Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
gbutucica spune:
Buna sa va fie inima macar voua , ca io.........
Kya una bucata bita
pe spinarea ta , b chiar 2
,... da ci ai catat tu la alta odisee, di ci nu stai acasa la tine?hm?.... e acu lasa ca va fi bine , noi iti tinem pumnii oricum , dar nu-ti fa probleme. uite sa treaca paranoia de gravida
Ela frumos burtikul ta ,da unde ai tu 90 de kile , poate neuronii cintaresc atat, corpul tau nu. Nu stiu ce sa-ti spun despre infectia ta urinara si anemie, decit sa respecti intru totul spusele medicului( ia pastilutze si tot ce trebuie sa te faci bine).Cat despre rindunoi , e naspa, dar poate incerci sa le repetzi ( sora mea lucreaza la un spital din IAsi si a facut un experiment,, a luat singe de la un singur pacient si a declarat 2 nume diferite.... sa-ti spun ca au venit vaorile diferite, iti spun,iti spun poate te auta psihic) eu pup fata sa nu mai fie ingrijorata si trimit acu spre tine un gind bun si o carutza de pupi
sa treaca anemia( ti-a mincat cel mic toata energia, sic)
Cami multa snatate si pup io sa treca de toati
, sau mai bine cint ?
Deea , da ce mai visezi si tu, altceva n-ai gasit ....puscarie....., hai te pup si nu mai fi trista ca in sarcina sunt normale eaceste viese

Clau , vezi ca Ela a pus deja burta la vedere in postarea iei.
Livi ai grija mare de tine si de bb , iti doresc drum bun si vreme buna
.
Blanka iti doresc sa fie cu suturi mai multe in continuare si 
Simonetta tu oricum esti invoita de la vorbili pe forum
, A vezi ca am intrebat si io in stg , dr si fara probleme poti circula cu ovionul pina la 32 sapt, dar e bine sa urmezi sfatul dat de Fata verde, cu o recomandare di la medic.
Fata verde te visasi azi noapte , ne distram copios pe aceasta tema cu cintatu'
Cory , am o presimtire ca azi vizitezi scurt, io te pup
.
asa ... io is un pachet de nervi de dimineatza, si noroc ca ma consoleaza Alecsutzu, pupal mama pi el.asa ma bate gindul in situatii de genul acesta sa imi iau medical si sa-i las sa faca borsh cu toate, dar parca niccci nu ma indur.
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
clauclau spune:
Zoze, am vazut burtica, foarte frumoasa, dar voiam mai multe poze, nu una ! Poate te mai induri putin de noi
. Oricum, sa-ti traiasca, e super castelul lu' bebe.
Simo, am uitat sa-ti zic. Exact cand intram in cabinet la consultatie vineri, doctorita tocmai scria o recomandare de zbor pentru o graviduta si i-a mai spus ca este ok sa zboare pana in saptamana 32 , cum a zis si Giani. DAr sa iei hartiuta de la doctor oricum, e mai sigur asa!
CLAU
24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mihutza11 spune:
gata dragele am revenit... cu semnatura schimbata, ca uitasem 
in primul rand va multumesc mult de urari la toate randunicile! Si eu va doresc sa fiti fericite si sa vi se implineasca toate visele!! 

si acum sa incep cearceaful:
Eve sper sa vii cu rezultate bune la TT! 
Bitza acum ca mi-am adus aminte (oare imi aduc aminte bine?)... vreau si eu tort cu mere(reteta, ca tort nu mai e
) 
Elena felicitari pt bebe zburdalnic! 
Delphin bine ai venit in Romanica! 
Clau sunt convinsa ca o sa fie bine cu toate, si Rebecca o sa fie o frumusete de fata! 
Ada felicitari pentru flacau!! sa fie sanatos si voios!
Naty te inteleg perfect in legatura cu sotul, cu diferenta ca al meu mi se confeseaza... il inteleg si imi pare rau de el, si nu stiu cum pot sa il ajut... la noi difera un pic in sensul ca deja a intrerupt acolo raporturile de munca si e in asteptare de raspunsuri, dar patronii de acolo sunt niste nesimtiti si nu vor sa ii elibereza cartea de munca, si chiar mai mult il santajeaza intr-un fel ca daca nu face aia sau aialalta ii fac probleme in cartea de munca... e negru si tras la fata de mai bine de o saptamana, si mi-e ciuda ca nu stiu cum sa il ajut sa treaca odata peste toate si sa fie din nou asa nebunik, cum e el... si asa ca e slabutz de la mama natura si are probleme cu ulcerul... mi-e si frica sa nu faca iar o cadere, cum a mai avut la inceputul anului...
oricum bine ca a simtit-o si el pe bebelina si s-a bucurat asa de tare ca in sfarsit s-au salutat!
... era ca un copil care tocmai primise o jucarie... macar cu atat se mangaie si el... si slava Domnului bebelina mea nu stiu ce face acolo, dar misuna intr-una de colo colo... cred ca da petreceri si dantuieste cu foc, asa ca mami si ca tati la un loc ![]()
Somleac bine ai venit alaturi de noi pe crenguta! sarcina usoara si bebe sanatos!
Adriutza
si multumesc!
... cat despre lactatie vreau sa spun ca acum vreo 2 sapt dupa o baie ma cremuiam un pic si am vazut pe sfarcuricateva punctulete albicioase... si ieri cand mi-am dat sutienul jos, surpriza!! era un pic patat cu colostru, sau cum se numeste substanta pe care o producem inainte de lactatie efectiv.. deci mami s-a pus pe productie, sa fie bebelina sanatoasa! ![]()
Naty bine ca e Iulia bine si Doamne ajuta sa fii bine cu toate! 
Olgutza vazut si placut mult pozele! sa fiti fericiti! 
Nicoleta sa iti traiasca si al doilea flacau, sa fie sanatos si voios! 
Cami multa sanatate si sa te faci bine repede! 
Maria sper ca esti mai bine azi! 
Giani sunt bine, desi am avut sambata o zi.. m-am simtit rau, am fost pe punctul de a vomita (cred ca pt prima data de cand sunt
) si nu am putut manca mai nimic... noroc cu ziua de ieri
ca m-am mai dres cu un gratarel si gogonele si harbuz murat... yummy
... cred ca de acum am sa incerc sa mananc si mai multe fructe si legume (ca prea pap carnitza) 
Sovi zau ca esti o mami faina! 
Blankar sa iti traiasca galusca de 500g! 
Ela cu parere de rau (pt tine
) tb sa te anunt ca la mine ninge de azi noapte aproape intr-una...ba mai tare ba mai incet, insa abia acum parca a inceput sa se depuna mai bine si pe asfalt...
si iti trimit cativa 

... aa... si ma bucur ca am vazut burtik de Zozelina! ![]()
Kya nu are rost sa te amarasti degeaba... hai ca o sa fie bine! fruntea sus!
lyvy drum bun si ai grija!
Cat despre alesul la mot... eu am ales pixul, si iata-ma in pozitie de contabil, si mai toate joburile le-am avut cu acte... dar cred ca mi-am gresit meseria... ca trebuia sa ma fac chirurg, ca imi place sa ma uit pe discovery de ex . la diverse reporatje cu operatii.. si nu numai asta... dar cine stie... poate asa mi-a fost scris ![]()
in rest va pupicesc cu drag! si inchei aici ca daca ma mai lungesc mult mai scrieti inca o pag...
Mihaela
21+ cu 
Pozici
Bebitzu
gbutucica spune:
Mihutz , off ce mi-ai facut
e prim darta in srcina cind stiu ce vreau HARBUZ MURAT, mama ce pofta mi-ai facut
!!!!!!!!! Iar pentru cine nu provine din Moldovika Harbuzul= pepene verde.
sa stii ca nu e tarziu sa te faci chirurg nici acu, sau poate contabil la chirurgie???? 
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
ursuleata spune:
Pe mine ma doare mijlocul si nu mai am chef sa stau la serviciu...si am o gramada de treaba dar nu am chef sa ma apuc.
Sunt foarte plictisita si imi vine sa plang de nervi.
16+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
gbutucica spune:
ursule , tu vrei bataie???? cum e aia ca iti vine sa plingi , pai..... e rusinik. Trece ea si ziua de azi , si zi merci ca nu e mai rau .hai pup fata sa treca plinsul
, o mai pup sa treaca nervii
si sa treaca spatele
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
Gata, am revenit si eu , cu semnatura schimbata datorita Mihutzei care mi-a adus aminte si pe care o rog sa ma ierte ca nu i-am urat LA MULTI ANI!!! 
de dimineatza, dar eram buimaca si nu m-am uitat pe prima pagina 

.
Sa stiti ca inca nu m-am pus la zi cu tot ce ati ciripit in weekend , asa ca nu pot sa nominalizez....dar am intrat acum pe fuga sa va dau o veste buna tare pentru mine :
Tocmai am primit un mail de la conducere(nu puteau sa-mi spuna personal ca de..) prin care ma instiinteaza ca incepand de azi programul meu se termina la ora 2!!!!
Zoze unde e poza cu burtica?vreau si eu sa o vad 
URRRAAAAAA!!!!FAC CINSTE!!!

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
16+ si Alexia(24aug2005)
bitza037 spune:
Mihutza, cu mare placere, numai ca incerc sa o scriu acum, cu mentiunea ca verific deseara acasa revista,sa nu uit ceva.
Pregatesti o ctratita pentru tort,in care pui 250 gr. de zahar si-l arzi,intinzandu-l pe toata suprafata cratitei.Il lasi la racit timp in care cureti merele,si le asezi in cratita cu zaharul ars,iar in mijlocul lor pui gem/dulceata acrisoara(eu am pus de fructe de padure).Peste mere ,adica pe langa mere pui o cana de apa.Neaparat sa nu uiti,ca asta impreuna cu zaharul ars formeaza un sirop care atunci cand pui torul in platou,insiropeaza blatul!!!
Si mai poti pune si cate un varf de unt deasupra fiecarui mar.
Asa, acum pregatesti un pandispan din 7 oua:galbenusurile frecate putin cu 2 linguri de ulei, ,un praf de cop nestins,un zahar vanilat si bati albusurile spuma si cu 7 linguri de zahar,dupa care torni galbenusurile peste albusuri si pui in ploaie 7 linguri de faina amestecand usor.Pui pandispanul peste mere si-l dai la cuptor pentru o ora.Dupa ce s-a racit il intorci in rastorni in forma de tort si-l ornezi cu frisca si cu ce mai vrei tu.Sa stii ca a iesit racoritor si delicios.Pofta buna!!!!
Sa-mi zici daca ai facut si daca v-a placut!!!!
Editez: am uitat sa-i multumesc

randunicii care a dat site-ul cu cantece de Craciun, de azi dimineata numai asta ascult.Apropos,am cumparata acasa si eu un CD cu colinde si beteala,deocamdata.Bitzu a zis ca am luat-o
daca am inceput sa cumpar de pe acum.Dar mai bine asa treptat si cate putin, ca nu se simte nici la buzunar si se evita si aglomeratia cand toata lumea se imbulzeste si nu te poti apropia de rafturi.
IRINA 
+18

sufletel
bitza037 spune:
Hai ca m-a apucat rau febra 
sarbatorilor
.
Ce ziceti ca de sarbatori sa ne punem toate pozici cu bradutii facuti de noi??
IRINA 
+18

sufletel
nicol_conte spune:
Ursulelute incearca sa te calmezi ca il superi pe bebe;si eu am avut o stare proasta aseara ,la fel imi venea sa plang degeaba, aveam chef de scandal, dar randunoiul nu mi-a dat curs, ba chiar vorbea normal cu mine in timp ce eu cautam samanta de scandal
Bitza si eu vreau sa ne punem poze cu bradutii, eu o sa fac 2 braduti,unu la mama acasa si unul la mine acasa.
Am uitat sa va spun ca l-am convins pe randunoi(s-a lasat din prima) sa venim la Baby-Expo , asa ca puteti sa ma puneti si pe mine in listutza, numai ca nu stiu cat o sa pot sta cu voi ca o sa fiu si cu pitika dupa mine si cu el.Voi veniti fara randunoi?
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
16+ si Alexia(24aug2005)