*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 15
ghinetz spune:
Darria, multumesc. Am luat unul din Carrefour, cu 22ron. Arata www.toyz.ro/carusele/primii-pasi/carusel-muzical-pat-cu-ursuleti-plastic/" target="_blank">asa
Si sunt multumita, desi parca melodia aia ar tr sa tina ceva mai mult, ca tot invart la cheita de aseara. Ideea e ca lui Victor ii place si se uita fascinat la ursuleti. ba chiar a intins si mana sa-i prinda.
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Eu de asta am cautat cu buton si cu bateriiOana ca ma saturasem sa invirt.
Al meu merge pina-l opresc eu sau se termina bateriile.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
addiana spune:
oana ma bucur ca ai gasit carusel asa ieftin. la copilasul tau cel mai ieftin este 45 ron. la denisa am avut cu cheita si la fel ma plangeam ca rasucesc prea mult...la raisa am avut unul cu buton on off si altul pt schimbat melodiile....dupa cateva zile i-am scos bateriile ca nu mai puteam....
devenise atat de stresant...denisa se juca intr-una la el si ii schimba melodiile...
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
mariussimiuc spune:
Hi hi hi...si eu tot la asta ma gandesc...ca s-ar putea sa invart la cheita aia mai mult pentru Robert decat pentru bubulina mica. ![]()
Miha
si Robert 
GETY spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Aha am inteles.
Mie mi-a aratat doctorita cu buricul degetului sa-l apas destul de tarisor pe nasuc.
acum mi-a dat si antibioticul asta picaturi si mi-e frica sa nu reactioneze. asa ca o sa fac masaj fara kanamicina.
emma
Ei, atunci nu se potriveste tipul de masaj. Mie dr. mi-a aratat alt tip de masaj. Dar probabil este alt caz.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Pe site-ul recomandat intru mai tarziu. Ma duc sa-mi plimb bubulina un pic prin casa, apoi sa o culc.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
alynta27 spune:
Mihaela multumesc frumos pentru reteta! Ai o forma speciala pentru ornat, am observat! Una pot gasi si eu una? Sper ca nu te stresez cu intrebarile! 
Lui David i-au iesit bubite in jurul gatului. Sunt rosii, iar unele s-au facut blande. AM mers la dr. de familie si nu stie ce are! Poate fi de la un aliment care l-am mancat eu si nu i-a priit, de la piscaturi- dar e o zona greu accesibila pt. tantari! Vom vedea cum evolueaza! Ce parere aveti? De la haine nu cred! Eu le spal la masina si apoi i le calc cu abur! Si apoi pana la 4luni jumatate nu a patit nimic! Daca era de la hainute patea pana acum, ca era mai sensibil mic fiind! Mi-a dat un antialergic si un unguent.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
sisly spune:
Fetelor,
Ajutor!!!
Stiti unde se poate face ecografia de translucenta nucala in Iasi ?
Sunt o graviduta in sapt .12
Cu drag,
Sisley
Nonna76 spune:
Sisly, ecografia se face la 12 saptamini la orice cabinet care are ecograf (aparatul tre' sa fie cit de cit performant)
Eu am facut la cabinet Iris ,aproape de billa,la dr.David(medicul meu).Dar orice medic face,e o masuratoare care se face impreuna cu altele.
poze
poze botez
Nonna76 spune:
Ha,ha, si la mine tot Vlad e cel ce beneficiaza de carusel.El l-a stricat pe primul si cum bebe a primit niste bani special pt. asa ceva l-am luat si pe al-II-lea. Si ma timpeste de cap cu melodia aia.
Noroc ca e mai mult la camin.In weekend cred ca-l scot.
poze
poze botez