Strumfi de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
liadorian spune:
A cazut prima zapada de anul acesta!![]()
Ma duc sa citesc din urma. Sa aveti o saptamana frumoasa!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
ghinetz spune:
O zi buna tuturor. Si o saptamana la fel. Fara ploi, sa putem scoate copilasii afara.
Eu am nevoie de cafea in dimineata asta ca de aer. Asa ca...stefania, multumesc mult. Cred ca e minunat sa bei cafeaua calda, totul sa fie a;b in jur (bine, asta sa vezi de pe fereastra), BB sa fie cuminte la el in patut, muzica sa fie buna, cartea de asemenea. (Ce frumos visez!!!)
Eu am doi copii mofturosi azi. Stefan e acasa, astept sa vad ii trece boala sau vine. Temperatura nu a mai facut, dar tot nu e ok. Noi la fiecare semn ne asteptam la o amigdalita de tota frumusetea, cum numai el stie sa faca.
Sunt tare obosita. Aseara nu am reusit sa dorm. M-am uitat la tv, La Idila de noiembrie. Chiar aveam nevoie de un film frumos, la care sa plang. 

Asa ma mai descarc si eu. (Nu va zic, intr-un timp, pentru asta, ma uitam la Stupize, stupize
)
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
A! Uitasem sa intreb exact ce era mai important: Victor al meu e ragusit. Adica cand inspira face asa, cam ca o tuba (acum, sincer, nu prea stiu cum suna tuba, dar asta mi-a venit) A mai fost ragusit si atunci l-a vazut medicul, dar nu ne-a dat nimic. A trecut de la sine. Acum sunt ingrijorata. Stiu ca am citit despre laringita niste chestii si nu mi-au placut deloc. [alacare-siroadeunghiile]
Azi trebuie sa merg la medic (pentru mine, sa iau trimitere pt analizele alea gratuite). oare sa-l iau si pe el. Stiu ca intram primii, dar tot nu l-as duce in dispensar. Oare sa mai astept??? O intreb pe d-na dr sa vad ce zice, poate vine maine dimineata la noi, daca considera ca e cazul. Alte simptome nu sunt, doar raguseala. Si mi-e ciuda....unde o fi ragusit?!

Oana, Stefan
si Victor 
X-ray spune:
'neatza!
a fost prima noapte in care nu s-a trezit...adica a papat la 23 si la 6 de dimineatza.nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat e ceasul.
gabi felicitari pt primul dintisor si baietel asa fortos!am ramas muta.elisutza mai nou nu isi mai ridica capul ci fundutul
.poza aia sa o inramezi ca e fantastica.
redai imi cer scuze am scris gresit,stiu ca nu intolerantza la lactoza are bb,doar nu-l puteai nici alapta
.mi-au mai murit din neuroni de cand cu sarcina asta.
andicu nu stiu ce sa-ti scriu,sunt pareri si pareri...hai inteleg sa cresti vigantolul,dar calciu oricum e in formula...oricum dr stie care-l consulta,exista niste semne clinice...
luna eu i-am dat calciu elisei pt ca a plecat din spital cu el sub limita inferioara si a avut manifestari serioase de hipocalcemie.fier ii dau pentru ca i-am facut hemoleucograma si desi a plecat cu hb 13 din spital a ajuns la 9 la 2 luni(daca scade sub 6-7 ii fac transfuzii)era si normal sa scada,asa ca nu a fost de joaca. laptele matern are un continut scazut in fier dar o absorbtie mai buna datorita unor proteine pe care le contine.asa ca bb-lashi isi fac provizii in ultimele luni intrauterine,dar cum elisa a stat mai putin...asa ca nu vad de ce sa-ti faci probleme.intr-adevar fontanela are timp pana la 18 luni sa se inchida.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
redai spune:
Neata si de la noi.Am venit si eu la o cafeluta.
gabiarama ai o minunatie de baietel.Cat timp are? Chiar ma minunam cum sta.tare fortos mai este.
Noi suntem la perioada in care luam in manute jucarii si le molfaim.
A plan aseara de nu mai stiam ce sa ii fac.Am reusit sa-l adorm numai in carucior.
stefania_97 eu nu i-am scos nici o masa. Singur si-a reglat somnul.Si niciodata nu i-am dat papica dupa program. Toata lumea a sarit pe mine.Ii dadeam biberonul cand i se facea foame copilului.Si-a reglat programul singur.
Lore, mamicutza lui David
POZE
ghinetz spune:
Diana ma bucur ca Victor e sanatos. Stiu ce simte o mama cand copilasul e bolnav. E cumplit. De asta, ma gandesc la jadi, cat de strong era. (Chiar, jadi daca afli cum se face cafeaua aia sa ne servesti si pe noi; si sa ne spui si reteta)
Lia, deci a nins pana la urma. Si? E frumos? E totul alb?
Aylin am vazut ca fetele ti-au scris ce folosesc ele pentru porblema asemanatoare. Dar eu totusi zic sa folosesti doar ce ti-a spus medicul. Sigur ca aici suntem sa ne informam. Si faptul ca primim si sfaturi de la persoane competente si in domeniu e cu atat mai bine. dar eu cred ca sunt unele probleme pe care orice doctor trebuie sa le vada. Si cele de domeniul dermatologiei sunt dintre acestea. A! Si vezi...poate o ustura sau o deranjeaza intr-un fel ciuperca de care zici si de aceea e nelinistita fetita ta. Pe mine, daca ma deranjeaza o eticheta de la o bluza sunt nervoasa de numa'. Dar ei, micutii.
Oana, Stefan
si Victor 
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Diana ma bucur ca Victor e sanatos. Stiu ce simte o mama cand copilasul e bolnav. E cumplit. De asta, ma gandesc la jadi, cat de strong era. (Chiar, jadi daca afli cum se face cafeaua aia sa ne servesti si pe noi; si sa ne spui si reteta)
Lia, deci a nins pana la urma. Si? E frumos? E totul alb?
Aylin am vazut ca fetele ti-au scris ce folosesc ele pentru porblema asemanatoare. Dar eu totusi zic sa folosesti doar ce ti-a spus medicul. Sigur ca aici suntem sa ne informam. Si faptul ca primim si sfaturi de la persoane competente si in domeniu e cu atat mai bine. dar eu cred ca sunt unele probleme pe care orice doctor trebuie sa le vada. Si cele de domeniul dermatologiei sunt dintre acestea. A! Si vezi...poate o ustura sau o deranjeaza intr-un fel ciuperca de care zici si de aceea e nelinistita fetita ta. Pe mine, daca ma deranjeaza o eticheta de la o bluza sunt nervoasa de numa'. Dar ei, micutii.
Oana, Stefansi Victor
oana, ai mare dreptate in ce spui. si fetele trebuie sa stie ca noi aici dam sfaturi, dar opinia medicului primeaza. ce vroiam eu sa spun este ca nu trece cu clotrimazolul, iar daca dau cu cremute speciale de iritatii, ca bepanten de exemplu, nu dauneaza. dar poate nici nu trece. iar cu dermatologul, da, voi merge, dar iar imi da vreo crema cu derivat cortizonic. asta pot si eu sa iau singurica. ca nidoflor sau altele similare. care se dau la bebici, sunt antifungice, antimicotice, dar contin derivat cortizonic. prin asta vreau sa spun ca am un rationament pentru care am spus ca mai aman vizita la dermatolog. dar fetele nu trebuie sa inteleaga din asta ca ce spunem noi aici e litera de lege. eu am si un farmacist in familie, si cand mai zic ca incerc eu cu niste creme, cam am idee de ele, cand se dau, daca merg la bebei etc.
oana ca a subliniat ca medicul ramane medicAylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
nma spune:
salutare
haideti ca am aparut si eu.
dr a fost de treaba si mi-a dat drumu acasa. se pare ca miercuri sunt programata pt ecolaparascopie, azi imi spun de la spital daca se poate, daca nu miercurea viitoare. operatia o voi face sigur dar inca nu se stie cand. profesorul pleaca joi din tara asa ca s-ar putea sa mai amanam o saptamana.
partea buna e ca inca mai am laptic. pt asta recunosc ca am trecut din nou pe galactogil, acum am o pompa foarte buna de la aven. sper sa fie cat mai repede operatia ca sa scap.
andra se pare ca inca vrea sanul asa ca ma bucur. deci sunt si parti bune in toata treaba asta.
va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine.
o sa incerc sa va tin la curent. pupici tuturor. din pacate nu am timp sa citesc din urma dar sper sa recuperez in timp.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by stefania_97
Neata fetelor,
O intrbare pt mamicile cu bebelusi care dorm toata noaptea? S-a intamplat de pe o zi pe alta sau a inceput prin a elimina o masa in timpul noptii si inca una pana cand nu s-au mai trezit noaptea?
la mine a fost dintr-odata. el de obicei manca la 10-11 seara, se mai trezea la 3 si pe la 7 dimineata. la un moment dat nu s-a mai trezit la masa de la ora 3.mananca la 10 si se mai trezeste la 6-7.
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
nico, bravo!!! sa dea Domnul sa mai ai si in continuare laptic si andruta sa iti pape sanul!!! succes la operatie si multi pupici pentru tine 
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita