Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza037 spune:
Gata, am citit.
Naty ma bucur ca fetita este bine!!!!Tu stai cumintica ca sa re rezolve si problema ta!
Ralucas 
pentru ieri, sa ai parte de multe bucurii!!!!!!
Sovi ce ponei frumooooosssss, vreau si eu!!!!!!Eeeeee, eu nu am auzit ca ar fi pentru fetite, de unde conceptia asta.Daca este sa o iau asa ar fi numai pentru baietei.Dar o jucarie este jucarie,si cred ca se potriveste si pentru fetite si pentru baietei.Si am mai vazut in poza si o revista super-bebe cu Cd-uri,sau mi se pare mie??Este numar recent??ca sa ma duc sa-mi iau si eu.
Olgutza incantata de cunostinta si inca o data CASA DE PIATRA!!!!!
Simo27 de abia astept sa vad poze cu nasica si finuta!!!
Bubu la fel, de abia astept sa vad poze cu motul finutului!!!!
Adriuta multmumim pentru site-ul cu burtiera.Pe mine m-ar bate gandul sa-mi iau daca nu este prea scumpa, ca eu nu prea am abdomenul cu muschi de cand ma stiu,si sa nu raman chiar burtoasa.
Celelalate burticoase ciripitoare va dau

IRINA 
+18

sufletel
clauclau spune:
Neata randunici,
in primul rand LA MULTI ANI pentru Giani si Mihutza, multa sanatate, fericire si petreceri frumoase azi!
Giani, pentru carcei mi-a prescris magneziu efervescent 10 zile pe luna pana la nastere. Fac cateodata niste carcei la picioare noaptea, durerosi tare, de ma doare muschiul 3 zile apoi. Sper sa treaca asa.
Blankar, felicitari pentru gugulusca de 500 de grame. Bravo! 
Sovi, poneiul e super dragut si poate fii si pentru baietei mai ales ca el are 2 anisori parca, sper sa nu ma insel. O sa-i placa foarte, foarte mult!
Nicol, iti tin pumnii sa iasa bine cu reducerea programului.
Nicoleta, felicitari pentru rezultatele bune la consultatie.
Adriuta, Ursuleata, 

Azi am incheiat 6 luni de sarcina, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, ca ieri imi faceam testul de sarcina... Se pare ca intram in trimestrul 3 cu pasi repezi si apoi o sa ne tinem puiutii in brate, ce frumos!!!!!!
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
Buna dimineata dragele mele!!
Uff..ati scris mult,am vazut pozici frumoase(aviz Olgutza
),am sa va povestesc cate ceva si-nu in ultimul rand-sa colind vreo doua fete,de ieri-mai batrane!!![]()
Incep cu urarile pentru Miha si GianiD-La multi ani fetelor!!Sa va dea D-zeu sanatate,multa iubire si veselie,noroc si prieteni,speranta si fericire-dar mai ales-copii sanatosi,cuminti si frumosi!!

Felicitari Nicoleta pt.
!Sa fiti sanatosi!
Bafta DanaSingh pt.azi la eco!!
Te asteptam cu coloratul!!
Sovi m-ai distrat cu paltonasul tau fix!
Am si eu unul identic-visina putreda-si la fel mi se muleaza!
Ce ne facem?!In ce ne imbracam cand vine zapezica?!Eu am o geaca lunga groasa,calduroasa,in care imi pusesem toate sperantele(eram sigura ca imi vine-pt.ca anul tercut imi era laaarga) si..dezastru
Cand ajung cu fermoarul la burta-scoate sunetul ala care prevesteste ruperea..
Nu stiu ce o sa imbrac iarna asta
Simo nu ma certa ca pun si burtica la tapet..imediat ce termin scrisorica!
Tinem pumnii sa nu te certe tanti Dr.!![]()
Stati sa spun ceva acum-care ma roade tare:Va invidiez tare pe cele care aveti zapezica la geeeaaaammm!!
Uff..gata!M-am descarcat!![]()
Giani sarutmana de aparare!
Te tin miiinteee!!!

Adriuta intru si eu in clubul cu buricele dureroase si piele care sta sa crape!!
Apropo de sutienele de alaptat-sunt suuper!
Mi-am luat si eu unul(alb)si mi se pare suuperutil!
Felicitari Blanka pentru bebelusa jucausa!!
Asa..sa va zic de mine ca am capatat o anemie frumoasa foc?!
Va zic!
Sa va mai zic de randunoi ca are glicemia la polul maxim admis?!Va zic!
Sa va mai zic de sumarul de urina care-mi spune:frecvente epitelii plate,frecvente leucocite,relativ frecvent urat amorf,frecventa flora microbiana?!Va zic-si ii cer si parerea lui Naty!Cum naiba acum 2sapt.nu aveam nik..si acum..??!
Mi-am luat Elevitul si inghit cu spor-dar ma tem ca o sa mai primesc ceva supliment de fier..avand in vedere datele..
Ah..si apelez iarasi la Naty:anizocitoza moderata(microcite,rare macrocite policromatofile),hipocromie moderata-ai idee?!Eu am incercat sa o iau ad literam-dar..nu stiu..numai pricep nimic..
Despre we nu va mai povestesc pt.ca v-as innebuni cu toate preparatele gustate
,va spun numai ca a fost unul frumos,linistit-mai putin Sambata noaptea-cand bebele meu n-a stat o clipa!
Cauza-mama lui tampa-ca a mancat tort cu/din ness
Pupez stolul drag,tip-iar la fetele chiulangii si ma retrag sa mesteresc la pozici!![]()
Ela..
in 21 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
bubu05 spune:
'Neata, dragutelor!
Va salut si eu rapid, azi lenevesc pana ma duc la servici, iar sunt de seara
si deja ma ia somnul...

Oana
16+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
Buna dimineata dragele mele,
LA MULTI ANI pentru sarbatorite!!!
Azi de dimineata eu merit niste bate pe spinare. Pentru ca voi inca nu erati inca prezente la apel, m-am apucat sa citesc alte subiecte de la odisee, si mi-au cazut ochii pe subiectele cu TT... Cum eu imi astept rezultatele joi, am zis hai sa citesc! Imensa greseala... acum am capul plin de tot felul de idei tampite de gravida paranoica...Cuvintele "dar daca..." imi tot bantuie prin cap. 
Asa ca ma duc sa ma "refugiez" in munca, ca si-asa am o gramada de treburi de facut, de la care nu pot sa absentez!
O sa zic o rugaciune pentru copilul meu, si o sa incerc sa-mi alung gandurile astea negative.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut.
Am cautat pe net si am gasit urmatoarea impartire a saptamanilor in luni (9) de sarcina:
luna 1 - 4,5,6,7
luna 2 - 8,9,10,11,12
luna 3 - 13,14,15,16
luna 4 - 17,18,19,20
luna 5 - 21,22,23,24
luna 6 - 25,26,27,28,29 !
luna 7 - 30,31,32,33
luna 8 - 34,35,36,37
luna 9 - 38,39,40
Dupa tabelul asta eu sunt deja in luna a patra. Inteleg prin saptamana 17, sa zicem, perioada dintre saptamana 16 si saptamana 17.
Voi cum stiti?
Nicoleta
17 plus
si Stefan (27.01.2003)
clauclau spune:
Kya, nu te mai gandi la tot felul de tampenii! Cu siguranta rezultatul la TT o sa fie unul bun, de ce n-ar fi? Hai stai linistita , nu are sens sa te stresezi degeaba si pe bebe Victor la fel. 

Zoze, abia astept sa-ti vad burtica. Despre celelalte problemute nu stiu ce sa-ti zic...Eu n-am reusit sa interpretez nimic, mi le-au citit doctora ginecolog si cea de familie. Cert e ca am infecie urinara si o sa fac tratament. Offfff! 
. Sper sa fie totul in regula la tine.
CLAU
24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
cami33 spune:
Buna ziua, dragutzelor.
Am avut un weekend foarte neplacut, cu durere in gat, tuse si o ameteala cumplita de la tensiune 9,5/6(mai are cineva tensiune asa mica? Stiti vreun remediu????????).
Si, ca sa fie totul bine de aseara merg la baie din 10 in 10 minute, probabil am racit, sau asa ceva. Sper sa nu fie vreo infectie urinara ca asta-mi mai lipsea acum.
Sper ca voi ati avut un weekend mai placut...
Va doresc o saptamana plina de vesti bune si de liniste

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
19+
Luca
lyvy spune:
Va salut pe toate frumoasele cu burtici!!!
De vineri n-am mai intrat pe forum, nici nu am avut timp sa va citesc, si mor de ciuda.De-abia am reusit sa citesc ultima crenguta.
Sa va zic de ce, am renovat una dintre camere, cu tot tacamul, schimbat mobila, canapea, tot, tot+ umblat mult pe drumuri.
Azi tre sa merg la service sa-mi pun caucicurile de iarna, sa-mi iau lanturi, ca maine plac singurica la Brasov, in poiana, si ma cam strange in spate cand vad ce vremuri sunt.
Apropo, SIMO, cum e prin poiana, mari nametii????
Si, deci iar nu o sa am timp sa ciripesc, o sa-mi ia ceva timp sa recuperez, stau pana vineri la BV.
VA 

, pe toate randunicile, urez 

la toate sarbatoritele, si abia astept sa revin la voi.
livi
+23
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe