Baiatul Cristinei (cris68)

Baiatul Cristinei (cris68) | Autor: Cristina

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,
Nu stiu care si cum a fost marcat de drama acestei mamici dar pe mine una m-a impresionat foarte tare. De aceea va cer un sfat: am putea sa o ajutam noi cumva tinand cont de faptul ca toata lumea se "da la fund" (asa cum declara Cristina) - ex: PROTV-ul si alte posturi de televiziune, ziare... Mai precis, am putea sa formulam o cerere "oficiala", in numele administratorilor sau al comunitatii prin care sa-i rugam sa o ajute? Baiatul a disparut pe 8 mai si abia azi a publicat Curierul National stirea (bine ca a publicat-o - daca putem spune asta). Altii nici nu s-au deranjat. Sau poate aveti voi alte idei. Cum sa facem sa o ajutam?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Si eu as vrea sa facem ceva ... decat sa-ncercam sa vedem care-i cel mai tare dintre noi, nu credeti ca ar fi mai bine sa facem ceea ce ar fi de la sine inteles ca ar trebui sa realizam pentru noi, acest site si pentru copii??? Cristina, nu am nici o idee - dar am sa particip la o eventuala actiune a comunitatii DC.
Dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu joi am vorbit cu PROTVul si mi-au spus ca nu publica astfel de stiri, si apoi mi-au spus sa trimit pentru jurnalul de seara pe adresa newsfile@protv.ro ca ei vor lua decizia daca vor publica sau nu stirea.
Apoi am trimis la Adevarul, Ziua, Evenimentul zilei in acelasi email la toti cu un link la pagina unde se discuta subiectul aici si alt link la poza lui Alexandru. Nu sint interesati.
Habar n-am cum ii putem sensibiliza.

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput