar ies mari cand fac eco la 23 de sapt, se ia asta in discutie daca nu e alta explicatie (hipertensiune de sarcina n-am-inca!-, diabetul e bine controlat). Inca nu e cazul de ingrijorat, eu n-am pierdut nici o sarcina (ma rog, asta e prima!), placenta e gradul I, bebica e normal dezvoltata.
...iar despre Clexane, stiu bine cum sunt injectiile subcutanate, fac insulina zilnic in burta si in picioare, in umar mi-ar mai lipsi...
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gudinde spune:
Naty,
Imi pare tare rau ca esti tristuta.

Dar ai sa vezi ca nu te paraseste DD si o fie Iulia bine si o sa stea la caldurica pana la termen.
Simo27 spune:
Raluca,
LA MULTI SI FERICITI ANI
!,alaturi de cei dragi tie!Sa fi iubita si fericita!

Naty,imi pare tare rau ca treci prin asa ceva...tot ce ne ramane e sa avem incredere in Doamne-Doamne,ca nu va ingadui sa se intample ceva rau si apoi sa ne rugam
!Sunt alaturi de tine,si o sa te port in rugaciunile mele
Maia,David al meu a cazut in 28 septemberie de pe bicicleta direct in cap,iti scriu pe scurt :a avut hematom la ochiul drept(nu il putea deschide)si multe lovituri urate pe fata...a vomitat 2 zile,cu sange,a slabit in 2 zile,4 kg,am facut multe radiografi si la cap,coloana plus un tomograf,am trecut prin niste momente tare grele,si ,cand credeam ca si-a revenit a inceput sa isi tina capul intr-o parte...si pana acum nici un medic nu a gasit o explicatie logica!Iar luni il ducem la un alt dr(al 4 -lea)oftalmolog,sa vd si parerea lui si la un dr neuro-chirurg!Asa,ca am mari emotii,dar sper din suflet sa aflu care e cauza!
Simo,mamica lui David
,
22+ cu 
zozela spune:

La multi ani Raluca!!Sa fii sanatoasa,fericita si sa-ti dea D-zeu numai bucurii si impliniri!!

Ela..
in 21 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Roxana Claudia spune:
Dragi randunici, desi e inca devreme mie mi s-a facut dor de atmosfera sarbatorilor, asa ca am inceput muzica de aici http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas muzica care pe mine m-a imbatat toata perioada lui decembrie trecut. Sper sa va placa si sa nu va mai saturati de el. Sunt atat colinde cat si binecunoscute hit-uri de Craciun
Roxana
24 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Simo27 spune:
Dragelor,am primit si eu prima steluta
Nicoleta,ce faci,nu ai venit de la dr?Abia astept sa ne zici cum a fost....
Simo,mamica lui David
,
22+ cu 
natynic spune:
Felicitari pt steluta, Simo! Iti multumesc pentru gandurile bune.
Ia zi-mi tu un pic mai clar, cum isi tine David capul intr-o parte? Inclinat spre umar sau se uita predominant cu un singur ochi? Ochiul lovit a fost bine examinat, vede cum trebuie cu el? Ma rog, astept sa-mi explici mai clar ca sa-mi vina vreo idee. Dar nu te ingrijora, poate e mai simpla explicatia decat crezi.
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Maia37 spune:
Sovi da si berea e adevarat dar nu mi-am mai adus aminte pe moment.Eu citesc reviste naturiste si-mi plac tare mult.
Am hotarat ca bb2 sa aibe cel de-al doilea nume Andrei
caci este dorinta fetitei mele de a-si serba onomastica odata cu fratiorul ei
.
Simo27 imi pare tare rau pentru Davidut si-mi doresc din toata inima sa descoperiti cauza si sa se faca bine.Am toata convingerea ca asa va fi deoarece e inca mic este in crestere iar stiinta evolueaza.Va
si multa sanatate
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
kitzy spune:
Am reusit si eu sa intru in sfarsit ca azi am fost la servici![]()
Dar de luni sunt in concediu o saptamana, Doamne, cat am asteptat saptamana asta!!!
Noi suntem bine, dam din picioruse din cand in cand, in ultimele 3 zile l-am simtit zilnic chiar daca numai o data pe zi.
Peste 3 saptamani ma duc la eco 4D, abia astept sa vad ce se ascunde acolo si sa-mi dea pozici
16+ cu posibil