Miresele anului 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
kitzy spune:
Aly prin zona voastra a nins? Ca la noi in cartier n-a mai nins de ieri dupa-masa.
16+ cu posibil
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana am inteles. noi am luat masina de cafea de la reprezentanta Lavazza, dar nu e noua, e din Italia adusa. piesele sunt noi in ea, si am luat-o la 90 euro. merge cu pastile si ne costa cam scump, 1 mil. si ceva cutia de 100 pastile.
Clau si-a luat pt. birou si i-a dat ap. gratis in custodie, cu conditia sa comande minim o cutie de cafea/luna. el si-a luat si ceai/capuccino. oricum e super buna cafeaua, nu se compara cu asta naturala.
Gio si asta merge doar cu niste pad-uri http://www.coffeepodsshop.com/images/h_senseo.jpg
...care bineinteles ca in Ro nu se gasesc
am probat masinutza...si asa cum zici cafeaua facuta la expresoarele astea nu se compara cu cea facuta la filtru/expreso normal...e putin mai scump dar merita
asa ca am plecat la cumparaturi si mi-am umplut dulapul cu Cafe latte, Cappucino, Cioco Caffe, Expreso si cafea normala
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.flickr.com/photos/10138152@N02/sets/" target="_blank">...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Giova spune:
Aly ce sa zic...spor la cumparaturi. al meu ar comenta sa-l port prin toate supermarketurile. eu, de regula, fac singura cumparaturile, cand e Marco la gradi si el la munca. asa ma pot holba la toate, si pierde vremea...
Kitzy ce sa zic cu legea asta...multe mamici incep munca, nu stau acasa cei 2 ani, deoarece castiga mai mult daca muncesc. Mie una mi se pare normal, ajunge 1 an, in strainatate sunt 2-3 luni in Spania, cam 3-5 luni in Italia. acum sunt o groaza de posibilitati: bone/bunici/crese de stat sau particulare.
eu una as fi inceput de mult serviciul, daca imi gaseam ceva sa-mi convina.
Oana am inteles, tot cam ca al nostru e.cred ca se va bucura marius.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ooana spune:
Ce bine ca e zapada la Cluj ...abia astept sa ajung...acu nu mai am rabdare
si Mall-ul, Kitzy sa imi spui ce vezi frumos pe acolo? Oare o fi NaraCamicie?
Kitzy, asa e...aici femeile nu au 2 ani concediu pt cresterea copilului...e numai 1 an in care sunt platite cu 75% din salar parca...si apoi sunt libere sa stea cat vor dar nu sunt platite
...pe mine m-ar interesa mai tare sa faca astia ceva privitor la indemnizatia de crestere a copilului...ca degeaba sunt 2 ani daca se intorc mamele la munca dupa 6 luni
exemplu concret, o colega de a mea a nascut in august...la 1 februarie se intoarce la munca si am intrebat-o de ce? raspunsul a fost ca ea are un salar 1500 euro...si nu poate nici macar sa plateasca ratele la casa+masina cu cei 800 primiti
din pacate eu sunt in aceeasi situatie...rata mea ipotecara depaseste bine cei 800 ron ...
Aici ma enerveaza pe mine sistemul romanesc!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.flickr.com/photos/10138152@N02/sets/" target="_blank">...si o clipa din viata noastra!
redai spune:
Salutare fetelor.nu am mai trecut demult pe la voi, dar cand ai un copil si o mie de probleme nu mai ai timp de tine.
Azi nu s-a topit zapada.....(cel putin la noi pe deal)
Lore, mamicutza lui David
POZE
krelia spune:
bre...sunteti de coma...cand vorbiti nonstop ca gaitzele...cand va cauta omu' cu lanterna si la 4 inkideti sandramaua, vb lu' Gio...
neatza frumoasele mele...va zic...din caminul proprietate personala...din scaunul directorial proprietatea personala a sotului ...(ca era calcu mare deschis si mi-a fost lene sa mai dashkid leptoapa sa ma duc pe scaunu' meu ).....azi mi-s acasik, da...si mi-am p[ropus sa ma duc mai tarzior pe la buni mei...sa-i mai vad...dar pana atunci, mai stasu otzara cu voi
Aly, ma bucur ca ti-a placut emoticoncertul...stii, "inventatorul" este un student din Cluj ...originar din Zalau...care a si fost contactat de Yahoo-isti si i s-a propus si o colaborare....
asa..si acum sa-mi cert ardeleanca.....bre oano...tu vii pe mess si nu dai nici un semn?? hm...ia, te rog frumu, data aviatoare..sa dai cel mai mare buzz, bine??
nah k sa termina masina...fug sa intind rufele si revin ....
ptiu'...uitai sa pup burticutza si "ieshu"
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ooana spune:
Kreliutz pai cum sa nu dau eu buzz
dar tocmai asta a fost problema ca Ralu m-a cautat si eu nu eram pe mess
...cred ca acu ar trebui sa iti urez Schönen Urlaub!(concediu placut)
Noi 2...
Alynutza spune:
Gio noi asa ne-am obisnuit, sa facem impreuna cumparaturile, mai ales ca eu sunt si tare nehotarata si mereu ma consult cu el. E reminiscenta de pe vremea cand nu aveam carnet, dar imi place asa si n-am de gand sa-mi schimb obiceiul (deocamdata). Nu mi-s aia care sa se lalaie la cumparaturi, de obicei ma duc cu listutza si prea putin mai bananai prin magazin. De ce ziceam ca mergem la toate supermarketurile: ca imi trebuie file de somon pentru ceva super special pentru ziua sotzului si ala numai la Carrefour l-am vazut, frisca de la Milli de care imi place nu este decat la Billa si alte cateva produse numai la Cora. Asta ma enerveaza pe mine, ca au deschis o gramada de magazine, dar nici unul nu are toate produsele pe care le vreau eu la un loc.
Kitzy si eu gandesc ca-i un pic cam mult concediul ala de 2 ani, nu m-as supara tare daca l-ar reduce la un an, insa, cum spune Oana sa mareasca indemnizatia conform propunerii ce-au facut-o (suma fixa pentru mamele cu venituri mai mici si procent pentru cele cu venituri mai mari).
Cu ninsoarea nu stiu ce sa zic, la noi in zona a nins in fiecare noapte, plus ieri a mers sotzul pana in Manastur si spunea ca acolo ningea tare, cu fulgi din aia mari.
Krelia si zi asa, 'inventator' ardelean?
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by krelia
ptiu'...uitai sa pup burticutza si "ieshu" [/purple][/font=Comic Sans MS]
da, da, cum sa nu uiti? doar sunt asa mica.... unde sa ma mai vezi si pe mine? relaxare placuta pentru azi!
Burticuta... m-am luat cu vorba, cu Oana, si am uitat... recunosc...
Redai (Lore) - bine ai revenit!
Gio... pai ce sa zic? N-am noutati pe azi!
Ma pregatesc sa plec acusi la munca.
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
Giova spune:
Lore .
Coana mare esti acasa? pai cum de?relaxeaza-te cat poti.
Oana pai mare salar are colega ta. super bine sunteti platit.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)