Aradence minunate! (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Va multumesc din suflet fetelor de voturi!

Ada sa stii ca oboseala si epuizarea a fost de vina pentru lesinul meu....asa ca am inceput sa iau Vitamax...sper sa ma ajute!

Carmen sunt mai bine cu mana, vad ca antiinflamatoarele au fost de folos....si dc mi-a mai trecut cu ele doar, inseamna ca nu e fisurat osul!
Nasol cu starile de obosela continua de la inceputul sarcinii...

Alinush imi pare tare rau de Dragos!Sanatate multa!
Si noi cred ca va calcam pe urme ca azi a facut Alesio febra(38,3) si acum seara a zis ca-l dor urechile!
Uitam: abia astept sa-ti admiram lantisorul cel nou!Sa stapaniti sanatosi cadourile!

Noapte somnoroasa si linistita!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, multumim!
Sanatate multa si lui Alesio!
Dragos a avut subfebrilitate, 37,2 maxim 37,5 a avut temperatura, dar a avut niste frisoane groaznice.

Edit: Calin a pozat desenul facut de Dragos, l-am pus daca vreti sa-l vedeti AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Imi pare rau de puiutii bolnaviori, Dragos si Alesio. Si Tudor e mucos si tuseste dar nu a facut febra.
Ioana imi pare rau de accidentul tau. Eu nu am lesinat niciodata in viata mea, dar cred ca trebuie sa fie nasol.
Carmen, prietena mea e bine acum, o sa aiba tot fetita , are 6 luni, DPN 16 februarie, dar nu cred ca o lasa Furau pana la 40 saptamani. Si data trecuta i-a facut la 37 s si ceva. A avut probleme cu rinichii. A facut si ea amniocenteza ca nu-i iesise bine afp-ul, dar rezultatele amniocentezei au iesit bine.
Alina ce sot generos!!!Astea da cadouri. Auzi tu, diamante , cristale swarowski
Ceasul ce marca e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ceau fetelor,
Si sanatate celor bolnaviori.
Noi am fost simbata la Budapesta cu niste prieteni sa cumpere o chitara...Frumos oras...
Alina, frumos desen si frumoase cadouri.
Ioana, ti-am votat pozele...Bine ca nu ti-ai rupt mina.
A, sa nu uit...
La multi ani, Cristi! La multi ani, Anto!
Gabi, ai nr din Sinicolau al lui nenea cu papucii? Vreau sa sun sa nu merg degeaba. Ne trebuie cizme...

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Salutare!

Alinush e super desenul facut de Dragos!Cum se mai simte autorul?Adelina ce mai face?

Gabi iti zic eu ca nu e placut deloc sa cazi ca un bolovan...si nici macar sa nu-ti dai seama....oricum dupa aia ramai cu vanatai gramada...Sanatate multa lui Tudor si sa nu se agraveze!Ioana ce mai face?

Cristina uite aici numarul omului cu papucii: 0257278063

Restul fetelor ce mai faceti?sunteti bine?

Eu azi nu l-am lasat la gradi pe Alesio ca a facut febra si dimineata...si sunt iarasi singura cu ei ca Ovi e la Bucuresti......vine la noapte...

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

na ca ma pregateam sa-i scriu nr. de tel. Cristinei, dar am vazut ca l-a scris Ioana intre timp.
Sper sa se faca bine si Alesio cat ma repede. cine il duce la gradi cand e plecat Ovi in delegatie?
Ioana urla in patut , tot incerc sa o pun sa doarma acolo, dar urla in nestire. Poate vi-am mai zis, cel mai mult am last- o 2 ore, si mi-a dormit in picioare pe margina patutului. nu stiu zau ce metoda sa ma adopt. i-am schimvbat si lenjeria la patut... ar trebui sa-i lipesc ceva pe perete... chiar!nu stiti unde gasesc desene autocolante?
Cristina, atata drum pentru o chitara? Nu se gaesc si la noi?

Mergi la inceput

Gabi prin Jegson nu se gasesc?
Cumnatul meu il duce pe Alesio la gradi cand nu e Ovi, sau prietena lui frate-meu...
Sa stii ca si eu am incercat sa-l culc in patut pe Nicolas dar urla....urla de nu se mai opreste!Ca Ioana ta...!
Si e bai ca noaptea vrea numai in pat laga mine sa doarma!

VOTATI-NE!!!

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Ioana, v-am votat si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello! CU scuzele de rigoare pt intarziere, LA MULTI ANI ANTO SI SUSU!
Ioana,aveti voturi si de la mine.
Noi am fost sambata prin tot orasul sa gasim o geaca mai ok pt Ovi si la pret rezonabil,abia am gasit pana la urma la Selgros si pe aia am luat-o de pe manechin.Stam naspa la capitolul haine in Romania,ca ne-au invadat chinezariile,iar celelalte sunt destul de scumpe.Ieri am fost pe la Zada,ca a fost ziua cumnatei mele.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Buna feletor,mai intru si eu de doua ori pe an.Vreau sa imi dati o idee de meniu pentru petrecere la micuta mea care urmeaza sa fie peste 2 saptamani.Implineste 5 ani.Ii pun casa la dispozitie,ca oricum trebuie sa fac curatenie mare inainte de sarbatori,si nu ma deranjeaza ce va fi dupa "eveniment".Unde imi recomandati sa fac tortul?si niste prajiturele bune?
Eu le doresc insanatosire grabnica copilasilor bolnaviori,si viitoarelor mamici,sarcina cat mai usoara.
Si noi pregatim deocamdata "terenul"pentru urmatoarea sarcina.
Va pup pe toate si astept raspunsurile voastre.Nico

Mergi la inceput