*Gravidute&Mamici de IASI* (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by crissintibun

Miah ,am vazut micutul bucatar...asa dulce e ..ne-am inscrie si noi la asa ginere harnic ,dar am vazut k deja e ocupat locul.

Nu va ramane decat sa va puneti pe treaba repejor sa faceti un baietel...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Cuscra, te spun... nu amagi fetele, ca si printesa din burtica e data

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Darria

quote:
Originally posted by crissintibun
Sunt putin ingrijorata k are limbuta incarcata -o crusta alba si a zis pediatra sa ii luam de la farmacie preparat cu glicerina boraxata ,dar nu prea da rezult dupa 4 zile de folosire.Voi ati trecut prin asta?

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Glicerina boraxata nu se mai rec. de mult timp bb. Boraxul fiind considerat toxic pt. bb.
Poti folosi glicerina cu stamicin. Nu am folosit dar stiu ca are rez. bune.
Pe viitor poti evita daca faceti igiena guritei dupa fiecare alaptat.
Cat despre faptul ca nu ai ajutor: mai tarziu o sa fii fericita ca te descurci singura Crestere usoara, vor trece toate.

cum se face igiena guritei la copil de doua luni??

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
Miha vreau sa-mi recomanzi un tort bun si usor de facut(nu sah) pt. Sf.Andrei. Eu am o problema cu ornatul,nu am tehnica(idei ar fi).
Vreau sa fac de casa,sa nu mai dau comanda.

Hmmmm...usor de facut zici?
Poti face un blat sau 2 de pandispan (eu fac intotdeauna un blat de Amandina,iese negresit ) si adaptezi in functie de preferintele voastre,cu sau fara cacao. Daca-l faci fara cacao poti folosi o crema ganache(frisca+ciocolata) sau frisca+fructe (insiropezi cu suc de fructe).Daca-l faci cu cacao insiropezi cu sirop de zahar ars sau de cacao si folosesti o crema de unt (crema de Amandina) sau aceeasi crema ganache.
No...sper sa fi inteles ceva...Daca nu stiu ce preferi imi este greu sa-mi dau cu parerea...Iti dau orice reteta vrei numa sa-mi spui...

Miha si Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra, te spun... nu amagi fetele, ca si printesa din burtica e data

Nu vazui cuscra-i ca Bianca a disparut?Doar nu vrei sa las fata fara soacra. S-apoi mai multi pretendenti nu strica...sa aiba de unde alege.

Miha si Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aeperju
cum se face igiena guritei la copil de doua luni??

Infasori degetul aratator intr-un tampon steril sau o bucata de tifon,inmoi in glicerina si apoi stergi limbuta lui bebe.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Eu foloseam apa(plata) simpla, am preferat sa las glicerina cu stamicin pt. eventualele probleme. Incercam sa sterg gingiile, limba si daca mai reuseam obrazul pe interior. E drept ca nu dupa fiecare masa
Dar e ok si cum a spus Mihaela.
Mihaela: ma chinui sa nu ma uit la pozele tale(la dulciuri) si tu vii cu explicatii aoleuuuuuuu, in conditiile astea pot oare renunta la drogurile mele?

Mergi la inceput

Darria,nu mai zic... Ma bucur sa aflu ca nu sunt singura dependenta.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza fetelor! va servesc cu , ciocolata si tot ce vreti!!! virtual bineinteles!

miha sa stii ca ti-am admirat micutul bucatar! si am salivat la pozele cu toate minunatiile de acolo nu doar o data

nici eu nu stiam ca glicerina boraxata e toxica( oare de cand s-a descoperit???!!!) eu am folosit-o la amandoua fetele si am avut rezultate , cea cu stamicin e atat de urata la gust

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
nu mai zic ca ati scris mult..ca deja vad ca e regula:)
Gety, sanatate micutei!
Pana la urma a venit socrela si am iesit la cina la chinez si din nou prin Carrefour..m-am uitat dupa fas pt. ea..nu am gasit decat la Z, la 94 de lei..am zis sa mai vad..voi de unde ati luat fas pt. nou nascut..sau ma rog, 0-3/6 luni.. la mag de langa maternit o fi avand?

va pup

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Nu am mai intrat caci nu prea mai am ce sa va zic, asa noutati iar in ale bucatariei....nici atit , sunt afoana rau
Va doresc o duminica placuta!

poze
BIANCA ANTONIA
27+

Mergi la inceput