Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, ia cititi aici sa vedeti ce porcarie: http://www.click.ro/actualitate/doar-un-an-pentru-cresterea-copilului

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

ange, eu, una, nu stiu ce sa zic...
in primul rand, in conditiile indemnizatiei de 6 milioane eu oricum n-as putea sa stau acasa 2 ani. nici nu mi-am pus problema. asa ca, fie concediul de doi ani sau de un an, pt mine tot aia e.
situatia se schimba daca intra in calcul posibilitatea de a opta pt 6 milioane SAU 85% din salariu. dar nu cred ca ar trebui luata o asemenea masura in paralel cu cea de reducere a concediului. pe mine si pe multe ca mine ne avantajeaza dar nu inteleg de ce le-a fi atat de greu sa gaseasca o solutie care sa avantajeze pe toata lumea. pt ca se poate, chiar se poate.

subliniez ca judecata mea e strict subiectiva, se bazeaza pe ce ar fi mai bine din punctul meu de vedere. actuala lege, care pt tine si pt alte fete e f buna, pt mine e buna de aruncat la cos. :-) dar cred ca se putea umbla la ea fara ca cineva sa aiba de pierdut.

pupam!

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Pffaiiii.......ce nervi am!!! ce tupeu pe dna Iovan..pai da,ca ea isi permite sa-si lase copilu cu bona,dar restul mamelor care poate nu-si permit nici sa-si intretina copilasul asa cum si-ar dori de unde sa mai dea bani si pt bona? si oricum vedetele noastre vad ca fac copii numa asa sa fie facuti ca de cresterea lor se ocupa altii.
noi speram la o marire a indemnizatiei si ei ne-o trag asa frumos pe fata cu 1 AN pt cresterea copilului...

Ieri povesteam cu o prietena din Italia de cat de bine pregatite sunt cadrele medicale din alte tari si trebuie sa recunosc ca ai nostri sunt adevarati...mi tare ciuda cand ma gandesc cate operatii se fac in afara si nu pt ca aici n-ar fi dr buni ci pt ca nu avem aparatura necesara.In cazul Lianei Stanciu nu cred ca in ro nu se putea face acea interventie si tratament daca am fi avut aparatele care trebuiau...dar asa au iesit din tara sute de mii de euro cu destinatia Viena...pacat zic eu..

Si Anca.D ti-am vazut pozele cu micuta Maria...e asa frumusica.Sa va creasca mare si cuminte si mancacioasa.

Iulia31+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Iulia, mersi de info si de pont. 300 euro e cam mult pt. ce vreau eu. Dar le-am scris un mail la aia de la Tg.Mures sa vedem ce zic.

Venera 32+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor cred ca noi nu prindem modificarea.
Imi pare rau ca nu prindem varianta cu 85% din salariu.
De stat acasa 2 ani...ce sa zic, nu cred ca as sta. Dar pt cele care pot... cred ca e f bine pt bb sa aiba pe mami aproape atata timp.

Apropo...sa mai speram la alternativa cu 85%??
Nu prea mi se par sanse, sincera sa fiu.

all

27+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am uitat sa spun...AMR 3 sapt. pana in prenatal!!!
Si tot AMR fix 3 sapt. pana intram si noi la AMR-ul principal.
Asa mi'e de drag!!!

27+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Excelent, atunci ne vedem la ora 3, la studio. Aveti numarul meu de mobil pe adresa de mail comuna.

Incerc sa citesc tot ce ati scris, ca azi ne-am inundat - din nou!!!!! - si am fost pana acasa. Acum m-am intors la birou, sper sa mai rezolv cateva lucruri si sa apuc sa va citesc si pe voi.

Pup!

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Seara buna fetelor !!!

Creata, sigur voi veni duminica !!! Multumesc mult de invitatie! Abia astept sa va cunosc !!! Asa ca Alinuta... nu-i mai face alt program lui Luca si vino cu el ca Dimitris este tare incantat ca se va juca cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetele, vreau si ce-a vrut Miri: cont, parola...am scris pe mail dar nu a raspuns nimeni...poate pe PM...multumiri anticipate!

eu cu aniversarile procedez asha: cadoul mi-l cumpar cu muuult inainte (consistent desigur), de ziua mea petrec la pranz cu prietenele si seara cu familia...desigur astept flori...in 16 ani de cand combatem amandoi am reusit sa-l aduc de la o sorcova din garoafe la trandafiri (desi i-am spus de nenumarate ori ca-m plac trandafirasii aceia mici si multi pe crenguta el tot imi aduce palascoiii aia mari...poate peste inca 16 ani il educ si-n sensul asta)... cu ziua lui e mai simplu: il oblig sa-si cumpere haine, pantofi...de sf. Valentin ii iau parfum; la fel si de sf. Dumitru.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am un singur cuvant pentru tine, ca sa te linistesti: IASI.

Gugu, pe bune acum! Am vazut si auzit grozavii mai mari si la doctori cu renume, si tu te agiti pentru unul din Iasi? Acum, nu vreau sa dau in latura ailalata, cum ca in afara de capitala, nu gasesti doctori buni, dar cred ca tine si de aparatele respective. Din dotarea acelor doctori. Poate mediocri.

Sincer, nu mi se pare mult deloc. Cat are Alex. E o greutate normala, din cate stiu eu. Eu zic sa te linistesti, sa nu agiti copilul.

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Trebuie sa fac analizele pt depistarea diabetului sapt viitoare. Din cate a spus dr. daca rezultatul v-a fi negativ inseamna ca doar avem un bebe mare pt ca amandoi suntem inalti.
O alta problema care ma macina e ca mi-a spus ca am cordonul ombilical cu o singura artera desi ar trebui sa fie doua. Din cate am inteles de la el atat timp cat nu apar alte malformatii nu ar fi o problema insa eu nu-mi gasesc linistea.

GUGU 32+ Alex?
AMR 8 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

GinaM multumesc pt cont si parola dar...jur ca nu stiu unde sa ma uit dupa info referitoare la intalnirea de duminica. sunt paralela rau cu tehnologia asta!!!!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gugule, nu te mai stresa caci stresezi si bebele. sunt sigura ca micutul este bine .. si ce daca e mai mare .. asta inseamna ca ar putea veni mai devreme decat dpn-ul .. cat despre kg .. si eu am luat vreo 13 pana acum .. si pe mine m-a suspectat dr de diabet gestational dar totul a fost ok pana la urma .. glicemia 91 ..

fetelor .. eu mi-am pus in gand weekendul asta sa termin bagajul de spital insa am fost un trag si tot cu lucrusoare ptr bebe m-am intors .. nu multe dar oricum .. ptr mine nimic .. poate ma duc maine special ptr mami .. si daca s-o nimeri ceva frumu si ptr bebe cu atat mai bine .. aici LUCRUSHOARE BEBICA .. ultimele doua poze .. o salopetica mov ca e la moda si un body cu dungi, pantalon cu botos si 3 caciulite ..

va pupik dulce caci spatele meu se resimte dupa tura de cutreierat .. si maine o iau de la capat!

fetele

32 EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput