Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
quote:
Originally posted by zozela
luny pt.listuta ne mai trebuie DN(data nasterii) si UM(data ultimei menstruatii).
Pentru a-ti aparea varsta sarcinii la semnatura-mergi in meniul din stanga paginii-la Profil personal,iar la rubrica Semnatura(dreapta jos) scrii varsta sarcinii si ce mai vrei tu-de exemplu:Luny,[ gravi ] in 22+-fara spatiile pe care le-am lasat eu in int.parantezei(ceea ce o sa-ti apara asa:Luny,in 22+),apoi apesi Vizualizeaza pt.a vedea cum o sa-ti apara semnatura si apoi bifezi Trimite.
Succes!
Ela..in 21 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Ia sa vedem daca am reusit!
UM 5.iun.2007, DN 09 feb 1979

Luny,
in 21+ Life is to precious to worry about stupid Shit!
eve28 spune:
Naty nu tb sa iti faci griji pentru ca totul nu are cum sa decurga decat foarte bine,
Am uitat sa va povestesc ceva haios penultima eco a fost 3D si am fost la Iosup si mi-a spus ca este fata, de fapt asa am vazut si eu , mi-a facut si poza la .... Acum 2 zile cand am fost la control la dr meu la spital unde nu au alta posibilitate decat 2D si unde bebelina nu a stat decat cu fundul in sus dr ecograf mi-a spus ca s-ar putea sa fie baiat. Nu bat apropo la tine Naty , tie iti doresc sa fie asa cum iti doresti tu.
eve28
+18 cu 

VioletaH spune:
OOOFFFF am scris mesajul si din greseala am apasat "reseteaza" in loc de "vizualizeaza" si s-a dus la gara!
Sovi ti-am vazut dulcica burtica! Nu te mai plange ca e mica, are tot timpul sa creasca si sa vezi atunci cum te chinui sa dormi noaptea 
Anunt si eu ca au inceput sa ma doara soldurile/bazinul..nu stiu daca sunt oasele sau ligamentele sau ce-o fi, cert e ca mai ales noaptea cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta zici ca mi se rup picioarele de la radacina! Asta ca bonus la durerile de spate....
Naty , tu intrebai de analize...nici nu stiu exact ce analize mi-au facut astia aici, ca sunt mutulici rau! Aici se merge pe principiul "stim noi ce avem de facut, nu vorbim cu tine decat daca ceva iese rau". Stiu doar ca am avut o infectie urinara pt care mi-au dat tratament in sapt. 10, stiu ca mi-au facut testul papanicolau si ca m-au cautat de clamidya, abia in sapt 17 mi-au luat sange sa vada ce grupa am, RH si fier si au facut si TT. In rest... nu mi-au zis nimic de ureaplasma sau de alte d-astea. Oricum, o concluzie este sigura : aici se fac mult mai putine analize decat in RO! nici nu se compara. Poate o explicatie este ca se urmeaza niste grile, altfel asigurarile nu platesc nimic in plus.
Si sper sa vii incantata de la eco in seara asta!
De ieri m-am apucat de zugravit dormitorul! O sa fie o nuanta de ROSU
- New Brick se cheama. Nu stiu cum o sa arate, daca nu-mi place il vopsesc iar
. Am intrat in febra zugravitului, renovarii, remodelarii, redecorarii ...cheltuitului de bani cu alte cuvinte. Al meu barbat deja e disperat cand ma aude, ii vine sa fuga...Off...as vrea sa ploua cu $$$....
O fi instinctul de "nesting" cum zic astia? Pregatitul cuibului ca vine bebe?
Vio
21+ 
http://community.webshots.com/user/violetahar
eve28 spune:
Sovi in mod sigur cand voi ramane in prenatal nu o sa mai scapti de mine, sa va vad atunci
eve28
+18 cu 

Simo27 spune:
Azi am fost tare ocupata...toata ziua am fost la cumapraturi
! Duminica suntem nasi de botez,la a 5 finuta,(a doua ca fata,ca baietii conduc si aici
) si m-au durut toate...tare greu e sa mergi sa cumperi,zau!Dar am gasit niste hainute superbe,o rochita
de printesuca,cu strampei,bonetica,botosei...am ajuns la concluzia ca se gasesc hainute mult mai frumoase de fetite
decat de baietei
!Plus ca am mai luat vreo3 costumase frumoase ca iti vine sa le mananci!si nu mi-e foame
!!!Abia astept ziua de duminica!!!
Luni o sa merg cu David si la alt control sa vedem cum a mai evoluat,trebuie sa-i facem inca un tomograf.
..sper sa fie bine,desi capul refuza(sau nu poate) sa il tina drept!
Cam atat!Va pup si va doresc vise placute!
Simo,mamica lui David
,
22+ cu 
RalucasS spune:
V-am citit un pic pe fuga pt ca am avut o multime de treaba azi, oricum va salut si va pup pe toate ca tare imi sunteti dragi
eve - sa-ti traiasaca bebelina grasunica si zburdalnica si sa va aduca numai bucurii
, iar cu TT nu iti fa griji si nu sta stresata ca o sa fie totul bine, mai ales ca dupa cum stii TT iti da o probabilitate nu un raspuns sigur, asa ca ...Don't worry, be happy! 
Clau -
fata si iti urez "insanatosire" grabnica, si cu vitaminele este bine ca le ei, cred ca la multe din noi o sa inceapa dr sa recomande fier
Deea - esti binevenita oricand la noi pe crenguta
Ada - felicitari pt baietel,
sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, iar acopunctura eu stiam ca nu e indicata in sarcina...sa vedem ce zic si fetele acum
Naty - mersi mult pt urari
si incepem galeria ca sa vii cu vesti cat mai bune de la dr 

si sa nu ne lasi mult sa asteptam...
zoze - nu stiam de ciorba de burta cu hrean...
Simo27 - tare sper sa fie bine pana la urma cu David, si poate chestia asta cu tinutul capului este doar ceva de moment si apoi ii va trece
22+
Lucas
Simo27 spune:

Haide,NICOLETA cu coloratul!

Maine e ziua cea mare!Tin pumnii stransi tare
,sa fie fetita,asa cum iti doresti!
Raluca,sper si eu din toata inima sa fie doar o neputinta sau o obisnuinta de-a lui,sa nu aibe urmari grave!In fiecare zi ma rog la Domne-Doamne sa il faca bine pe baietelul meu!
Simo,mamica lui David
,
22+ cu
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by natynic
Bubu, esti o frumoasa, cu burtik maare dar...ai cerut permisiunea scrisa a "sefei culorii mov" inainte de a imbraca bluza aceea??
naty 18+ cu(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Ai dreptate, n-am cerut voie, si imi place si mie movaliul! Stai sa vezi maine ca am o bluza frumoasaaa pt. motz si ma pozez sa ma vedeti!Am ajuns si eu acasica, am papat un kil de struguri buni si m-am cam balonat...
Sovi, pai si eu am cautat in doua mall-uri bluzita, eu mi-am luat XL.
Cred ca o sa-mi fac si eu icre, sa-mi cumpar de la pescarie, ca mi-e tare pofta. care sunt mai bune, de care sa iau?
Mai am putin de citit si revin cu impresii!

Oana
16+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Somleac spune:
Buna, randunici ma primiti si pe mine pe ramura?
Sunt insarcinata in 20 s si mai am 3 puisori. Azi am aflat ca bebicul va fi baietel si sunt tare necajita pentru ca imi doream la nebunie sa fie fetita.
Din pacate nu stiu data ultimului ciclu pentru ca alaptam si nu am avut asa ceva. De fapt nici nu am stiut ca sunt insarcinata pana nu a miscat in jur de 17-18 saptamani. Cred ca a miscat de fapt mai repede , dar daca n-am stiut sa "ciulesc urechile".
DPN am primit de la ecograf, cu aproximatie 27 martie 2008.
Imi cer scuze inca de la inceput ca postarile mele nu vor fi foarte dese, deoarece timpul nu imi prea permite. Acuma de ex. nu dorm de necaz, ca altfel de mult eram in lumea viselor.
Eu
cu
si Daria- 29.01.1999
; Alex - 07.02.2003
; Matia - 31.10.2006
bubu05 spune:
Naty, saracuta de tine cu diabetul…ar putea sa aiba si bb? Imi pare rau ca aveti “probleme” cu jobul sotului, poate gasiti o solutie!
Maia, multumesc pt. aprecieri!
Adriuta, mersi si tie! Cu motzul e un obicei, la baieti se taie dupa 1 an, pana la 3 ani, iar la fete se rupe turta pana la 1 an. Iar pe o tava se aseaza mai multe obiecte, din care alege copilul si vezi-Doamne aia o sa faca el cand va fi mare. E mai mult de fan, dar si de traditie! Eu, ca nasa, trebuie sa iau hainute pt. copil, de la chilotei la ghetute si nasul o sa-i lege un motz cu funda albastra si o sa-l taie. Cam asta, ne petrecem apoi si papam mult! 
Vad ca ti-a zis si Simo!
Zoze, tare harnicuta ai fost, bravo! Iar cu ciorba de burta m-ai lesinat, as manca non-stop!
Peste o saptamana face si soacra mea, ca e ziua socrului si stie ca-mi place mie mult. Eu n-am facut niciodata, cu toate ca stiu sa fac, dar ma omoara munca la ea...Mie imi place si cu hrean dar si cu usturoi in ea...yam, yam
Vio, succes cu renovatul, sa ne pui si noua poze cand termini!
Va pupic si noapte buna, sunt cam obosita...
Oana
16+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze