*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
neata...cristina sincer nustiu ce sa-ti spun...imi pare rau... multa sanatate!
Stefania X 2
35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Nonna76 spune:
Kriss,bea ceai cu lamiie si miere,iar pt. medicamente intreaba pediatra,nu te risca.
Fata nu va raci asa usor caci are imunitate de la laptele tau.In schimb tu ai imunitate scazuta de la nastere si alaptare.
Sper sa-ti revii repede.Ar fi bine daca ar sta altcineva cu fata in perioada asta.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
pt. fete si-un ceai pt.kriss
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
slimatei spune:
multumim, multumim....
o zi buna tuturor
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
ella10 spune:
Neata si o saptamina cit mai frumoasa!
Kriss bea zeama de la 2 lamai cu miere de albine de trei ori pe zi si ceai cu lamaie, eu asa m-am tratat cind eram in luna a cincea si am racit si la mine a dat rezultate.Multa sanatate si insanatosire grabnica!
poze
BIANCA ANTONIA

27+
addiana spune:
monica merci pt 
kriss eu am luat oscilococcinum cand alaptam...tot asa la o raceala mai puternica, de fapt gripa ca am avut febra 39 cu... vreo 3 zile! stateam cu masca pe gura, de-aia de care au doctorii- luata de la farmacie. ceai u miere si lamaie multa (sper sa fie buna mierea- nu mai stiu sigur daca e voie pe perioada alapatarii cat e bebe mic!!!)
azi ma bag la niste chiftele facute la cuptor, nu le mai prajesc ca sa pot sa-i dau si raisei- facute doar din carne de vitel. sunt curiasa cum o sa iasa, sper sa fie bune!
eu trebuie sa-i iau raisei cizmulite, si nu gasesc pe marimea ei cu blana multa multa si sa-mi si placa 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
Darria spune:
Cristina: asa cum ti-au spus si fetele poti lua oscilo, lamaie multa(dar nu in ceai, prin incalzire se pierde din propietati). Mierea este si laxativ, asa ca e posibil ca kk bb sa fie mai moale - depinde cata papi.
Refacere rapida.
Diana: daca ai timp sa ajungi, incearca si la mag.(am uitat cum se numeste) din Alexandru, vis-a-vis de Familial(exact la trecerea de pietoni semaforizata). Au incaltaminte din piele, rezistenta si la preturi bune. Acum o luna nu aveau cizmulite(doar ghetute la 60 ron cu multa blanita) dar au spus ca vor aduce cand vine frigul. Eu cred ca ajung pe acolo abia sambata dar nu sunt sigura.
Cu blanita multa gasesti prin Siraj dar nu sunt din piele si nu stiu cata caldurica tin la picioruse.
aeperju spune:
offff...ce prostie am facut...dupa ce am facut tratamentul pt ochisori se mai vindecasera dar i-am pusa laptic de mama si e varza curge e rosu se umfla....offffffff
emma
mariussimiuc spune:
Cristina,sanatate multa! Subscriu si eu la ceea ce au spus fetele...Oscillococinum,ceai si lamaie.Ca si in perioada de graviditate,prea multe optiuni nu sunt...![]()
Emma,e posibil sa recidivat infectia de la ochisor.Nu avea cum sa se infecteze de la lapticul tau,ca doar ala e steril.Eu zic sa mergi cu el la un oftalmolog,nu la pediatru.S-ar putea nici sa nu fie conjunctivita ci doar sa aiba canalul lacrimal infundat,problema ce se rezolva in cele mai multe cazuri doar cu masaj,fara pic de antibiotic.
Miha
si Robert 

cu
CASIAN ANDREI