Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, fugi la treaba, nu mai sta ca ma iau cu dupa tine!

Plec si eu sa-mi iau baietelul de la gradinita si vorbim mai pe seara.

Pupici la randunici!

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

In primul rand tin sa va multumesc pentru gandurile bune si mai ales pentru urari! nu va numesc caci sunteti multe dragutele mele va de mii de ori.
Fetelor in legatura cu maincarea am si eu ceva de spus .La prima sarcina a mea acum 13 ani nu se stiau prea multe de alimentatia gravidei drept urmare am mancat de toate si orice mi-a fost pofta.La tigari am renuntat definitiv,cafea,ciocolata,cola,pepsi deci tot ce-i cofeina,pentru binele bebitei mele care s-a nascut de 3.400gr.sanatoasa si fara probleme.Acum la al doilea bebic am aflat de unele restrictii alimentare si eu chiar m-am mirat caci stiinta evolueaza si deci ar trebui sa ne conformam.Dar o bucatica sau putin din toate nu cred sa aibe efecte devastatoare mai ales ca am trecut printr-o sarcina si n-am tinut cont ca nu stiam si n-am patit nimic.Acum am tinut cont doar de cafea si tigari in rest am mancat de toate nu in cantit mari dar am gustat caci sunt pofticioasa si daca-mi vine pofta de telemea proaspata cu paine calda si ceapa maninc nu ma retin.De luat in greutate am luat dar stiu ca voi da jos relativ repede caci si dupa prima sarcina am dat jos cele 30kg acumulate pe parcursul celor 9luni.Acum depinde de organism fiecaruia si mai ales ca acum nu mai vreau sa ma ingras prea mult caci am o varsta si deci voi slabi mai greu.Mi-am spus si eu umila mea parere vis-a-vis de cele discutate de voi si voi trageti singurele concluziile.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_buc spune:

Buna fetelor, scuze pt participarea nu atat de activa ca a voastra dar e cam greu la sv sa intru pe forum....
Am aflat insa intre timp ca voi avea un baietel
Am insa o problema si vreau sa stiu care din voi v-ati confruntat cu ea: au aparut probleme la coloana si deja am dureri la nivelul soldurilor abia-abia merg...si nu am decat 21 de sapt....
Am auzit ca ar putea ajuta acupunctura... ce stiti despre asta? sau ce alte remedii aveti - mersul pe jos nu mai functioneaza la problema asta :(
multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Randunici dragi, noroc cu voi ,ca altfel nu stiu ce ma faceam eu toata ziua aici,ca a fost cam plictiseala azi.Noroc ca mai e doar o ora si intru in weekend.Abia astept!

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, fetele-cochetele!
Bubu, esti o frumoasa, cu burtik maare dar...ai cerut permisiunea scrisa a "sefei culorii mov" inainte de a imbraca bluza aceea??
RalucaS, ca sa nu it cumva maine (hormonii...) eu iti zic de azi
Kitzy-Kitzy, fruntea sus! Trece depresia. Curios lucru, si eu am zile cu tristeti groaznice dar spre deosebire de multe din voi nu am chef de certat cu nimeni si nu-mi sare mustarul desi inaintea sarcinii, cu toata blandetea mea, mi se intampla (deh, am ascendent Berbec...)
Nicol, inteleg ca te bucuri ca Alexia a ales la motz inelul si rujul, dar cum sa te bucuri ca a dat banii jos si a ales bisturiul?! Adica se face medic??In cazul asta iti spun de pe acum, ia-o pe urmele lui Simo si sterge-o din tara! M-am distrat pt ca mi-am amintit ca stiu de la mama ca si eu la taierea propriului motz am luat banii si i-am aruncat pe jos!!, am dat bijuteriile la o parte si am pus mana pe un bec, pus cu semnificatia de inteligenta si pe un glob pamantesc mic! (si la calatorii am avut noroc cu carul). Mamici de copii, ai vostri ce au ales?
Bun-revenit, Ursuleata!Ai mai mancat sorici??
Adriutza, m-am uitat din nou pe lista sa vad in ce an esti nascuta, dar nu esti de varsta mea-pt ca in liceu am avut o colega Adriana, care s-a stabilit definitiv in Phoenix, Arizona, si ma gandeam ca...poate...Cat despre laxative afla de la mine ca mi-am luat ciocolata dietetica, pt diabetici (cu maltitol si lactitol in loc de glucoza-nu alti indulcitori!) care pe langa ca e delicioasa, m-a trimis ieri de 3 ori la toaleta (NU diaree!) iar azi deja simt a doua oara ca ma incearca...Vezi, ca la voi gasesti dulciuri de diabetici pe toate drumurile, nu mori cautand, ca la noi
Olgutza, nasol moment, dar mie mi se pare aberant sa fii tu obligata sa-ti gasesti inlocuitor, de ce tu?? Eu cred ca voi sta 1 an acasa, nu stiu, oi vedea, eu is carierista de fel dar taaare presimt ca ceva se va schimba in sufletelul meu...Cat despre alocatie, pt mine ca-s 8 milioane sau 85% e...fix la fel!!!
asa ca...
Sunt ingrijorata de al meu sotz, il ajunge tot mai tare depresia din cauza serviciului, vrea musai sa plece dar este atat de stors de energie ca nici nu cauta inca altceva. Eu il inteleg perfect ca acolo nu mai merge, s-au schimbat oamenii de conducere si atmosfera e mizerabila, dar ma tem ca daca va ajunge sa stea acasa cautand alt job, in momentul asta care, evident, nu e deloc potrivit pt somaj, se va deprima si mai tare. Macar de ar vorbi, dar tine in el ca sa nu ma necajeasca
Nu prea imi mai pot face injectiile de insulina in burta, s-a intins pielea, s-a subtiat si ma doaaree...Va trebui curand sa fac numai in coapse, dar acolo mereu ma umplu de vanatai..

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty , faptul ca Alexiei i s-au lipit banii de mana fara sa vrea, l-am interpretat ca va avea noroc de bani cu carul,chiar si fara sa vrea..asa ne convine noua sa credem..si eu cand eram mica vroiam sa ma fac doctorita, dar n-a fost sa fie, eu nu suport nici macar sa vad sange la cineva..

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gata, m-am intors acasa. Ce zi SUPERBA!
Am uitat sa va zic ca de 2 zile sunt asa rosioara in obraji cum n-am fost niciodata. Fardata natural :)
Am luat revista "super bebe" care are un CD la pachet, si vor urma si altele in numerele viitoare, facute pt bebei de ascultat in functie de starea lor din acel moment (fericit, relaxat, furios, obosit, suparat)

Olgutza, pai cum sa fie rau fara producatorii de celu?? cartofii, painea, pastele si dulciurile ne omoara. si prajeala.
A nu se intelege ca eu nu ma ating de ele. Chiar ieri am vazut ca mi-a dat celulita decand cu gravideala :(

Nicol, Delfinuta, stati bre, nu sariti, ca n-am alergat ca in zilele mele bune. Da nu stiam cum se numeste pasul ala intins si rapid, la care dai din fund . Si am urcat scari multe. Scari e voie? Ca is ca la genuflexiuni.
Mihutza
Kitzy iat-ti un sac de box si razbuna-te :)
Iti zic eu ce se intampla: esti gravida! trece repede, promit!
Mami, mie nu mi-au displacut niciodata pufoasele. Ba din contra! asa ca acum va admir dublu (sau duble? )
Bubu, am trecut la kenvelo, am probat bluzica, draguta foc, da imi trebuia un nr mai mare si nu aveau.
Icrele le fac ca pe maioneza. daca nu sunt prea marunte sau n-au prea mult lichid, le frec direct cu ulei. In caz contrar, faram o felie de paine (nu imi plac cu gris, da multi fac cu putin gris fiert) si musai las macar o ora la frigi sa se imbibe. Si apoi frecusu cu ulei. Stiu ca nu e chiar sanatos, da eu acresc numai cu putina sare de lamaie si asta ajuta la inchegare.
Eve, promit sa nu te uit. Sper sa te revansezi la forum cand intri in prenatal macar
Olgutz, din cate stiu eu nu e sarcina angajatului sa isi gaseasca inlocuitor. Ce de conditii nene! Impune-te, nu te lasa! succese.
Clau, nu te supala, ca nu e asa grav. Trece si asta
NIcoleta, bafta maine cu coloratu!
ursuleata gata, te-am vazut! incantata de cunostinta! Ai o burtica onorabila :), sa ii traiasca chiriasu!
Clau, fii blanda cu randunoiu
Apai Zoze, daca a venit si Deeapui sa faca galerie la vazut burtica-ti, eu ce sa mai zic?! Haide Zoze! hai cu burtica
Valabil si pt Olgutzica!
Ioana, pupici, noi te asteptam aici :)
Off Naty, ce de injectii faci tu... eu ti-am zis, nora-mea tre sa se nasca cu stea (dinaia buna) in frunte! -o mie de pupici la cuscra!

Subscriu si la ora 14 propusa de Mami

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca nu imi place pe pagina a doua!

Ada, nu am avut pana acum alte probleme cu coloana ( saru'mana lui Doamne-Doamne ), numai cele pe care le aveam si in timpuri normale ( adica alea de cocoasha, ca din cauza inaltimii si a faptului ca am jucat baschet am tendinta sa stau cocosata ). Nu stiu ce poti face pentru ele, sor'mea ajunsese sa nu mai doarma noaptea, insa rezolva partial dormind cu perne intre picioare...

Naty, Sovi, asa am zis si eu, ca e aberant! Imi venea sa intreb :"Si daca nu gasesc, ce se intampla?!?!" In plus, v-am mai spus eu, ca cu asa o grija si o atentie ma trateaza, de uneori ma scot din sarite. Ca munca tot aia e, nu ma scuteste nimeni de ea, dar ma seaca sa ma intrebe de 50 de ori pe zi cum ma simt, daca mai pot, de parca asteapta sa mor, nu sa nasc....Hai ca de oboseala o iau razna!

Sovi, am inteles : nu paine, cartofi, paste si dulciuri ( uf, ca tare as mai manca niste ciocolata...)! Oricum, celulita mea sta bine acolo, nu pot decat sa nu o inmultesc....Ce CD zici ca e la revistoaka?

Naty, ajuta-ti sotul sa se rupa la nivel psihic de mizeria de la job. Ancorat in ce se intampla nasol acolo, va fi greu sa gaseasca energia sa caute altceva. Nu trebuie sa gaseasca jobul perfect din prima, important este sa plece de acolo, in alte conditii, de bun-simt. Nu ii va placea nici acolo, e liber sa caute in alta parte. Situatia actuala nu ii face bine in nici un caz! Si tinand cont ca mai rau de atat nu are cum sa fie...Si nu te gandi la somaj, de ce? Sa ia aer in piept, si sa inceapa sa caute. Firmele de recrutare in Bucuresti sunt puternice si serioase, are toate sansele sa plece direct la un job bun, fara sa treaca prin somaj! Deci, optimism si concentrare !

Ioana, sa revii cu bine! Si succes la control!!!

Maia, asa ziceam si eu: ponderatie in toate! Pupam!

Plec acasa in curand. Revin in uichend ( cu poze sper )..

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumim mult fetelor care ne-au felicitat pt baietel.

Le uram si noi cu intarziere la multi ani Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor si Gabrielilor !

Laura_dimitris, sa stii ca Heraklion nu e un oras prea frumos pt turism. La Hania e mai multa verdeata si are si o parte veche a orasului f frumoasa, care in Heraklion nu exista. Cred ca Heraklion e cel mai putin frumos oras (ca sa nu spun cel mai urat ) grecesc din cate am vazut. Dar cand locuiesti aici e mai bine pt ca e oras mai mare si un fel de capitala neoficiala a Cretei, un fel de centru.

Crisis, nici la noi nu a iesit testul corect.

Ursuleata, salutari Carminei si numai bine. Poate ca ii e greu cand te vede pe tine cu burtica, ca isi aduce aminte de ea, dar bine ca mai are un copilas, care am inteles ca e mai mare cu 1-2 luni decat Ioanna.

Raluca 19+ Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Kitzy draguta mea e bebelusul tau si nu mai fi ingrijorata caci partea frumoasa acum incepe!
Simonette va doresc tot binele din lume si sa reusiti in tot ceea ce v-ati propus si va admir ca sunteti curajosi bravo voua!
Raluca frumoasa burtika!
luny bb-ul tau te saluta!
mami vise de noapte.Eu cu cateva eri in urma am visat ca vroiam sa alaptez si ma chinuiam sa-i bag mamelonul in gurita dar nu nimeream deloc iar lui ii era foame
Oana draguta mamica si minunata ei burtika!
adriuta eu sunt la al doilea bb si probabil a inceput mai devreme secretia.Dar nu-ti imagina ca-mi curge lapte din sani..nuuu este o secretie transparenta care uneori e mai laptoasa si nu este tot timpul.
sovietica jos palaria! o mamica atragatoare si cu burtica si fara.Si pe mine ma mananca mameloanele si de vreo 4 luni sunt inchise la culoare.Despre cafea am auzit ca este mai toxica amestecata cu lapte.Despre cea decofeinizata la fel cum dealtfel si tigarile light sunt mai toxice de4cat cele normale.
Delphin bine ai revenit alaturi de noi!
ada buc bine ai venit!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput