Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

miri_mik, sunt foarte frumoase pozele.Sunteti o familie frumoasa.Noi cautam patut pentru bebe Andrei si mi-a placut tare mult patutul bebelusului tau .Este superb.

danybv31Maria
Poze cu Andrei si Mamy
http://community.webshots.com/user/danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

miri, cumparaturi de potol, adica carrefour, plus toale (sotu' care-si cumpara in 2 perioade ale anului, de obicei il apuca inainte de craciun, acuma e mai grabit)

Angelique, abia sunt 2 ani d ecand a murit bunica mea, si dicolo de ingrijirea ei pana in momentul mortii, am fost sefa de proiect si pe inmormantare, pomana, 40 zile, 1 an etc. Stiu ca e munca multa, chiar daca e la restaurant, daca ai pe cine pune la treaba nu te sfii, ca ziceam mai devreme ca noi trebuie sa ne purtam de grija, altii dorm bine-mersi noaptea!! E, in conditii din astea eu ma bazam pe familie, clanul Constantinidis (bunica-mea era juma' grecoaica), se puneau la treaba!!!
Iar cu greutatea, daca nu ramane, nu e pe bune! mai e si treaba de constipatie, eu daca ma uit pe unde scriu greutatea, am fluctuatii de cate un kg, apoi revin, depinde cati castraveti murati am balotat anterior (o cauza identificata), desi aparent nu sunt umflata pa nicari.

hai va pup si plec, ca ma cheama datoria!!

Monica 31+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danybv, patutul verde? ala e luat separat pt el. nu avea gratii, ca nu e pt bebelushi. inainte aveam unul clasic cu gratii, din lemn deschis la culoare. si de sf marie, l-am mutat in patul nou. o aventura, cu zbang noaptea:) dar e foarte fericit acum in el:)

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai fetelor, multumesc de incurajari, chestia e ca am vrut sa fac toate pana la capat ca la carte ca sa nu aiba nimeni nimic de comentat. Ca sa fie bine, cum se spune. Chestia e ca toata lumea se uita la mine sa iau hotararile, lucru care imi place de obicei, ador sa fiu in centrul evenimentelor, vioara intai dar de data asta deja ma resimt... desi sunt constienta ca cel putin in cazul asta chiar nu avea cine altcineva sa organizeze. Nici nu mi-am pus problema sa nu fac la restaurant pt ca nu are cine sa ma ajute, stiti cum e, rudele, daca nu e vorba de mama sau soacra, te compatimesc si cam atat. Or eu soacra nu am, mama e ca si cum nu am, trebuie sa le fac eu. Am spus ca gata, ultimul hop a fost asta si de luni ma apuc sa imi vad numai de mine si de bebe.

Cat despre kg, astept ziua de maine sa vad daca u disaprut sau nu

Acum gata, v-am pupat, i-am trimis pe-ai mei dupa preot si acum plec la restaurant. ne auzim mai tarziu!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

miri_mik,da.cel verde mi-a placut tare mult.Bebe al nostru inca locuieste in patutul cel clasic care au toti bebelusii dar imi este tare teama ca a inceput sa se aplece peste bara si poate sa cada .Am avut noroc ca am fost pe faza de cateva ori si nu a reusit sa cada.De aceea vreau sa iau si eu ceva asemanator ca al bebelusului tau .Este foarte bun ca se da singurel jos din el .Dar este tare rau ca aici la Tulcea nu exista magazine mari de unde as putea sa iau asa ceva .Trebuie sa astept sa merg undeva la Constanta sau acasa la Brasov si acolo poate gasesc .

danybv31Maria
Poze cu Andrei si Mamy

Mergi la inceput

miri_mik, te rog frumos daca poti si nu te superi zi-mi si mie te rog ce lungime are patutul si ce latime?

danybv31Maria
Poze cu Andrei si Mamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna sa va fie inima fetelor,
Eu nu am mai scris intrucat sunt la ai mei la Ploiesti...si suntem ocupati unii cu ceilalti..:D.. tare bine acasa..chiar daca eu stau in pat..ma mai misc de colo colo..asa un pic..dar..e super acasa...
Am vazut ca LaLa are probleme cu colul..

Draga mea LaLa..nu te speria de ce scrie pe bilet..eu am tot avut bielet de trimitere cu diagnostic de iminenta de avort..asa se zice..e nevoie de diagnostic..si asta se pune in cazul nostru...sunt multe gravidutze cu acest diagnostic...si multe au fost si in trecut...care au auns la termen si au nascut bebei mari, grasi..sanatosi..si au uitat toate chinurile si temerile din perioada sarcinii..Gandeste-te ca nu mai e mult..si acu trece..eu cand am primit acest diagnostic acu mai bine de o luna..am zis ca innebunesc in pat atata timp..si..iata ca a trecut o perioada destul de mare...si acusica trec si restul saptamanilor..si o sa ne vedem la 40 de saptamani..facand galerie bebeilor..care nu vor mai vrea sa iasa din burtica lu mami..ai sa vezi..
Stai la pat..si..un tric iti dau..pune ceva tare..carti cu copeti groase..placaje de ceva..nu stiu..sub picioarele patului..astfel incat patul sa stea mult mai sus la picioarele tael...ideea cu perna sub bazin e ok..dar din experineta iti spun ca nu vei rezista mult pt ca te doare spatele ingrozitor..asa ca..daca patul sta mai sus..nu vei simti nici o presiune pe coloana..Te pup si curaj..hai ca trecem peste..nu te ingrijora..daca bebe misca..totul e ok...si la orice alt semn rau..de genul sangerare sau ceva..dai telefon doctorului tau..fie zi fi noapte, ok?

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

In legatura cu intalnirea...asa rau imi pare ca nu pot veni...Eu as trage o fuga...dar sotu cred ca ma alearga cu batul..sta cu ochii pe mine ca pe butelie..sa nu ma dau jos din pat...de cate ori ma vede ca ma mai misc prin casa...zici ca e un gardian...Astept sa ne povestiti cum a fost..si..sa ne aratati poze..mai ales sa ne impartasiti din pozele profesionale de la studio..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

ieri seara am dat bir cu fugitii pe la 11 si ceva, iar azi am avut un program... am mers mai intai la biserica, dupa aia la mall, dupa aia pe jos - vreo 15 minute - pana acasa. eram cu sotul meu si nu am carat un pai, dar si asa ma durea fiecare pas, iar spatele meu e paradit rau . primul lucru pe care l-am facut acum cand am ajuns acasa a fost sa intru aici pe forum sa vad la ce ora e intalnirea...e la 3, si mi-e imposibil sa ma mai misc undeva in afara de patut!

iertare de chiul, si data viitoare promit sa fiu alaturi de voi.

pt cine vroia linkul la pozele mele:
http://good-times.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=good-times
eu am verificat acum si merge.

va pup,

Stancutza 29+

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor,

imi pare rau ca nu pot ajunge la intalnire ... azi -noapte am venit la 5 .. si am dormit pana la 9.30 .. m-au dansat sotu', viitorul fin si ''cuscru,, de n-am avut aer .. dar asha mai batraneste caci soldul si piciorul erau / sunt varza ..

dupa ce m-am trezit, m-a apucat harnicia si am facut ordine in dulap si in lada de la pat .. am aruncat o gramada haine .. trebuie sa fac loc ptr hainele sotului caci 2 rafturi din dulapul din dormitorul mic vor fi ale lui bebe ..

miri .. super draguti sunteti toti dar mai ales bruno .. e un scump!!

fetelor si eu as vrea ca bebelina sa aiba parul cret!! noi il avem drept dar socra-miu il avea cret, cret .. sper sa ia ochii lui ta-su si parul lui bunica-su .. sau chiar si ochii caci ii avea albastri-albastri ... la sotzu sunt un albastru-verde ..

va pupacesk si iertati-ma ca nu ma prezint ..

creata SUCCES LA STUDIO!!!!

32 EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput