Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
AngeliquedeS spune:
Creata, cu programul tau esti pe gustul meu. Cel mai placut mod dea petrece timpul. Spune-mi numai te rog si mie care e ultima carte a Rodicai Ojog Brasoveanu ca se pare ca mie mi-a scapat!
Greta4you sa stii ca si la noi au fost cazuri cand nou venitele s-au simtit nebagate in seama din cauza ca primele 10 mesaje sunt moderate si nu le vedem imediat, intre timp se mai scriu cateva pagini si mesajele trec neobservate. Au fost chiar vreo 2 fete care s-au suparat si nu au mai scris. Oricum tu acum ai scapat. sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si la un moment dat se discuta pe-aici despre un club al fetitelor cu numele de Bianca
sunt mai multe gogoshele pe care o sa le cheme asa!
Pupici,
Angelique
33+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
creata2008 spune:
Am luat-o de la Kilipirim, v-am zis ca am fost acum cateva zile. Se numeste "Necunoscuta din congelator" si e editata la editura Nemira. Cred ca o poti comanda si de pe site-ul lor. Eu imi comand frecvent carti de la ei si sunt foarte multumita. La un moment dat am scris si o recenzie online despre o carte de-a lor si am primit 40% reducere, parca. Asa ca am mai luat-o inca vreo 4 carti. ![]()
E un thriller actual, scris in anii '90, din ce mi-am dat eu seama. Adica se incadreaza in peisajul modern. Mi-a placut, e alert. Uite link-ul http://www.nemira.ro/cautare.asp?q=congelator&pg=1&ord=1&tid=979 Si daca mai vrei si altele scrise de ea http://www.nemira.ro/cautare.asp?q=ojog&pg=1&ord=1
Iti mai recomand si "Codex Siracuza", p-asta am terminat-o cand am fost la Istanbul. Am citit inclusiv la coada pentru bilete, in aeroport.
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Creata, cu programul tau esti pe gustul meu. Cel mai placut mod dea petrece timpul. Spune-mi numai te rog si mie care e ultima carte a Rodicai Ojog Brasoveanu ca se pare ca mie mi-a scapat!
Irda spune:
Dragele mele Zuze, tare dor mi-a fost de voi, dar n-am mai avut puterea sa intru pe-aici dupa ce v-am "parasit" in iunie!
Am vazut ca sunt si eu pe lista prietenilor dragi si va multumesc pentru asta
!
Acum sunt din nou cu bebe la bord....7 saptamani si 2 zile, dar avem ceva problemutze....din nou!
Am o maaare rugaminte la voi.....daca aveti cumva ratacita pe-acasa o fiola de Gravibinon, v-as fi taaaare recunoscatoare!
Am de facut 2 .....una am gasit-o la o proaspata mamica, care n-a mai avut nevoie de ea si am facut-o miercuri.....si mai tre sa fac una miercurea viitoare!
Asa ca am venit cu "da si mie" pe forum la burticile mai mari cu sperantza ca poate-poate.....ca in farmacii nu se mai gaseste de cateva luni bune!
Sarcini usoare in continuare si nasteri la fel de usoare si rapide ca a mea la Daria (1h20 travaliu+impins+nascut bebe!
)!

Daca aveti vreuna si nu mai aveti nevoie de ea, dati si voi un semn de viatza pe pm pana marti...miercuri dupa-amiaza cel tarziu pentru fetele din Bucuresti!
Distractie placuta la intalneala!

Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
AngeliquedeS spune:
Irda, bine ai revenit la Odisee! Din pacate personal nu am cum sa te ajut cu Gravibinonul. Eventual deschide un subiect aici la Odisee si chiar si la aspirante cu problema pe care o ai si poate asa sare mai usor in ochi! Tin pumnii sa fie bine!
Creata, stiu cartea, am citit-o acum vreo 3 ani, inseamna ca s-a reeditat. Eu sunt fan cartile ei... ca si Agatha Christie. A doua in schimb, Codex Siracuza nu am citit-o si nici nu am auzit de ea dar am s-o caut!
Pupici,
Angelique
33+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
miki_baby spune:
Buna, fetelor!
Incep prin a va multumi pt urarile de "La multi ani" cu ocazia zilei de sf. Mihail si Gavril. Cam tarziu, imi pare rau dar a avut o saptamana super ocupata la serviciu, iar seara cand ajungeam acasa adormeam instant dupa ce mancam ( apropos..in ultimul timp as dormi non stop:))
Anca- felicitari pentru frumoasa Maria. Mi-au dat si lacrimile cand am vazut-o. Esti o mamica fericita.
Gugustiuc- si eu sunt suspecta de diabet gestational. Vineri ma duc sa fac testul de glucoza. Problema la mine e ca am luat si foarte mult in greutate...16 kg si sunt in 32 de saptamani.
Laura- din cate stiu eu zaharina si suklamat ? ( ceva de genul asta; termenul era in finlandeza) sunt indulcitorii interzisi.
Lala, iubita, multa sanatate iti doresc! stai cuminte in pat si asculta de doctori! Sunt sigura ca totul va fi bine! Ne rugam pentru tine.
Grata- bine ai venit! Mara este si numele meu preferat dar nu-l putem pune Buburuzei noastre pentru ca in finlandeza este prescurtare de la un nume barbatesc.
Va doresc distractie placuta maine! sa faceti multe poze si sa beti un suc si pentru mine![]()
Miki
31+
Buburuza simpatica
andradda spune:
Irda, am eu 2 fiole de Gravibinon pe care as putea sa ti le trimit. Eu sunt din Iasi si nu stiu dak prin posta ar ajunge in timp util, dar merita sa incercam. Sarcina usoara 
+33
Alesia Stefania
http://bd.lilypie.com/z1tVp3.png
Ellenuta spune:
buna fetelor,
eu sunt rupta de oboseala .. toata ziua am umblat pe la cumparaturi si acum ma resimt .. ma dor spatele si piciorul de abia merg .. mai nasol e ca treebuie sa mergem la o petrecere intr-un club si eu nu am chef deloc .. vom merge dar nu vom sta mult caci am `zapacit-o de cap pe bebelina .. care, azi noapte nu a fost cuminte deloc .. m-a bumbacit de zor ..
eu am mai luat cate ceva ptr bebe .. paturici, scutece bumbac ptr infasat, sosetele ..
am fost si la farmacie de unde am luat aproape tot ce-mi trebuie ptr spital, am luat si ptr bebe cate ceva .. suzeta, ser fiziologic, comprese sterile, servetele pampers .. oricum mai am de luat `dar astept BABY EXPO .. EDITIE ANIVERSARA!
LALA capul sus, iubita, stai cuminte in pat, nu te mai stresa si o sa fie bine!!!
NEMARY .. si eu am cautat mult salopetica mov .. si am gasit in complexul SIR, in militari, la parter la AZIZI KIDS .. eeste la intrarea de la uverturii .. imediat ce intri pe partea dreapta .. e super draguta!!
va pupik fetele caci trebuie sa merg sa ma fac frumoasa ptr party ..
pa pa
32
EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
gattasalvaje spune:
Bonsoir Zuzelor !
Acum am reusit sa ma strang si eu de pe drumuri , dupa ce toata ziua am batut orasul prin ploaia asta agasanta 

Nus' ce am de cateva zile ...ca am o energie fantastica , nu pot sta locului , toata ziua umblu teleleu . Ma gandesc cu groaza ce-o sa fac cand voi intra in concediu...cred ca ma voi plictisi de moarte. A-propos , ce mai cititi , la ce filme va mai uitati? Zice-ti-mi si mie ca sa-mi procur carti si DVD-uri din timp , pt. zilele lungi cand nu voi iesi din casa.
Vreau sa va intreb , voi cum stati cu pulsul ? Al meu creste continuu , azi dimineata aveam 113 . Nu stiu daca este normal sa-l a asa de mare , uneori simt ca-mi iese inima din piept.
Lala 20 , subscriu la ce ti-a zis Ginger ...cam neprofesionist dr. tau , cu "iminenta lui de avort " aproape in luna a 7 a si fara sa-ti recomande injectii pentru maturarea plamanilor lui BB . Dupa cum ai vazut , sunt foarte multe fete pe-aici cu colul scurtat si deschis si multe spun ca repaosul la pat face adevarate minuni...asa ca , lasa plansul si , la pat ...ca sa stea bebe linistit in burtica. Tu esti "cea mai optimista gravidutza" asa ca poarta-te in consecinta 
Gina M , nastere usoara cumnatei tale ! Naste natural , din cate inteleg...sa dea Doamne-Doamne sa aiba un travaliu scurt iar bebelina sa iasa sanatoasa si papacioasa ! Sa ne tii la curent cu noutati !
Stancutza ,
sa-ti traiasca gogoshica !
. Cat despre " lumina speciala " de pe fatza gravidelor , vreau sa-ti spun ca si mie mi-au zis multi ca sunt mai luminoasa , mai radioasa , mai fericita...si chiar asa ma simt. Nu degeaba se spune ca Mona Lisa era gravida cand a pictat-o Da Vinci.
Adryana , unul dintre semnele diabetului gestational este nr. mare de kilograme luate atat de mama cat si de copil. Mai multe detalii poate sa-ti dea Miri , ca ea este docenta pe problema asta.
Laura Dimitris , intrebai cine mai vine maine la intalnire...euuu , euuu , abia astept...Sper totusi sa nu ploua toata ziua cum s-a intamplat azi.
Ellenuta , Ginette , Lala D , Stancutza , Nemary , Anca. Diana...si celelalte fete din Bucuresti ( scuze , daca am uitat pe cineva ) , voi nu dati niciun semn in leg cu intalnirea ? Chiar nu veniti ? Cred ca ne vom simti super bine , ratati o ocazie ...De Irinouka stiu ca nu poate ajunge , ca lucreaza ...
Va pup pe toate si va urez o duminica placuta !

31+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Ellenuta spune:
zuzici ..
nu stiu de intalnire .. sper sa fiu ok maine dupa party si problema mea cu spatele si problema cu piciorul .. intru dimineata-pranz pe DC si va spun .. 
32
EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC