Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
Habar nu aveam ca furazolidonul e antibiotic,cand mi-a zis ala sa ii dau, n-a precizat si nici n-a zis de cel minim 3 zile - da' oricum nu i-am dat,adica am incercat odata si l-a vomitat ,pe urma n-a mai fost cazul ca deja a treia zi era constipata
,in schimb vomita orice incercam sa ii dau...
SILVI si eu stiam reteta asta cu mazare,dar fara oregano,dar os a incerc si cu ciuperci cu prima ocazie,mai ales ca nu plac la toti.
IOANA noapte buna!
Si la restul,ca fug la naniii 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
silvi_2005 spune:
Ioana pupici si de la noi, vizionare placuta, sa faci pastele ca ies bestial de bune.Eu din vacanta asa in Italia am ramas indragostita de paste, am tot felul de retete si pe baza de rosii, daca iti plac pastele o sa iti mai dau retete
din pacate au tareee multe calorii.
Moni reteta initiala era cu busuic dar sincer mie nu-mi plac pastele cu busuioc numai daca sunt cu branza, oregano are un gust deosebit si daca presari in cantitate mica ies tare bune
Merg si eu la nani, va doresc noapte buna tuturor.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
am venit si noi acasa.
am plecat la ora 20 si am zis ca nu stam mult. ne-a prins miezul nopti la restaurant. Marco a fost tot un du-te/vino, a aruncat pahar pe jos si farfurii
, noroc ca am nu s-au spart.
i-am facut un dus si a adormit instant.sa vedem daca mai bea laptic, caci la cate a bagat in el.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ana_m spune:
Silvi, ai facut paste carbonara
. Super bune . Am mancat si eu ca o..... pizza, si nu mi-a ajuns ca m-am ghiftuit am mai mancat si ceva dulce
.
Mai si nu ati vrea sa stiti cate bunatati de dulciuri mi-am luata azi . Fir-ar sa fie , da sunt astea de Craciun si asa de fain arata , ca nu am putut pleca fara 4 sortimente da eu asi fii laut vreo 10 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Cosmi, ia-ti pus baiatului batic in cap ?
. E dulce oricum 
Bee spune:
Buna fetele.
Maraki, sanatate lui Angelo! Imi pare rau ca e bolnavior. Dar lasa-i si pe medicii vostri ca n-or fi chiar nebuni. Si Ana mea a avut o repriza din asta cum povestesti tu acum un an. Si am scapat fara antibiotice, asta desi avea scaune cu mucus sangeros (cam o saptamana). E virala treaba mai mult ca sigur, deci trebuie tratate simptomele: scade-i febra+ regim (nimic lactat, nu carne si dintre fructe doar banana+ mar copt), Smecta (daca zice Silvi ca e si la voi), furazolidon (desi eu am mari indoieli cand e vorba de dozarea "din ochi"), hidratare intensiva. Nu-ti fa griji ca nu mananca. Hidratat sa fie.
SI acum scurt despre noi. Copiii dorm, RAdu se pregateste sa plece maine in Germania
. Ana a scapat rapid de raceala si abia acum incepe sa manance cat de cat. Il imita pe domnul bebel: bea litri de lapte zilnic si cere mereu "bate". Eu ma duc la nani sa produc laptic.
Giova spune:
Silvi alea sunt carbonara cu ciuperci. si cred ca ai folosit paste tagliatele, asa se zic la frantuzi:tagliate? ca nmu am mai auzit
. sa-ti fie de bine si sa nu se puna pe tine
.
Bee
strumfilor. cum mai sunteti? ma bucur ca Ana si-a revenit, sper sa si pape mai bine. Haplea cum e cu buricul?
Maraki sincer nu stiu ce sa zic...nu-mi vine sa cred ca e de atatea zile cu febra mare. Bine ai facut ca i-ai dat furazolidon. barbatii astia tare sceptici sunt in privinta medicamentelor. o noapte fara febra va doresc
.
Canda cine stie ce are Filip, poate nu i-a placut baiatul, daca fetitei i-a dat jucariile. poze nu am facut, asa ca nu aveti ce vedea. lasa ca ne intalnim si noi curand, ca fac paienjeni DVD_urile
.
Ioana, Moni, Ana, Any va
, merg si eu sa-i dau laptic si sa-l mut la el in pat. sa speram ca nu mai pica de acolo.
azi a astat 20 min. si s-a uitat la Nemo. e innebunit dupa el, dar e musai sa stam si noi cu el sa ne uitam
. cum plecam, vine dupa noi.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ana_m spune:
Am pus poze noi ,pt cine doreste sa le vada http://www.dropshots.com/ana_m
Si gata am plecat si eu la somn .
Pe maine
Denisam spune:
Salutare,
Maraki-sanatate multa,sper maine sa fitzi mult mai bine.
Bee-ma bucur ca suntetzi bine si imi pare rau ca vetzi fi singuri,dar te ajuta bunicii, nu?Cum e Razvan cu papa,maibine ca Ana?
Anam si oachi-vazut spiridusidragutzi.
Silvi-sa-tzi fie de bine,eu am papat un fel de lasagna si am facut tocanitza cu pui si ciuperci ca tati e cu emma la un sf.Mihai!
Ioana.Moni,Oachi,Bumbita si restul-pupici!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Giova,Irina si Any-pupici!
Astery-cum mai e Razvan,injectiile?Pupici!
Noi suntem ok,Alex mai are un ceva muci,si Emma e aproape ok si il cam sufoca de dragoste uneori si repeta pe jucariile ei preferate tot ritualul de schimbare,baie,plimare,nani si papa al unui bb,pe care l-a vazut la mine iar mai nou vrea sa il hraneasca cu solide si sa il ia in brate pe frate-sau
simulte altele dar ma duc la un dus cald pina vin ai mei ca s-a culcat un pic mister.O noapte buna!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)