Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,David isi tine capul aplecat inspre umarul stang,hematonul l-a avut la ochiul drept,deci isi tine capul apecat in partea opusa loviturii!
Acum iti scriu rezultatul tomografului:
-fara leziuni hemoragice intracerebrale
-fisura perete superior si intern ordita dr.,incluziuni aerice intraorbitare drt si in regiunea frontala drt
-sistem ventricular normal
-relief cortical normal.
Concluzii: -fisura supero-interna orbita drt
- minima pneumencefalie interna!
A fost consultat la ambii ochii,vede bine cu amandoi,asa zic doctorii!Sa vedem ce o sa fie luni!
Iti multumesc de grija!

Simo,mamica lui David,22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Raluca,

LA MULTI ANI !!! din tot sufletul, sa fi fericita si numai bucurii alaturi de cei dragi tie.

LA MULTI ANI RALUCA !!!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Asa. Gata, ne-am intors. Am fost la sora, unde ne-a indopat mama (proaspat venita din "republica lipovenia") de ne-am rostogolit inapoi! Nu va zic ce am mancat, ca sa nu va sufere "chiriasii" :) Ba am tras si 3 guri de vin de la tzara! Unde e delfinutza sa ma traga de urechi...

Continui scrisorica

Somleac
-mami eroina, bine ai venit printre noi! tare povestea ta cu sarcina -surpriza! si te cred ca nu prea ai timp sa postezi la ce de copilutze ai in jurul tau!- sa iti traiasca si sa fie sanatoase, in frunte cu fratiorul care sta sa apara si el!
Si nu fi necajita mami, ca cineva acolo sus va iubeste!(pe langa cei multi de aici de pe pamant)

Distractie placuta fetelor cere se petrecaresc diseara!

Naty, trebuie sa iasa bine in final, sa te ajute Dumnezeu! o sa pun si eu o vorba buna pentru tine la El
Am vazut si pozicile, pupai-as piciorusul ei finutz de printesa! o sa ii povestesc lui Sasha.
Si eu mi-am pus ieri paltonasul prima data sezonul asta si satea fix pe mine. Poate macar 2-3 saptamani reusesc sa il port.

Delfinutza
, sa stii ca am inceput sa savurez si eu trim 2! e mai binisor, parca au scazut starile de lene. Si mercic de sfat. Oricum obosesc f repede. ti pup
Dalv, ma bucur sa te "aud"
Roxana
, multzam pt link! foarte frumos!

RalucaS la multi ani!!! sa traiti sa infloriti si la anu sa va inmultiti!!!
Simo, la cat mai multe stelute!
Maia ce idee frumoasa a avut fata ta sa serbeze onomastica impreuna cu fratiorul!
Bubu, am pus o poza sa vezi cum statea xl-ul pe mine (bluza) ca sa ma intelegi de ce n-am luat-o.

editez: randunici, va rog mult sa va dati cu parerea despre jucaria asta http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK?start=12 pot sa o cadorez unui baietel care a implinit 2 ani? mie imi place taaaare mult da mi-a zis cineva ca poneii sunt numai de fetite :(

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am intrat si eu un pic...sa va si sa va

mami de Luca si 24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dupa cum am promis, poze:

http://www.flickr.com/photos/9126808@N02/

Cu burta nu am decat una singura, de la mare ( ma rog, pe langa cele de la nunta ), dar il pun pe Radu sa imi faca si pun si cu actuala.

Naty, ai PM.

Fug sa citesc din urma!

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Olgutza, sunteti superbi....fericire multa va doresc!!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, in sfarsit!!! Aratati foarte bine impreuna, multa fericire si impliniri sa aveti!

Simo,

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, Clau, ! Multumesc frumos !

Simo, cum stai cu pregatirile?

Clau, ce iti face soatza?

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Greu cu pregatirile mele Olgutzule! Abia azi am dat de pomana 2 saci cu haine si maine mai dau 2....vreau sa scap de ele ca pana acum am tot strans si n-am de gand sa le iau cu mine....e vraishte casa mea...
Clau, te cu drag si nu uita...cand ti-am spus ca sigur ai fetitza...sa nu ma uiti macar ptr asta...da?

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, soatza nu face bine deloc. Are gatul inflamat , se simte tare rau si zace in pat la televizor.

Simo, cum sa te uit draga mea randunica? Nici-o sansa !!! Eu te iube mult, sti bine! Deci esti in febra pregatirilor ? Luca ce mai face?

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput