Aradence minunate! (84)
Raspunsuri - Pagina 13
X-ray spune:
dragele mele imi pare rau dar nu pot ajunge.a mea a avut si o zi tare proasta azi,n-a dormit mai mult de 20 de min,eu sunt varza...
cristina am inteles ca tu ai mai primit colete de la LR de genul scrisoare si le-ai ridicat din centru?de unde mai exact?si ai intrebat daca ai o scrisoare pe numele tau sau cum?eu am primit coletul cel mare,dar cel care l-au retrimis si era mai mititel tot n-a ajuns si l-am comandat cu o zi inainte...poate trebuie sa merg si eu in centru,habar nu am ce sa fac...poate astia din gradiste nu primesc asa ceva nu stiu ce sa mai cred...
diana am vazut la pozele pe care le-ati facut micutilor tai ca au o chestie tare faina:apare chpul central al copilului si restul peisajului se vede asa ca in ceatza.cum se numeste optiunea asta la un aparat foto sa stiu ce sa caut.acum sper ca ai inteles la ce ma refer ,sunt si fff obosita azi
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
adablackcat spune:
No...noi suntem gata de plecare, treziti, imbracati, pieptanati. Plec deja ca fac vreo 40 min pana acolo, cred. See u
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Fetelor am intrat doar sa va spun ca eu m-am simtit super super bine, Raulica si mai bine si sper sa mai facem intalniri de astea pentru ca mai vreau sa ma dau pe topogan :))))))))
aici sunt o parte din poze...sper sa reusesc sa le pun pe toate in seara asta
adablackcat spune:
Chiar a fost super fain si pentru copii si pentru noi. Tot. Am venit pana in casa sa dau un fax...si un ochi p-aici, evident. Acum stau sa ma uit la pozele de aseara.
adablackcat spune:
In poza asta se vede ce frica mi-a fost.
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Si eu m-am uitat la toate pozele ,super fain e acolo si cred ca s-au simtit grozav si copiii si voi.Imi pare rau ca n-am apucat sa ajungem de data asta,ca tare fericita ar fi fost Diana intre atatia copii si vad ca e tobogan din ala moale,credeam ca e din ala din plastic tare cel mare ,ca la Gemi Center.Am fost cu ea acolo cand avea doar un an jumate si s-a catzarat si dat singura de pe ala de se uitau fetele alea ca la felul paispe la ea Imi era groaza ca da cu capul de el,nu de alta La ce vad in poze,cred ca puteam sa stau si eu linistita de vorba si sa o las si mai singurica pe acolo.
Va las ca am de lucru
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Claudelu spune:
Salutica :)
Ada, nu pot sa vad poza pusa de tine
Moni, poti fi sigura ca aveai timp si de o vorba doua. Locul de joaca e imens si frumos. Imagineaza-ti ca pana si balena de mine s-a dat pe topogane de nspe mii de ori :) Lasa ca veniti data viitoare ca sigur va mai exista o data viitoare!
monica70 spune:
CLAUDELU sper sa fie,ca drept sa va spun,mi-ati facut pana si mie pofta de dat pe toboganul ala
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
adablackcat spune:
Clau, habar n-am de ce nu se vede poza, oricum e din pozele puse de tine si e singura in care am o fata speriata rau! Moni, tre' sa aduci copilu' sa se distreze acolo. Acum am vazut si pozele facute de mine, nu prea multe, din lipsa de baterii, dar dragute. Incerc sa le pun cand dorm copiii. papa
adablackcat spune:
Incarc deja pozele dar merge greu de tot...