Timisoara, Impreuna! ( 63 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Ceau fetelor, ma numesc Alina si sunt din Timisoara,din cartierul Modern.Am mai intrat o data pe forum dar am uitat sa ma prezint. Momentan locuiesc in italia si cred ,si imi doresc ca din vara sa revin acasa.
Mi-ar face mare placere sa ma primiti in grupul vostru.V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Ceau fetelor, ma numesc Alina si sunt din Timisoara,din cartierul Modern.Am mai intrat o data pe forum dar am uitat sa ma prezint. Momentan locuiesc in italia si cred ,si imi doresc ca din vara sa revin acasa.
Mi-ar face mare placere sa ma primiti in grupul vostru.V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

jesus, situatia scapa de sub control definitiv

ia sa va trezesc la realitate. beei, edi imi vomita in jeturi de 2 ceasuri si n-am numa metroclopramid pastile. si nu mai am prospectu. cit sa-i dau? jumate ii prea mult la 25 de kile?
mincat ceva rahat la gradi...arata ca ciorba de burta, fashii fashii..oricum era ceva ca si kaiseru...ceva gras...bleah
no ma duc sa mai bag de-un ceai da ma gandeam ca poate stiti cit sa-i dau...

continuati cu batut campii, va rog io, ca vin napoi la citit dupa ce opresc robinetu .

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Andule, hai administreaza-i Meto si vino...
L-am auzit la tel pe cuscrul...cica e de acord sa plece omu din casa, da trebuie sa ne revansam, zicea ceva de hotel de 4 stele si bere...

Bietul om...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Poti sa ii dai 1/2 linistita ... poti sa te risti putin si la 3/4

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Am vb cu Lormi...vine si ea imediat sa citeasca...ca apoi sa se cruceasca...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bey, a inebunit lupu'!!!!!!!!!!!!!!!!
io nu mai zic nimik, ma duc si ma culc!
anda, sanatate la edi! o fi ceva indigestie, sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

katik mai zi draga ca nu ne suparam

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Katik, pai tu zi...ne gandim si la tine la o varianta sclipitoare? geniala?
Ca nu acceptam absaenta ta pt nimic in lume...o data facem si noi asa ceva...

POZE CU NOI

Mergi la inceput