*Gravidute&Mamici de IASI* (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cristina: saptam. trecuta am trecut pe la mag. de langa maternitate. Cred ca am zarit intr-un colt un fasulet roz(vesnicul roz). Aveau la baby star(pe cuza voda) acum o luna, e posibil sa mai aiba si acum. Cu siguranta poti gasi in Mall Moldova sau hala.
Mai vazusem la selgros dar nu erau dragutele(roz sters), poate ca acum au adus altceva.
Diana: nu stiu de cand nu se mai rec. glicerina boraxata. Prima data am citit la "parintii intreaba" cand pitica era inca in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by aeperju
cum se face igiena guritei la copil de doua luni??

Infasori degetul aratator intr-un tampon steril sau o bucata de tifon,inmoi in glicerina si apoi stergi limbuta lui bebe.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

aha, am inteles. mersi

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by kriss79

neata
nu mai zic ca ati scris mult..ca deja vad ca e regula:)
Gety, sanatate micutei!
Pana la urma a venit socrela si am iesit la cina la chinez si din nou prin Carrefour..m-am uitat dupa fas pt. ea..nu am gasit decat la Z, la 94 de lei..am zis sa mai vad..voi de unde ati luat fas pt. nou nascut..sau ma rog, 0-3/6 luni.. la mag de langa maternit o fi avand?

va pup

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Multumim, Kriss!

Acum e bine, sanatoasa, dar n-am iesit afara ca-i urata vremea.

Uite, asa HAINA am avut pentru Maria cand ieseam afara iarna trecuta. Foarte bine ii tinea cald si tot in genul asta am vazut anul asta la targul pentru copii.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

In poza, Maria avea 19 zile, mamaaa ce mica era si stateam cu ea in balcon, sa mai ia aer, poate-i mai treceau si colicii.

Am facut prajitura Krem a la krem, acum astept sa se raceasca blatul, iar pe langa ea si o ciorba de burta.

Acum merg la fata, ca se culca si pana acum am stat mai mult in bucatarie decat cu ea.

Mihaela, ce baiat mare ai! Si frumusel pe deasupra, iar acum o sa veti o fetita. E minunat, asa mi-am dorit si eu, un baiat si o fata, in ordinea asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Gety,ai facut prajitura? Nu de alta dar sa stiu daca ma invit sau nu la tine...

Emma,cu mare placere...

Am vazut si eu undeva niste fasulete de astea pentru nou nascuti (pt fetite vesnicul roz,vorba Darriei) dar pe cuvant daca-mi aduc aminte unde. Memoria mea de gravida nu se dezice... Eu inca mai stau in dubii daca sa iau sau nu...Am unul de la Robert,dar nu-mi prea place ca e cu niste culori tare naspa,dar si cand ma gandesc ca -ar trebui sa scot inca vreo 7-800 de mii din buzunar...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Eu am vazut fas foarte frumos, pentru folosire de la 0 luni in sus, la Moldova Mall, la etajul cu magazine pt copii, in unul din cele 2 magazine de vis-a-vis de cofetaria Tuffli. Era alb sau crem si mai era si roz. Fasul este exact cum am cumparat eu pt fata mea . La pret, parca era ceva in jur de 550 de mii.

Oana 34+ Alexandra

Mergi la inceput

Mihaela, da am facut prajitura, nu stiu daca mi-a iesit cum iti iese tie, parca ar fi putin cam moale in partea de deasupra, sau asa ar trebui sa iasa?

Mie mi-a placut fasul respectiv, de fapt deasupra era un material din bumbac, foarte molcut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna fetelor!
Raluca, mii de scuze! La multe luni, Casian!
Diana ma bucur ca te-ai distrat de Sf. Mihail si Gavril!
Gety esti harnica: prajitura, ciorba de burta!
Ella am citit articolul! Revoltator!
Miha felicitari pentru micul bucatar!
Cristibun nu mai fi trista! Asa sunt parintii uneori! O sa te roage sa vina sa stea cu bebe! Lasa timpul sa treaca si ai rabdare!
Azi am reusit si eu sa ma odihnesc! E mama la mine si l-a tinut pe David cat eu am dormit! Ca in vremurile bune am stat si eu 3 ore in pat! Nu mi s-a mai intamplat de 4 luni jumatate! Va pup! Aveti grija de voi si de cei dragi!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce liniste a fost azi in zona...

Gety,da,prajitura e un pic mai molcuta,nu e teapana,e numa buna de lins pe degete...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

help! am racit!
aseara aveam frisoane, dureri de cap si temp 38,6, abia ma puteam deplasa...la farm nu au recomandat nimic..ca nu stia ce sa ii dea..am facut frectie cu spirt
dim aveam 37,4..dar am o stare nasoala..
mi-am pus un prosop pe fata si nas cand stau langa fata..sunt cam speriata..
azi sun pediatra sa vina sa o vada sapt asta pt o luna..cred ca o voi intreba si ce pot lua care sa nu afecteze alaptarea..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput