Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
sovietica spune:
Baiii ce greu a fost azi la miscare in parc pe vremea asta brr si ce greu m-am trezit! da ce nu fac eu pt silueta randunoiului! ![]()
Maya, ziceai despre cafeaua decofe si cea cu lapte ca sunt mai rele pt organism decat cea clasica; pe langa faptul ca subscriu (asa am citit si eu candva in niste carti naturiste), mai adaug si berea fara alcool pe lista, in sensul ca mai bine bem putina bere cu alcool, decat fara, pt ca ea este tratata cu nu stiu ce rele ca sa scoata alcoolul.
Acu eu asa am citit. Daca este cineva care are argumente contra, ciulesc urechea.
Ada, bine ai revenit si sa iti traiasca fat-frumos! 

Stii ca mesajele tale mai sunt moderate, da? mai ai de scris 3-4 mesaje si scapi.
In clubul cu dureri de solduri suntem deja cateva, la mine au aparut cu muuuult mai devreme ca tine, si pot sa zic ca la mine se amelioreaza cand merg pe jos.
Acupunctura/reflexo or ajuta, numai ai grija sa mergi la un profi care sa stie sa tina cont ca esti graviduta. 
Olgutika, stai soro, ca nu influentezi mult daca manci si tu oleaca de cioco!
Cd+carticica "sunt fericit" sunt atasate la revista "super-bebe" costa 15 lei cu totu si in carticica e descris cum percepe starea de fericire si cum putem sa il ajutam sa o constientizeze, mai ales cu ajutorul muzicii. si vor urma sfaturi/muzica si pt alte stari in urmatoarele numere lunare.
Simonette, curaj in infruntarea starilor contradictorii care te vor incerca pana te reasezi in cuibul nou. Fortza fie cu voi!
Adriuta, vad ca te-ai prezentat iar frumos, cu scrisorica-cearceaf
Sa stii ca am vorbit ieri cu randunoiul sa facem o lista de bucate mai dietetice pe care sa i le prepar. in pricipiu a fost de acord cu lista, dar eu pana acum de cand ne stim nu prea am putut sa il fac sa manance o mancare fara prajeala
sau grasime. Asta e o parte a Ardealului pe care pot sa zic ca nu o iubesc. Se mananca prea gras acolo.
luny felicitari pt faurirea semnaturii!
Vio imi pare rau ca ai pierdut mesajul! ni s-a intamplat si noua 
succese cu nestingu! si nervi de otel.
Simo, sanatate multa la micul David!
Bubu, icrele de stiuca-za best! next best sunt crap.
Ma scuzati ca nu pot sa termin de citit pana in momentul asta, da tre sa merem la gara dupa mama. Ma revansez eu cumva! 

sovi
16+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
luny spune:
Neatza!
Ce faceti burtici? Naty, ce bebelina frumoasa ai!!! Am vazut pozele de la eco!
Luny,
in 21+
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Luny!
Raluca, inca odata LA MULTI ANI!! Sa fii fericita, iubita, mamica de aur si sa-ti dea Bunul dupa sufletul tau! Stai linistita, petrecem, virtual!
Tot ma invart pe langa calculator, imi fac super bine mesajele voastre, nici nu ma asteptam dealtfel sa fie altcumva...
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
clauclau spune:
RalucaS, LA MULTI ANI draga mea randunica, cu multa sanatate si fericire! Petrecere frumoasa azi! 
Naty, frumoase pozicile cu bebelusa Iulia!
Sovi, asa e , e tare urat azi afara, mai mult de stat la barlog!
As vrea sa fac ceva bun de papa azi , dar nu prea am inspiratie. O sa dau o fuga la subiectul cu bucataria sa ma inspir putin...
O sambata frumoasa!
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
bubu05 spune:
Buna dimineata, randunele!
Raluca, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, ce frumos suna 25 de ani!

Naty, ia si tu magneB6, ajuta la scaderea IR-urilor. Ale tale erau marite, nu ale bebelinei, nu? Si cel mai relevant esta la eco de 20 sapt, intr-adevar. Si mie mi-a dat Tututnaru MagneB6, 2 dim si 2 seara tot pt. aveam putin marit IR stanga. Si i-ati medical si stai in pat ca poate scapi de cerclaj! Am vazut pozele cu bebelina!
Sovi, mersi pt. raspunsul cu icrele, cum ajung la piata caut icre. Dar nu azi, ca trebuie sa ma pregatesc, sa ma fac mumoasa pt. motz!
Oana
16+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lbelciug spune:
Buna ziua la burtici! 
Scuze ca dau buzna la subiectul vostru, dar m-am gandit sa va fac o oferta care poate v-ar putea fi utila.
As dori sa ofer unei burtici ex-costumul meu de gravida format din pantalon, salopeta si bluzita, foarte frumos si in stare f buna. Il dau si f ieftin! Cine este interesata, va rog sa ma contacteze pe PM pt poze si alte detalii.
Sarcina usoara, nastere la fel de usoara si bebici sanatosi! ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Maia37 spune:
RalucaS

La multi ani!Sa fii sanatoasa,fericita iubit si impliniri la tot pasul!Petrecere frumoasa!

Si noi suntem alaturi de tine azi la aniversarea frumoasei varste!

Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
delphin spune:
Merci de urari dragelor! Dragute ca intotdeauna 
RALUCAS,multi ani fericiti i-ti doresc! Sper sa reusim sa bem o cafea.
Am citit ce a-ti scris de ieri pana acum....iertare daca sunt telegrafica....NATY bine ca Iulia e binem de restul ai tu grija!D-zeu e mare!
Sovi[/b], ce faci tu se numeste marche,e bine, doar un sfat...cand obosesti, adica incepi sa respiri mai greu...faci pauza 5 min. si continui apoi, daca nu risti sa ai ameteli. Stie baba ce zice!
pe pielea mea testat....ca deh, inainte puteam mai mult
Vezi ca trim 2 e super?
Simonette, clau, papacios, roxa clau si toooote celelalte va
si spun sus si tare ca dunt dependenta de ramurica noastra...dupa cum bine se vede.
Noilor venite
.
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
taaare lenese sunteti azi...de fapt poate ca sunteti harnice si n-aveti timp de forum...
Randunoiul meu e plecat, eu am ramas cuminte acasa, afara ploua, la TV nu e nimic, voi absentati...Imi pun un DVD!
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
clauclau spune:
Naty, eu am facut ceva de mancarica si deja am luat masa de pranz . Acum Razva s-a asezat la desene si cred ca o sa stau putin pe forum, iar apoi ma bag in patut si poate trag si-un somnic ca merge pe vremea asta. De curatenie si alte treburi de-ale casei nu am nici-un chef asa ca nu fac nimic.
Delphin, si de la mine pupici. 

CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!