Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Somleac, bine ai venit, mamica curajoasa! Cred ca l-ai conceput pe bb camm pe 5-6 august! Sa va traiasca copilasii si bb din burtica si nu fi suparata ca e baietel!

Simo, distractie placuta la botez, sa ne pui o poza cu nasica-burticoasa!

Acum chiar ma duc la nani!

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, intru repede ca sa va povestesc, pana ma culc.
E si de bine si de mai putin bine...
Bine e ca Iulia e perfect dezvoltata, statea intoarsa spre interior, oarecum turceste, intai cu pumnii stransi la fel ca data trecuta, apoi a desfacut palmutele, si-si scarpina nasul, are 229 g si dupa eco DPN e 9 aprilie (in loc de 8 aprilie, ma rog...)Si...e SIGUR Iulia!!!
Prost e ca, desi colegul meu nu era f sigur, colul e scurt si usor intredeschis insa e nevoie de transvaginala pt siguranta (pe care nu mi-a putut-o face, era de garda si mai avea treaba, m-a tinut si asa cam o ora si a masurat fiecare oscior si organ). De ce ti-e teama nu scapi-tare mi-e ca are dreptate si nu scap de cerclaj, cu care am fost si eu nascuta de mama care mai pierduse 4 sarcini la 5-6 luni din cauza colului deschis...Maine imi anunt ginecoloaga, o sa fac transvaginala si fie ce-o fi, inca odata realizez ca as face orice pt copilul asta minunat si atat de mult dorit.
In plus, am in continuare IR-urile uterine f mari, insa mi-a zis ca la 18 sapt nu e relevant, e de vazut la eco de la 23 de sapt pe care o voi face la Albu (pe care si el mi l-a laudat ca fiind un as de toata increderea). Daca si atunci vor fi mari, trebuie sa ma caut de trombofilie sieventual sa fac Clexane -cand eu deja fac 4 INJECTII DE INSULINA ZILNIC!!!
Deci, voi avea nevoie de multe rugaciuni si acatiste la biserica. Important insa e ca bebitza Iulia e bine, restul va tine numai de mine, cu ajutorul Domnului si cu sprijinul sotzului, parintilor si, nu ma indoiesc, al vostru.
Si bucuroasa dar si ingrijorata, va pup pe toate si va doresc noapte buna!

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

naty ma bucur mult ca o ai pe Iulia si deci ai ce ti-ai dorit!Vei face si tu ceea ce trebuie sa fie bine pentru puisorul tau si sunt convinsa ca va fi bine.Inima sus mamico,de va fi cerclaj vei avea nevoie de multa odihna ca sa se termine totul cu bine.Nu esti singura in situatia asta si tu ai spus ca mama ta a reusit pana la urma si tu vei reusi caci doar esti fiica ei!Te si muuulta sanatate!
Simo27 sa fiti sanatosi si sa va traiasca finuta alaturi de toti ceolalti finuti!M-ai pus pe ganduri cu David caci nu stiu(MA SCUZI)ce are.Sa-i dea D-zeu sanatate si cu siguranta rugaciunile tale sunt ascultate.Multa sanatate!
Somleac sa-ti traiasca puiutii si sa fiti sanatosi cu totii!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Hello randunele somnoroase!Buna dimineata!sunt si eu odata prima treaza si n-am cu cine sporovai!Merg sa fac curat atunci si mai trag cate un ochi!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 23+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Eu m-am trezit, dar ma tot invart...
Maia,
Am inca sentimente tare amestecate si nici starea de spirit a randunoiului nu ma ajuta deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa vad ce a facut Naty aseara . Colul ala deschis se poate rezolva si cu repaos, ori tu continui sa fii spiridus...eu zic si sa o lasi mai moale cu alergatura. Si nu te gandi din start la cerclaj, doar pentru ca "pare" colul usor deschis, si ca mama ta a avut probleme cu sarcinile. Ca nu e genetica problema asta...Tu incearca sa faci ce tine de tine, sa ai un moral bun si sa te ingrijesti mai mult pe tine. Pacientii tai raman in continuare pe alte maine bune, sunt convinsa! Hai, promiti ca te inveselesti si ca stai cuminte la caldurica ( macar pana la transvaginala.. )?

Iar cu trombofilia, ce sa zic!?!? Sunt ultima care sa poata comenta, stii bine...oricum, sunt aici pentru discutii .

O sa plec la cumparaturi, ca imi trebuie o haina groasa. Am selectat poze, cand ma intorc vreau sa le si pun sa vi le arat!

Va pup pe toate !

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la mine randunici!

Naty, in primul rand bine ca bebe este Iulia in continuare ca erai putin stresata din cauza asta. In al doilea rand, nu te gandi de-acum la clexane, poate nu o sa fie nevoie sa le faci, da Doamne! Cu cerclajul nu-i asa de rau, o sa stai sa te odihnesti mult apoi si deja esti la jumatatea sarcinii, o sa treaca foarte repede si a doua parte si o sa o nasti pe Iulia sanatoasa si frumoasa. Hai capul sus, priveste cu optimism inainte si toate eforturile trebuiesc facute pentru ca Iulia sa fie bine. Si bineinteles ca noi suntemaici langa tine sa te sustinem mereu.

Maia, spor la treaba. Ar trebui sa-ti urmez si eu exemplul dar pur si simplu n-am nici-un chef. Sunt ca vremea de afara...

Somleac, bine ai venit si sa-ti traiasca copiii! Esti o mamica de admirat! Inteleg ca sarcina asta a fost o surpriza pentru tine...sa afli ca ai bebe exact cand a miscat ...inseamna ca nu ti-a dat nimic de banuit inainte, nu? Oricum sarcina usoara si odisee frumoasa alaturi de noi.

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

V-am pus si niste pozici facute ieri bebelushei, in ipostaze mai putin obisnuite...
http://community.webshots.com/album/561385731xktKoh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Dragele mele randunici, azi implinesc 25 de ani, si mi-ar place sa va invit sa sarbatoriti alaturi de mine
...dar din pacate nu se poate decat virtual...Oricum va si va iubesc pe toate si sunt mandra ca v-am gasit si sunt si eu o "randunica" acum alaturi de voi.

Somleac - sa-ti traiasca puisorii mari si frumosi, si bine ai venit alaturi de noi, sa ai parte de o odisee cat mai usoara si placuta
Naty - m-a impresionat tare ceea ce ai scris, si imi pare rau sa aud ca va trebui sa te chinui si mai mult decat o faci acum, dar tu esti o luptatoare si sigur nimic nu ti se va parea prea greu atunci cand e vorba de Iulia ta cea scumpa si draga. Noi suntem langa tine, si ne rugam la DD pt sanatatea ta si aducerea cu bine pe lume a printesei tale. Si la orice rau care ni se inatmpla sa stii ca exista si o parte buna pe care trebuie sa o vedem si sa ne bucuram de ea, cum ar fi in cazul unui cerclaj ca va trebui sa stai la repaos foarte mult, sa te odihnesti, si sunt sigura ca si tu ai nevoie de asa ceva, iar cu munca fii linistita si nu te stresa ca vei recupera cu siguranta, pt ca,,, chiar daca nu te cunosc decat virtual, imi lasi impresia unei persoane foarte ambitioase si inteligente care isi va indeplini toate visele

P.S: Cory - te asteptam cu vesti

22+ Lucas

Mergi la inceput

Olgutza si Clau, mult-mult...
Olgutza spor la cumparaturi, nici pe mine nu ma mai prea incape haina groasa . De trombofilie iti trimit si un PM. Astept cu mare nerabdare pozele!!

Mergi la inceput