*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 16
ella10 spune:
Neata
cu
!
Ce mai faceti fetelor?Gravidutele cum va ocupati timpul, pe mamici le inteleg ca au ocupatie cu bebeii lor.
O zi frumoasa chiar daca afara ploua si e mohorit!
poze
BIANCA ANTONIA

27+
Nonna76 spune:
In weekend-ul acesta ramin singura cu amindoi(vineri e cerc pedagogic si-l tin acasa pe terorist.), sotul pleaca la Suceava si vine duminica seara. Ma apuca groaza cind ma gindesc.
La mama nu pot sa-l duc pe vlad ca are sechele provocate de comunism, face economie la caldura, sta cu usile inchise la dormitoare si pe hol e frig.Iar centrala n-o da prea tare.
Asa am reusit sa-mi racesc baiatul caci el nu sta intr-un loc,circula prin toata casa.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
alynta27 spune:
Buna dimineata! Poftiti la
, ceai, 3 in 1, lapte! Avem de tate!(ca in melodia aia moldoveneasca)
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Ella ma scuzi! Nu-ti vazusem postarea! Ce sa facem pe o asa vreme... Eu una as vrea sa lenevesc in pat, dar crezi ca ma lasa mititelul?!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Tocmai s-a trezit si ne pregatim cu marutul!
Fetele care dati cereale copiilor, de la ce firma cumparati, cat va tine o cutie, ce cantitate se da? Trebuie sa incepem si noi cu ele! Se pun doar in lapte? Al meu nu mamanca decat san si mi-i greu sa ma storc!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mariussimiuc spune:
Helau! 
Hop si eu la o cafea! Mai este? ![]()
Alina,pentru ornat folosesc o seriga cu mai multe feluri de varfuri,care se schimba.Sunt vreo 6-7 in set,dar eu n-am invatat sa folosesc decat 2.
Si...nu ma stresezi cu nici o intrebare...de oricare ar fi..
Ce face David?Cum e cu bubitele? Poate e prea cald in casa?Urmareste-l si vezi daca nu are si alte simptome,se poate sa fie o alergie sau de la caldura.Eu tare speriata de bombe am mai fost cu bubele.Soacra-mea era disperata...pentru orice buba io ma duceam la dermato. ![]()
Cand am inceput diversificarea lui Robert,i-am dat cereale de la Milupa,fulgi de orez,ceva fara gluten.Apoi le-am incercat pe toate...Cel mai multumita am fost de Nutriben,cereale pe care le folosim si in ziua de azi,ii mai dau seara inainte de culcare din cand in cand,cu lapte.
Astazi merg la control,sa vedem cum e bubulina mica...si sa stabilim data operatiei,adica peste 2 saptamani.
Deja am inceput sa am emotii...![]()
Voiam de mult sa intreb dar tot am uitat...sunt gravida si se scuza,daaa?
Ce mai stiti de Simo si Matei? Lipsesc cam de multisor...![]()
Va pup pe toate. 
Miha
si Robert 
alynta27 spune:
Miha cunosc emotiile de inaintea nasterii! Lasa ca va fi bine! Lui David i-au trecut bubitele! Mai are foarte putin! Probabil i-au iesit din cauza mea! Am mancat pitza facuta in casa! O fi fost salamul sa cascavalul din ea de vina!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
anymony spune:
Alina, eu i-am dat NESTLE, intii orez, apoi orez cu roscove, 5 cereale, 8 cereale... Am incercat si nutriben, multumita -asa cum zicea si Miha.Sunt mai ieftine ce e drept. O cutie ajunge....depinde. Eu nu i-am dat de loc in biberon, desi am auzit ca se mai practica, la inceput i le-am preparat ca pe cutie, cu lapte praf-pina la 1 an, apoi cu lapte pasteurizat...dupa care i-am dat mai groase, adic puneam mai multe cereale. Acum depinde cum le maninca si el.
Au aparut acum de la nestle o gama noua"somn linistit", "burtica sanatoasa" si inca unul. sunt excelente si ii plac.
u fructe nu am luat ca ii puneam eu fructe pasate si e mai natural zic eu. Eu si in puireul de fructe puneam un pik de faina de orez.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ghinetz spune:
Buna ziua. Cam ploioasa, dar poate fi si asa buna, nu. Ca doar de noi depinde, nu de vreme. (ce ma mai incurajez singura ![]()
quote:
Ce mai stiti de Simo si Matei? Lipsesc cam de multisor...
Miha, Simo e plecata de vreo doua zile in Dubai. Acum sta la plaja cu Matei, sigur.
Nu o ploua, ca pe noi. 
Sau e la o cafea intr-ul restaurant luxos de pe acolo. Da o mai asteptam si la cafeaua noastra. Mai ales daca veniti voi gospodinele si cu un desert bun, sa vedeti cum apare.Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
Anymony multam de raspuns!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele