Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
RalucasS spune:
Dragele mele randunici,
Va multumesc din suflet la toate pt urarile ce mi le-ati facut azi
, sunteti niste scumpe toate, dar tu Sovi m-ai facut sa rad cel mai tare cu urarea "[...] si la anu sa va inmultiti" 

, parca ai fi soacra mea, care vrea sa fac cel putin 3 copii, iar gandurile mele au fost din totdeauna numai la un copil, acum nu stiu daca peste ceva timp o sa gandesc altfel...
Din toate cadourile primite azi, cel mai tare m-a impresionat un buchet de flori primit de sotul meu chiar la 12 noaptea, din 24 de trandafiri rosii si unul alb,
este superb, o sa va fac poze sa vi-l arat, ca pe mine m-a topit toata
Olgutza - ti-am vazut pozele, esti o scumpete de fata
, iar sotul tau este la fel de dragut si va potriviti de minune, asta este senzatia pe care am avut-o cand v-am privit. Sa va dea D-zeu multa sanatate, intelegere si sa va iubiti inca 100 de ani de acum incolo
Naty - un
si o
ca sa te mai bine dispui
Cory - nu te-am uitat si te asteptam cat mai repede sa ciripesti cu noi pe crenguta
Roxana - superbe melodiile de la postul de radio dat de tine...offff, si eu abia astept sa vina mai repede sarbatorile 
Edit: Delphinutz - am uitat sa iti urez bun venit in tara/Galati, si mi-am adus aminte ca mai de mult te interesai de un ecograf 3D in galati, daca mai esti interesata sa imi zici, pt ca am eu programare la el pe 26 nov, te
si distractie placuta acasa
22+
Lucas
Nicoleta spune:
Mamici, treceti si la mine un carucior albastru! Sunt mamica de 2 baieti de acu! Bebe e bine, sanatos, dezvoltat perfect epntru 17 saptamani fix.
Suntem emotionati si fericiti, pe 19 decembrie morfo-fetala. La un eco 4D.
Duminica faina sa aveti.
Nicoleta
16 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni 
natynic spune:
Felicitari Nicoleta, sa-ti traiasca baietelul si sa va aduca bucurii.
Olgutz,
miresuca originala, si eu zic ca va potriviti. Si taaare mi-a placut sa revad un pic Viena in poze...
Sovi, iti venea superb bluzica, e CLAR ca ma duc sa-mi iau si io!!
Mi-am mai revenit, ginecoloaga mea zice ca nu e scurt colul (2,9???) si ca nu am indicatie de transvaginala care, oricum, dupa sapt 12 se face numai in anumite cazuri. Ramane sfatul de a sta mai cumintica. Si fac eu cumva si mai merg la o eco-asa-s doctorii, pana nu aud 100 de opinii nu se linistesc. Azi doar am zacut si acum venim de la nasi, a fost ziua nasei si tare m-am bucurat ca baietelul lor (care e finutul nostru), de 7 luni, rade si zambeste la noi cand ne vede iar cand am plecat a plans in hohote.
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Ii datorez Ralucai un "La Multi Ani!" din suflet! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina si o nastere usoara, si toate toate dorintele sa ti se indeplineasca! Si iarta-ma ca o fac atat de tarziu
( ia urarile mele ca pe o prelungire a zilei tale de nastere
).
Clau, sanatatate muuulta soatzei!
Simo, azi e duminica, nu mai muncesti, treci pe forum, da?
Naty, am pus numai poze de anul asta ( pentru Roxana, sa nu se simta singura in odiseea dimensiunilor crescute pe timpul sarcinii ). Selectate, ovcors, alea in care sunt frumoasa
. Da, minunata Viena, deocamdata ramane orasul nostru de suflet, in care am pleca si maine. Mi-a parut rau ca ziua mea am prins-o in Budapesta ( care m-a dezamagit ), ca asa ne programasem traseul. Dar Viena e altceva, nu se compara cu nimic!!! In plus, mai e si pliiin de liliac, stiu eu ca si asta e un motiv pentru care si tie ti-e draga!
Ne-am promis ca in fiecare an sa vedem cate un oras european. La anul ar fi randul Romei, sanatosi sa fim!!!
Sa aveti o zi ca in povesti!
Olga
23+ cu
Ioana
clauclau spune:
Neata dragelor.
Raluca, cred ca ai un buchet superb de trandafiri. Foarte atent sotul tau, sa-ti traiasca!
Olgutz, merci, sper sa ia azi antibiotice ca ieri s-a incapatanat sa stea fara medicamente. Nu este adeptul lor deloc dar uite ca uneori chiar este nevoie de ele.
Naty, ma bucur ca totul este in regula, intr-adevar colul nu este foarte scurt, trebuie insa sa te menajezi mai mult, sa stai cumintica in pat.
Nicoleta, felicitari pentru baietel, o sa ai in casa 3 cavaleri! Sa vezi rasfat atunci!
Merg sa-mi fac un degetar de cafea, parca sunt cam adormita! Poate intre timp se mai trezesc din randunici si vin pe creanga.
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
RalucasS spune:
Buna dimineata
!
Eu deja mi-am facut o cafeluta cu mult lapteeee pe care o savurez citindu-va pe voi... Ma simt foarte bine dispusa in dimineata asta,
mai ales ca dupa ploaia si vantul de ieri, azi este soare afara...
Edit: Nicoleta - am uitat
sa te felicit pt
, sa dea D-zeu sa ai un baietel cat mai sanatos, norocos si sa va umple viata numai de bucurii, si nu in ultimul rand: Bine ai venit in Clubul Soacrelor Mari 

Olgutzika - mai bine mai tarziu decat niciodata
, da te rog eu mult
nu mai darama peretele ala ca ma supar tare 
[blue]22+
[blue]Lucas
simonette spune:
Buna dimineatza! Sa aveti o duminik frumoasa randunicilor!
Zoze... am asteptat ieri pozele cu burticutza si nu te-ai tinut de promisiune
, sau nu mai vad io bine???
Clau...si eu te iube mult...stiu ca o sa va aduceti aminte de mine! Luca face prostioare...ca baietii!!!
Raluca La multi ani si multa fericire!!!!

mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
Olgutzika spune:
Raluca,
!
Nicoleta, sa va traiasca piticul, sa fie sanatos!!!! ( poate am noroc si ma ierti si tu pentru intarziere...sunt chiauna rau in weekendul asta, nu stiu ce am patit! )
Olga
23+ cu
Ioana
simonette spune:
Randunicilor...va dati seama ca trimestrul 3 e chiar dupa colt???
mami de
Luca si
25+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
Olgutzika spune:
Simo, tu peste trei saptamani, intri in luna a 7a
!!!! Chiar ma gandeam miercuri ca mai am fix 4 luni pana la DPN
!
Olga
23+ cu
Ioana