Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Randunicilor, tineti-mi pumnii ca merg la Cezara! Mi-e o fricaaa...cred ca ma face de n-am sa vad usa la plecare...! Va spun eu diseara

mami de Luca si 25+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Simo!
Tinem pumnii starnsi sa nu te certe tanti Dr.!!Si..stai linistita ca grasimutele-s doar in capul tau!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, mult, mult succes la doctor, sunt alaturi de tine! Hai stai linistita ca nu o sa fii certata! Te astept cu vesti!

Pup fata stresata

Ps. Si nu uita sa ceri hartiuta pentru zbor.

CLAU 24 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

In spirit de sarbatoare,cu veselie si caldura,va poftesc la capitolul 41!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce fac randunicile mele dragi?

Raluca, Mihutza, GianiD, La Multi Ani! (scuzati intarzierea ...) Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti bebei frumosi si sanatosi!

Naty, am vazut pozele cu fetita ta scumpa; mi-au palcut mult si mi s-a facut asa dor de Bombonica mea ... de-abia miercurea viitoare merg la Iosup la echo morfo-fetala. Deja am emotii. Sa ai grija de tine si de fetita, odihneste-te si menajeaza-te si ai sa vezi ca totul va fi bine. Uite un de la mine si fruntea sus!

Simonette, scumpa mea prietena ... ce dor o sa-mi fie de tine, ai fost alaturi de mine de la inceput (la fel ca multe alte randunici) si m-ai ajutat de cate ori am avut nevoie. Sper sa ne scrii cat mai curand dupa ce va veti "instala" in Belgia si cat mai des si multe poze. Iti tinem si noi (eu si Bombonica) pumnii acum cat esti la control si te asteptam cu vesti bune. Te pup mult, draga mea randunica!

Giani, Clau, Sovi, Ioana, Zoze (mama, mama, ce burticuta frumusica ), Naty, Mami (unde esti scumpo?), Bubu, Bitza (ce idee buna cu pozele la braduti), Simo, Nicol, Ursuleata, Lyvy, Olgutza, Kya, Cory (tinem pumnii pentru maine, sa vezi ca va fi bine), Ririan, Roxana, Raluca si toate, toate randunicile va pup mult!

Laly 21+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput