Aradence minunate! (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, sper sa revii asupra deciziei de a nu mai scrie pe forum. Eu cred ca e pacat de atata timp investit in "relatia" asta.
Carmen iti sunt datoare cu o explicartie, dar la momentul cand ai pus intrebarea nu puteam sa iti raspund pentru ca Miha nu isi dezvaluise secretul aici. Intrebai care e faza cu mama Omida. La ziua lui Tudor mi s-a parut tare schimbata Miha, parca nu mai statea nicicum camasa pe ea dar si la fata mi s-a parut putin schimbata, fapt confirmat de poze, unde s-a vazut mai bine. Asa ca am adormit cu gandul ca Miha e gravida( mai glumisem noi pe chestia asta pentru ca nu ii venise CM de cand a nascut)...asa ca noaptea m-am visat ca mi-a zis Miha ca e gravida si are 4 luni. A doua zi dimineata la un moment dat mi-am amintit ce am visat si am sunat- o pe Miha.. care era la matern.
Miha, la Ioana mea ii place sa caute in gunoi. Trebuie sa fiu tot dupa ea.
Diana tu o mai alaptezi pe Timi? Vladut cum s-a adaptat la gradi? Tot la program scurt e ? Hai te rog, nu poti sa pleci pur si simplu de la acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Si eu sper sa ne mai scrie Diana.
Eu cred ca a fost incarcata atmosfera din cauza ca uneori intelegem si interpretam lucrurile altfel decat sunt ele de fapt. Cu Cipri ma cert uneori pe tema asta , ca intelege tot altceva decat ar trebui, si poate si eu interpretez altfel ce spune el.
.
Venim si noi astazi.Nu stim exact unde, dar gasim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!

Nico, in zona industriala UTA hala 19B.
ABia astept sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

SI noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IN PRIMUL RAND ,CU INTARZAIERE ,LA MULTI ANI CRISTINA!
SI FELICITARI SPECIALE MIHA !!!
Si eu nu ma incumet inca nici la al doilea Bine,ca nici sotzu' nu ma ajuta deloc,dimpotriva,nu mai vrea unul dar cand ma hotarasc,am eu ac de cojocul lui

Despre discutiile din zona,ce sa zic,ca eu sunt cam "vinitura" in zona, scriu din ani in pasti p-aci.Totusi, va pot spune ca totul trece, noi la spiridusi am trecut prin cateva faze maretze ,am avut doua randuri de MEGA-VIRUSOACE ,nu un virusel d-ala amarat .Au fost fete care au plecat si au revenit,unele si-au sters contul chiar si de doua ori si tot de atatea ori au revenit inapoi,multe n-au scris muuulta vreme,doar au citit.Ca sa nu mai zic de cate ori vizitaram si ZZ-ul Dar in final suntem TOATE impreuna acolo (traiasca messu' ca numai degetele mele stiu cat s-au zbenguit sa le convinga sa revina ) Adevarul e ca nu suntem toate la fel,suntem femei si mai avem si zile de dinaintea CM - pline de toane de la hormoni (cam atunci ne apuca ) Cu toate astea tinem unele la altele indiferent ca se mai isca ici colo cate o discutie,ca altel ar fi chiar plictisitor,nu?
Eu cred ca si Diana o sa revina printre noi

Ce sa mai zic,acum am aflat si eu de locul ala de joaca de la UTA,chiar ma intereseaza ca e aprope de Vlaicu.La ce distanta de fosta intrare a fabricii UTA e ? E mai in spate?
Si eu as veni,dar cum Diana face doi ani abia in 1 ianuarie,e mai piticutza si trebuie sa stau dupa ei,nu ca n-ar sta singura,dimpotriva.Dar e prea curajoasa,se baga tot la toboganele mari etc. Si prefer sa merg cand sunt mai putini copii mari,in astfel de locuri sa nu o calce in picioare.Ca si ea tot dupa aia mari e Poate odata ajung si eu la asa intalneala ...

Va las si va urez distractie placuta azi iar la aradence liniste si pace

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Monica , haideti si voi. Ce sa zicem noi astea cu pitici de 1 an. A mea parca vad ca tot in brate o sa fie. Locul e imens , nu au cum sa se calce in picioare, iar Diana e prea mica sa se poate urca la toboganul mare. Este si tobogan micut, sigur nu o sa fie inghesuiala la el. Am pus ieri un link cu harta. e a doua poarta pe dreapta. Cum intrati chiar pe stanga e banca Transilvania, mergeti tot inainte ca e drum marcat, dupa care in capat o luati la dreapta la dreapta http://www.ared.ro/businessparcuta/ Uitati-va va rog pe harta. Intrarea e "poarta 1 " de pe harta iar drumul e gri deschis .
Nico si Anca am vazut ieri pozele... sunt niste scumpi maia si Alex. Iar tocana voastra mi-a facut pofta.
Cristiana70 tu nu mai zici nimic? va asteptam si pe voi.
Carmen, am Cd-ul in poseta sa fiu sigura ca nu il uit. Sper sa gasesti o modalitate sa ajungi. Nici eu nu am masina o sa il rog pe socru-meu sa ne duca.
Diana, sper sa iti treaca supararea si data viitoare sa veniti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi de invitatie,poate reusim,dar nu promit.La ce ora mergeti? Si pana la cat e deschis? Eu abia pe la 17 ajung acasa si nu stiu nici la cat se trezeste Diana,uneori la 16,alteori la 18 ... Depinde la ce ora s-a culcat (13-14-15 ..) si cate ore doarme (1-2-3) Si pana mananca,pana ne echipam etc. .... Si noi ar trebui sa luam un taxi,ca masina ioc. Tare as mai scoate-o la distractie,sa vedem daca si reusim azi ... daca nu,macar bine ca stiu de el pe viitor.

P.S. Si nu o subestimati,cu catzaratul,se urca singura pe scari la orice tobogan,numai cat intorci capul Imi cunosc eu opera

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Acum le-am dat papica, ma duc sa-i culc sa se trezeasca pana pe la 5. Abia astept sa ne vedem, Iulia a sarit in sus de bucurie azi dimineaza cand i-am zis ca ne intalnim cu voi azi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Monica de la 18-21 mergem. daca nu ajungi la 18 , nu-i bai, important e sa ajungeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Moni, chiar, haideti si voi! Nu-ti fie frica, nu va fi calcata in picioare Sincer mi-ar face placere sa te cunosc

Gabi, sa-ti golesti portbagaju, da? am un pachet special ptr tine si daca nu ti-l duc ma bate tata

Mergi la inceput