*Gravidute&Mamici de IASI* (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Va salut mamici, sunteti foarte harnice la scris.

Noi dupa raceala care a trecut cu greu, ne-am procopsit cu rubeola. Si stam de 6 zile in casa
.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

gety sanatate si sa va treaca repede!(fara eruptii prea multe si "mancacioase")
raisa a facut iar alergie si e plina de bube si o mananca tare de tot...abia am reusit sa o adorm
oana si cristina si la noi e aceeasi situatie...tati la munca si noi acasa party all day long la mine soacra e cea care ma ajuta si multumesc lui DD pentru asta! relatia noastra nu a inceput prea bine si ne-am apropiat ceva mai mult cand avea denisa 1-2 ani. inainte nici nu apelam prea mult la ea, doar cand era o urgenta, in schimb acum ma mai alint si eu...
oana oare asa ma pacaleste si pe mine soacra ca baiatul ei era bucatar cand era la ea acasa??!!!! cu toate ca ea n-are nici o dovada-poza ceva! victor e un dulce cu zambetul lui smecheresc!!
si gata ma duc la nani ca imi pica capul pe tastatura!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
miha vreau si eu reteta la unul din aperitive- cel cu sunculita in mijloc

Diana,eu m-am inspirat de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15271&st=0&p=339067#entry339067" target="_blank">aici(Cornuri cu sunca si cascaval) Am furat doar tehnica. Initial am vrut sa folosesc aluat de foietaj,dar am uitat sa iau cand am fost la cumparaturi ,asa ca am facut un aluat de cornuri moi.

Cristina,intr-adevar faza cu mama ta e...,dar...daca te consoleaza cu ceva sa stii ca sunt si faze mai decat atat... Eu am avut-o "ajutor" pe mama primele 2-3 zile,cat am reusit eu sa ma intremez nitel dupa operatie si sa ma initieze in tainele crescutului de copii. Apoi...ura si la gara...descurca-te Miho... De soacra ce sa spun?Ca a venit sa-l vada pe Robert cand avea aproape 2 luni? Si crede-ma ca n-am suferit prea mult ca n-am avut ajutoare. M-a ajutat si sotul cu multe chestii si ce am avut de facut am facut cu Robert dupa noi.Pai ce?Daca nu am mama sau soacra doritoare sa stea cu nepotul nu mai ies in lume sau la cumparaturi?
Este o mamica la copilasi de nov 2004 care are urmatoarea semnatura: "ce nu te doboara te face mai puternic" si mare dreptate ii dau.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by oana8188

Stefania, dar tu acolo cum te simti? Adica exista asa, o tensiune, ai simtit-o? Ca nu pot avea incredere 100% in ce se da la tv, pt ca de multe ori se exagereaza, de dragul senzationalului, si in alte cazuri nu se prezinta situatia intreaga.
Imi cer scuze de offtopic! Mama mea e in Italia.

Oana 34+ Alexandra

oana eu ce sa-ti spun...noi stam bine, dar nu pot afirma pt. toti...stam intr-un orasel langa roma ...nu chiar in caos.... din ce pot sa-ti spun e ca oricum noi stam de ceva timp aici, suntem integrati bine..si nu cred acum ca pt.o stire sau pt.prostia unora persoanele care ne cunosc sa-si schimbe radical parerea despre noi... dealtfel..nebuni si criminali sunt peste tot... dar nu-s romani... eu nu prea ma uitam la stiri de cand sunt gravi...dar acum ma mai uit doar pt. a vedea noile legi ...nu-mi place deloc ce vad..mai ales cand ei singuri sunt cum sunt...am vazut acum cateva zile si stiam ca ma pot astepta la orice (crime si altele...)dar ramai pur si simplu socat..spre ex..era o mama care banuia ca prof. ii molesta copilul..s-a dus si a ucis-o..dupa care a descoperit ca biata femeie nu era vinovata de nimic si cel care o facea era chiar tatal copilului... dar n-a facut asa mare stire precum ar fi facut daca ar fi fost un roman...am incetat sa ma mai uit si daca mai am nevoie de ceva imi voi lua un ziar...
dar se aud destule in jur..sunt romani care fac naveta in roma..la munca..care mai decare cu stiri ...oricum ratzismul era inceput demult acum s-a mai aprofundat...depinde si ce persoane ai in jur si depinde si de cum stii sa-ti impui punctul de vedere...depinde si cum ti-e norocul..dar la fel de bine poti intalni fel si fel..spre ex...intr-un oresel alaturat mie.. un fost carabinier..o babaciunne.. statea la balcon... cu pistolul in mana..si care i se parea lui ca e roman impusca.. cand am auzit stirea asta iti dai seama ca m-am cutremurat toata..una e sa-ti vorbeasca urat doar pt. ca-s ratzisti si alta e sa...
nu vreau sa sperii pe nimeni.. dar din pacate sunt si din astea...
acum ma scuzati ca iar m-am lungit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

licrisamir- Apropo de cezariana, cum se programeaza?Doctorul face ecografii repetate si ghiceste aproape data nasterii, si cu ceva timp inainte te interneaza, si poti alege o zi in care sa faci operatia?
Cum la prima intrebare legat de lohii ti-a raspuns Gety, trec la urmatoarea:)
Nu se face cezariana la cerere(oficial), trebuie sa ai motive pt. operatie: dioptrii mari, probleme cu inima, bb este marisor, nu este in pozitie craniana(cu capul in jos), are cordonul in jurul gatului..
La ultimele intalniri cu dr tau (eco-uri) iti va zice cum iti recomanda sa nasti..
Ziua in care faci operatia..este cat mai aproape de DNP tau..asta daca nu se declanseaza mai repede nasterea(ai contractii, sangerari samd)..De regula se programeaza cu 7-10 zile inainte de DNP..intr-o zi in care dr tau este disponibil..

Si cu bebe cand ne intalnim?
Cu Bb te intalnesti imediat dupa ce ajungi in salonul de terapie intensiva..ti-l arata cateva minute cand te trezeste din anestezie..dupa care il vei vedea a doua zi dimineata, cand mergi la rezerva si il vei avea cu tine in salon..

Tatal poate sa-l tina cateva minute in brate dupa ce il pregatesc in sala de operatii?
din ce stiu eu nu..poate cu ceva interventii..

Ce va papa el pan-i voi da eu laptic ?
va papa lapte praf cu lingurita dat de asistente..
cand ajungi in salon cu el, ti-l pun la san imediat..la inceput vei avea colostru..dupa care vine si lapticul, cu cat il pui la san mai des cu atat vine si laptele mai repede..(vezi sa ai formate cat de cat sfarcurile pt. a putea apuca sa suga BB..daca nu le ai, trebuie sa le masezi tu zilnic.. sa ti le formezi..)

Ce va face el daca plange si eu nu sunt langa el?
cand va plange(in salon)vei avea colegele de salon care il vor linisti cat de cat..daca esti la baie, sau ai vreo vizita si esti pe sala..

in salon il avem pe bebe langa noi?si daca sunt 4, 5 mamici , 10 suflete...daca un bebe plange si il trezeste pe celelalt, si pe restul mamicilor totodata?
Da, il avem pe BB langa noi. nu se trezeste daca plange altul..se obisnuiesc cu galagia..dar nu, nu ii deranjeaza plansul altora..si nici alte zgomote: vorbitul la tel sau intre noi samd..

Cum e cu rezervele acelea de 1 sau 2 locuri pt.care trebyuie sa platesti?
Trb. sa vb cu dr tau despre asta..sunt rezerve la 50 lei/ziua si 100 lei/ziua(asta e de 3 stele:)..cand te programezi pt. cezariana il rogi sa iti retina si tie un loc la o rezerva..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata:)
colicoasa mea plange si doarme cate 10 min de dimineata..ma ia pe mine somnul..iar ea nu are nici o treaba..acum i=am lasat si caruselul..vad ca nu se mai scoala..of, sa nu pocesc acum:)
Michelle , te invidiez!
Cris,imi pare rau de situatia cu mama ta..esti mama dar ai nevoie si tu de o iesire sa te aerisesti la creier:)bine ca nu aveti colici..asta e mai naspa si mai obositor..
Imi promisese si mie mama ca sta cu cea mica dupa amiaza..dar s-au stricat treburile..l-am pus pe sot sa-si cheme mama..v-am zis eu ca vor spala putina cand se aproprie momentul iesirii noastre

si e asa urat afara..ieri am iesit vreo 15 min ...era soare..de azi insa cateva zile iar ne inchidem in casa.

weekend placut!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by kriss79
..v-am zis eu ca vor spala putina cand se aproprie momentul iesirii noastre

Poze

Offfff, din pacate asa e de multe ori... Si regula nu se aplica doar la mame/soacre. In multe situatii sunt persoane care promit ajutor cand va fi nevoie, si cand e cazul.... spala putina.
Ce nu te doboara te face mai puternic!

Oana 34+ Alexandra

Mergi la inceput

miha merci, cand o sa am timp o sa incerc sa mai murdaresc bucataria!
ce vreme urata! am fost azi dimineata cu fetele locul de joaca din axa sau nikki...cum se mai cheama mallisorul de langa plus! s-au zbenguit pe acolo destul pt ziua de azi...sper ca denisa sa nu mai vrea sa iesim mai pe seara a n-am nici un chef!
pupci!

poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Addiana, m-am uitat la toate pozele tale din semnatura; fetele sunt superbe, se cunoaste ca sunt copii fericiti Cat despre pozele de la capitolul "bucatarie", n-am cuvinte... cand ai timp sa le faci pe toate? Eu nu-s gospodina deloc (dar nu ma madresc cu asta )

Oana 34+ Alexandra

Mergi la inceput

oana multumesc mult! ce ai vazut la capitolul bucatarie sunt facute in timp...nu toate odata! deobicei la sarbatori, sau in sambate mai libere. gospodina adevatarata e miha...eu cand ma uit la pozele ei "din bucatarie" ma simt de parca nici cartofi prajiti nu stiu sa fac

poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput