FIV 145

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Da, fac deja Diphereline de 9 zile si maine incep Menogonul. Punctia e programata in 25 nov si ET pe 27 nov .. Am inceput numaratorea inversa

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Moninlad sunt ziua 4 .
Am facut et pe 8 noiembrie de sf. Mihail si Gavril.
Tratamentul de sustinere este :
1 acid folic
6 utrogestan
1\2 medrol de 16 mg.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iana, Boo bafta multa fetelor!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

KORA.nu te supara dar as vrea sa te intreb ceva.cand ai terminat tratamentul tea chemat sa faci test ultra sound?si daca da,dupa ai ce urmeaza.eu mai am 3 zile si termin tratamentul,si pe 15 ma chemat la test ultrasound.si cu o analiza pe care trebuie sa o fac inainte sa merg la el.nu stiu despre ce e vorba ca nu inteleg scrisu lui.scuze ca te deranjez dar tu esti ultima care ai facut deci ai mai multe cunostnte.multumesc

http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput

xrysya analiza cu care te-a chemat e probabil estradiol( uita-te seamana ce scrie cu "estradiol"?),iar eco normal ca iti face sa vada ce productie de foliculi ai acum spre sfarsitul tratamentului,am facut si eu ecografii incepand cu ziua 5 de stimulare tot la doua zile faceam eco si analiza estradiolului si asta pana la sfarsitul stimularii,adica in ziua cand am luat pregnylul ( cu 36 de ore inainte de punctie).Bafta multa,sa ne spui si noua rezultatele de la eco si de la estradiol.Tin pumnii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va multumesc mult fetelor!

Kora, multumesc mult, o sa incerc pe cat posibil sa citesc, mi se pare atata informatie si mi se pare ca voi stiti atat de multe si ca eu nu o sa fiu niciodata in stare sa retin atatea si sa stiu sa fac diferenta intre medicamente, tratamente, valori, etc. Imi par toate asa complicate acum.

Pixis, multumesc mult. Eu cred ca voi merge pe mana dr meu gineco. Este dr. la Municipal si la CMU. Daca nu se imbunatatesc valorile va fi nevoie si la noi de ICSI, el asa a zis in prima faza, dar eu totusi sper sa scapam cu FIV. O sa ma sfatuiesc cu el in principal, el zicea ca la Medsana ar fi f buni, voi ce parere aveti?
Mai avem o prietena la filantropia si vreau sa ma consult si cu ea....

Mergi la inceput

Pisik nimeni nu s-a nascut invatat,fiecare am fost novice in ale FIV-ului,am invatat treptat tot ce ne interesa si mai avem fiecare de studiat,ca stiinta progreseaza zi de zi....

Moniiii acu' ca ai fost deconspirata ia zi tu mataluta pe cand inseminarea?Nu de alta da' vreau si eu sa pun majoretele la treaba!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pisik - nu te supara ca iti spun, gineco e una, FIV e alta, si cum te doare pe tine nu doare pe nimeni asa ca documenteaza-te, nu te lasa in baza unei pareri
Nu ca Medsana nu ar fi buni dar trebuie si tu sa vezi daca esti ok acolo, sa vorbesti cu un medic,etc
Bafta !

Sunt pe vaaaal
( Z 5 de Diphereline, AMR 4 zile pana la eco)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pisix, stiu ca e vorba de mine, ziceam doar ca as merge pe mana lui, pt ca oricat as citi si m-as documenta, atat de multe ca un doctor tot nu o sa stiu. O sa ma documentez si o sa ma sfatuiesc si cu sotul, sunt destul de deprimata in ultimele zile si nu reusesc sa ma adun deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iana, de abia acum se implanteaza. In zilele 6-7 de la punctie se incepe implantarea embrionului. Asa ca e posibil ca de acum sa inceapa simptomele sau cum am mai zis sa fi in categoria fetelor fara simptome.
Kora, in niciun caz anul acesta. Poate la primavara.

Mergi la inceput