*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 19
byu spune:
Mai fetelor nu stiu ce sa ma mai fac...
Casian al meu pe masura ce creste este tot mai mofturor si mai plangacios
.Sunt asa de speriata, este foarte foarte agitat , trebuie sa puna mana pe orice vede si daca nu-l las maaaaamaaaa ce tipa pana ii dau ce vrea el...si mai este si foarte nervos, eu nu pot sa il las prea mult cu o jucarie pt ca se enerveaza si tiiiipaaaa de mama mama, pt ca nu poate sa o muste sau sa se scarpine la gingii...Dumnezeu stie de ce.
Acum iar are nasul infundat , dar nu chiar tot timpul, mai mult noaptea si dimineata (totusi doarme noaptea)si ieri am depistat ca are aciditate marita (gastrica)...in rest e bine ![]()
Scuzati, dar m-am descarcat si eu putin
dupa o partida de mofturi si dans pt adormit. 
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Darria spune:
Cristina: poti folosi bephanten pt. frunte. Dupa fiecare baita, pana trec bubitele, pudra sapromed dar sa fii atenta sa nu ajunga in ochisori, nasuc, gurita. Se vindeca si fara interventie.
In casa poti folosi o caciulita subtire doar o jum. de ora dupa baita - doar in primele 2 luni. Apoi fara caciulita dupa baie. Curentul: e un mit. Daca o tii cu caciulita devine un copil sensibil. Sunt sigura ca in casa e caldurica si nu e curent.
byu spune:
"byu....treaba multa, nu-i asa?! casi las-o pe mami sa mai stea si cu noi!!!"
Daaaaaaaaaa 
Azi la ora 14 plecam la Buzau la bunica sotului, sper sa fie bine, pt ca avem de mers cam cinci ore cu bibiu, si venim duminica.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
kriss79 spune:
Byu, te inteleg..si eu am nevoie sa ma descarc cateodata! eu ce sa iti zic acum..sunt invidioasa ca al tau e marisor deja, dar fiecare etapa e cu "bucuriile" ei , sunt sigura..respira adanc si mergi mai departe! eu cand are nasul infundat ii pun ser fiziologic..
Darria, ai dreptate , e cald in casa!dar soacra, mama mi-au zis sa ii pun caciulita..ca o poate trage curentul oricand..samd..
multumesc!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Darria spune:
Cristina: stiu cum e sa fii asaltata de "sfatuitori"
noroc ca aveam de unde sa iau informatii corecte(medici si internet). Tb. sa te inarmezi cu nervi tari si de acum incolo ![]()
Byu: rabdarica si nervi tari. Are si el ofurile sale. Oare sa fie incisivii? cresc?
crissintibun spune:
Buna dimineata ,tuturor!
Nu am mai intrat de ceva timp pt k eu am avut niste probleme de sanatate ,inca nu au trecut ,dar se vede o imbunatatire.Oricum ultimele 3 zile au fost cele mai urate din viata mea ,a fost f greu sa umblu prin spitale pt analize si investigatii si sa alerg sa ajung la timp sa o alaptez.
Ne laudam si noi ca am implinit ieri o luna 

.Suntem fete mari de acum ,nu ne mai numim nou nascuti ci sugari
.
Kriss ,multumim de felicitari
.Ii transmitem si noi Alessiei LA MULTI ANI , tot binele din lume si sa ii treaca burtica sa ii faca o bucurie lui mami.Ami are insomnii noaptea ,probabil din cauza k o doare burtica ,desi nu plange sau o fi si pt k doarme prea mult ziua.
pupici si multa sanatate k e cea mai importanta !
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
crissintibun spune:
Diana,multumim de felicitari!
pt Denisa si Raisa.
Ralu,multumesc de sms .Acum l-am primit si ma bucur sa vad ca sunteti alaturi de mine ,inseamna mult
.
Am adaugat poze noi de la petrecerea de duminica(acum inca se incarca) ,atunci am sarbatorit ziua fetei k au venit socrii de la Vaslui cu tort si cadouri pt nepoata.O sa vedeti una din poze (preferata mea) in care Ami isi tine degetele ceva de genul asta
si e f expresivaSi bine am facut k ieri nu mi-ar mai fi ars la cum m-am simtit de rau si mai ales la cat ne-am stresat in ultimele zile.Bine macar ca incepe sa rasara din nou soarele si pe strada noastra,timid ,dar sigur.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha mai ai putin! e normal sa ai emotii, doar stii de la prima sarcina cum e! hai curaj, ca doar stii ce te-ateapta
![]()
Mai am foarte putin...dimineata mi-am pierdut dopul.

Miha
si Robert 
kriss79 spune:
Miha, ai pierdut dopul? inseamna ca mai ai putin si iti vezi puiuta
punem majoretele?
fetelor, cum Miha mai are putintel..sa preia una din voi "sefia" deschiderii de cap..eu as face-o cu draga inimia..dar intru rar si haotic:)
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Danelutza spune:

Haide cuscra ! 

Haide cuscra ! 

Haide cuscra ! 

sa-ti trimit eu un dop sanatos, ca sa o tii pe domnisoara pina dupa ziua lui Robert ? ![]()