*Gravidute&Mamici de IASI* (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Gety: ai rabdare, cand o sa fie pregatita o sa fugi dupa ea. Iti puteai face probleme daca nu mergea deloc la ac. varsta.
Probabil ii este frica. A cazut cumva si s-a lovit? ar putea fi o cauza. Sau: asa, fara motiv. E mai bine de manuta cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Gety - eu zic sa nu iti faci probleme, fiecare copil are ritmul lui ... fetita mea mijlocie Sara a mers la un an si 3 luni ... nu vroia sa mearga singura deloc , mergea numai in patru labe si de manuta ... si apoi singura si-a luat zborul.
Acum o am pe Antonia care face un an zilele astea si deja merge ... cate 4-5 pasi, apoi cade ... mai merge in patru si apoi iar se ridica...asta e fiecare copil merge atunci cand se simte sigur pe piciorutele lui.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza fetele! haideti la , ceai cu lamaie sau fara, ciocolata, 3 in 1...
gety nu-ti fa griji, mai asteapta putin. da pe google "dezvoltarea copilului in primele 19 luni" deschide primul rezultat -care e reclama si nu am putut sa scriu link-ul!!!! o sa gasesti un tabel.
mi-a placut ce scrie acolo: "Nu uitati, un copil caruia i se vorbeste mult, va vorbi mai repede, poate, dar nu la 9 luni!"

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neataaaa
hop si eu la cafea...azi e o zi superba afara merita sa iesim cu bbii, la noi vine acusica o prietena de a mea cu fetita care e mai mica cu o luna decat casi, asa ca nu stiu daca va tin companie dimineata asta
pupici la toate

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata
intr-o clipa de respiro am venit sa va salut
Tot am pus-o in patut zicand ca e adormita..si cand colo in 5 min plangea..acum sper sa fie pe bune:)
Cand credeam ca ma simt mai bine, aseara m=a apucat o durere de cap ingrozitoare..de nu puteam sa merg..azi e mai bine, sper sa o tin tot asa:)
Emma, imi pare rau pt. problemele care le ai..multa sanatate lui Andrei!
Diana, multumesc de ceiut..chiar imi trebuie..dar mi-e lene sa cobor sa imi fac..sper sa ma urnesc!
e soare azi..poate iesim si noi in curte cateva minute..ca nu cred sa fie si cald:)si mai ales cu racela mea..mai vedem..
Cris, ce mai faceti? maine implineste Ami o lunita!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am fost aseara in Selgros,am vrut sa iau un suport pentru TV,de ala de pus pe perete.Si omuletul de acolo mi-a spus ca tre sa stiu cate kile are TV-ul nu diagonala. Cum sa-l cantaresc,mama lui de televizor?
Aveti idee daca sunt suporturi de astea universale,care sa tina si mai multe kile?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha noi am luat acum vreo 5 ani un suport pt tv dintr-un mall din bucuresti (oricum ceva gen media galaxy) si noi avem ditamai televizorul vechi antic si de demult cu diagonala de 70!!!! cand am pus suportul in perete infipt in niste "piroane" ma dadeam si eu huta pe el inainte sa punem tv bineinteles il avem si acum, si suportul si tv-ul. si sa stii ca nenea care te-a intrebat de kg e cam nepriceput... ar fi trebuit sa stie cu aproximatie cat are un tv in functie de diagonala...
cred ca la media galaxy gasesti...daca nu pune tv-ul pe cantar si dup-aia cearta-l ca s-a ingrasat

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Trebuie sa scrie in cartea tehnica cate kg are, sau daca n-o mai ai, da-i un search pe google si gasesti caracteristici tehnice.

Oana 34+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Am o intrebare ...:s-a intamplat sa ii miroase gura a acetona bebelusului?
eu i-am dat piure de mar inainte dar nu am obs daca si altadata a fost la fel....o fi normal?

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana(ghinetz): mai vrei carusel muzical pe vazute?
uite aici: http://www.copilasultau.ro/index.php?cPath=35&osCsid=8b31ba614e422bcad97b388c9906a748 au mag. pe silvestru.

Mergi la inceput