FIV 145

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni da' cata rabdare poti sa ai!Trece timpul repede si aici voi fi,sa te sustin,promit!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, nu vei fi aici. Vei fi la odisee cu burtica mare. De acolo iti mai arunci un ochi pe la "FIV" ca vei avea cu totul alte ganduri si preocupari. Hai ca deja stiu . Dar te voi anunta ce si cum ca sa nu uiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni daca zic da ascunzi ?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

multumesc pentru raspuns.am sa scriu rezultatul bineinteles:).mia dat tratament ptr 8 zile din ziua a3 de cand am terminat ac.asta a insemnat protocol scurt?tu cum lai avut?lung sau scurt?

http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pisik iarta-ma, pana la urma e important sa te duci unde ai incredere ca va fi bine, unde te simti in siguranta.
Depresia ...poate ca e de la vreme, sa stii ca atunci cand vei incepe si vei vedea deja cate chestii noi ai invatat si ce puternica ai devenit si ce pregatita esti sa devii mamica ...vei avea alta stare de spirit.
Nu te mai panica, la greu vezi si tu ca e cineva oricand langa tine, si eu m-am trezit panicata ca nu-mi gaseam Diphereline dar fetele m-au indrumat si am gsit instant, apoi mi s-a pus pata ca vreau Progesteron si tot aici am gasit
E o comunitate mare si inimoasa si de cate ori vei avea nevoie ai sa simti asta
Eu ma simt in siguranta si nu mai mi-e frica de cand am devenit membru in gasca FIV: intotdeauna se gaseste cineva care a trecut prin aceeasi situatie ca tine, sau cineva care sa stie sa-ti dea un sfat sau sa te indrume.
Asa ca apuca-te de treaba pt ca lucrurile se rezolva din mers

Sunt pe vaaaaal (Z 5 de Gonal, AMR 4 zile pana la eco)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, sigur draga mea . Si ca sa vezi ca e adevarat uite si apoi scot si buchetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

antosit, AncaWish Multumesc.

Pisik06 Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Zouzoule, mama, ma facusi vedeta!!!

Incep eu sa ma informez mai mult despre biopsia testiculara si dau search pe google "alimentatie biopsie testiculara" (in caz ca treuie ceva alimentatie inainte si dua bipsie, ca doar am grija de sotul meu ) si ce vad??? Primele 2 linkuri "FIV145...Iyoana se pregateste de biopsie.." pa-ta-ti, pa-ta-ta...

Eiii, cu altceva nu putui si eu sa ma fac remarcata in mare lumea a internetului!

Oricum , eu acum am observat ca sunt pe prima pagina (scuze!) si iti multumesc!

Asadar,fetelor, pentru autografe, sunt disponibila oricand, cred ca vin si pana in Bucuresti pentru asta!

Pana una alta, eu urez mult succes si sa le ajute Dumnezeu pe fetele care sunt acum in focurile FIV-ului, sa ne ajute Maicuta Domnului sa ne vedem visul cu ochii! Pentru moment nu va stresez eu prea tare cu intrebari, dar cand o veni vremea...sa vedeti atunci ce capusor mic am..! Va pup pe toate fara exceptie si numai bine!

Kora sunt cu ochii pe tine! Doamne ajuta pentru maine!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa va pup si sa va urez mult, mult noroc tuturor, sa dea Dumnezeu sa va vedeti si voi visul cu ochii! Fiti perseverente!
Imi pare rau ca timpul nu imi permite sa intru zilnic asa cum faceam pe vremuri si sa va sustin la fel cum m-ati sustinut voi pe mine!
Oricum prin Anca Wish aflu noutati despre voi. Va pup si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora

cred ca e cu ochisori.....parerea mea!

iti doresc sa primesti miercuri rezultatul pe cate il astepti si il meriti!!!

Mergi la inceput