*Gravidute&Mamici de IASI* (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor, nici o miscare?!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ce miscare vrei Alino???
Ioana mea a adormit si eu mai trebaluiesc prin casa....am intins o masina de rufe si mai am un plover si o camasa ale mele intr-un lighean de clatit...bine macar ca mincare am facuta...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca mai intereseaza: la mag. de lana maternitatea cuza voda sunt fasulete intregi(nu cu picior detasabil) pt. o-6 luni - pret 20-40 ron. Culoare: 2 nuanate de roz si albastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

poze noi cu andrutu:

http://community.webshots.com/album/561451368lReoen

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

AM O RUGAMINTE:RECOMANDATI-MI SI MIE O CROITOREASA BUNA SI CA DE CAT ACCEPTABILA LA PRET. VREAU SA IMI SCHIMB GARDEROBA SI VREAU SA O FAC LA COMANDA.
MULTUMESC.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by sisly

Fetelor,

Ajutor!!!

Stiti unde se poate face ecografia de translucenta nucala in Iasi ?

Sunt o graviduta in sapt .12

Cu drag,

Sisley

Asa cum ti-a spus si Nona fiecare medic ce monitorizeaza o sarcina masoara si pliul nucal. Programarea dureaza asa ca poti incerca la maternitatea Cuza Voda. Stiu ca aveau ecograf bun. Este singurul loc unde nu ai nevoie de programare.

Alina: humana are cereale ce se pregatesc cu apa(contin si lapte).

Mergi la inceput

FETELE!!!! Tocmai am aflat ceva nasol!
Simbata au fost la mine 2 copii-o fetita de 1 an si 6 luni si un baietel de 3 ani. Ioana s-a jucat cu ei-nu au stat mult, dar fetita avea o eruptie pe fata. am intrebat-o pe bunica-sa ce are ca nu imi parea ceva normal si mi-a zis ca are intoxicatie, ca o are de o saptamina. I-am zis ca mi-e sa nu aiba vreo boala contagioasa si zicea ca a vazut-o pediatrul si ca nu e....EI BINE...azi vine si imi zice ca are VARSAT DE VINT!!! sa lesin nu alta...
DECI...urmatoarea saptamina geana pe Ioana, sa nu faca febra sau bubite. Faza si mai naspa la ei e ca mama fetitei e gravi cu bb3, are vreo 3 luni parca.

OFFF OFFF.cum am lasat-o sa se joace cu ea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor! de fapt de-acum: noapte buna! azi am umblat toata ziua prin oras cu treaba, iar de la 18 la 20 am stat pe un scaunel mic mic...la sedinta cu parintii! nu mai pot de spate si de picioare! abia astept sa fac o baie fierbinte fierbinte(interzisa gravidutelor) si cu multe saruri...sa le simt cum imi intra in piele, si poate imi corup si barbatul sa-mi faca un masaj....nu va ganditi la prostii...masajul il vreau la picioare!

miha mai ai putin! e normal sa ai emotii, doar stii de la prima sarcina cum e! hai curaj , ca doar stii ce te-ateapta

pupici si noapte buna inca o data!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by anymony

FETELE!!!! Tocmai am aflat ceva nasol!
mai naspa la ei e ca mama fetitei e gravi cu bb3, are vreo 3 luni parca.
OFFF OFFF.cum am lasat-o sa se joace cu ea

daca mama a avut in copilarie boala nu mai e nici un risc!
si poate ai si tu noroc si nu face ioana, e inca micuta!(cu toate ca am inteles ca varicela nu este asa de periculoasa la bebei cum sunt celelalte: oreion, rujeola...) tinem pumni stransi!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Multumesc, Diana. Desi sa stii ca as vrea sa faca acum decit mai tirziu! Asa ca, daca o fi sa o tragem acum inainte de sarbatori asta e!
Gata baia si masajul??

Ma retrag si eu, NOAPTE BUNA!

A, inca ceva? Stiti cumva ce filme sunt la noul cinema de la Iulius Mall-Cinema City? Stiu ca de miine ruleaza filme ca azi a fost deschiderea. Si miine vine mama sa stea cu Ioana si taaare m-as duce la un film.

Mergi la inceput