*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 12
aeperju spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cristina,sanatate multa! Subscriu si eu la ceea ce au spus fetele...Oscillococinum,ceai si lamaie.Ca si in perioada de graviditate,prea multe optiuni nu sunt...
Emma,e posibil sa recidivat infectia de la ochisor.Nu avea cum sa se infecteze de la lapticul tau,ca doar ala e steril.Eu zic sa mergi cu el la un oftalmolog,nu la pediatru.S-ar putea nici sa nu fie conjunctivita ci doar sa aiba canalul lacrimal infundat,problema ce se rezolva in cele mai multe cazuri doar cu masaj,fara pic de antibiotic.
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
da, am fost la pediatru ca disperatii... eram speriati rau si i-am arat ochisorul inrosit asa sub ochi si cu multe mucozitati si ne-a dat trimitere la oftalmolog. AM facut programare pentru joi. Sa vedem ce ne zice.
Cu bubitele ne-a zis pediatrul ca au trecut sic a e bine. in plus a luat si foarte bine in greutate: avem 4.800.
Doamne ajuta s-o rezolvam si cu ochisorul...
emma
crissintibun spune:
quote:Alina ,n-am inteles la ce te referi.Eu nu am mai facut un tort de luni de zile.Cred k m-ai confundat...
Originally posted by alynta27
Cristibun te rog sa-mi d-ai reteta tortului cu trenulet pe el! Multumesc!
Alina-Mirela cuDAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)Poze
GETY spune:
Aeperju, are si pleoapa putin umflata pe langa secretiile respective? S-ar putea sa fie canalul lacrimal impermeabil, mi-a fost teama sa-ti zic. Maria mea a avut asa ceva la ambii ochi. Dr. oftalmolog de aici din Iasi mi-a zis ca se putea rezolva cu masaj pe canalul lacrimal, pana la varsta de 2 luni. Din pacate eu n-am stiut si am ajuns la operatie. Neaparat, fuguta la dr. cat mai repede.
Kriss79, cum ti-au scris si fetele te lecuiesti babeste. Nu-ti da mai nimic de la farmacie. Sa ma fi vazut pe mine cand alaptam si racisem, cu o "esarfa" plina cu cartofi rasi stropiti cu otet si o caciula de blana pe cap.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Mihaela, buna rau prajitura, numai ca eu am papat-o cu lingurita.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
ghinetz spune:
'Neata
Azi am lapte si cozonac. Cine vrea? Cafeaua o las pe la 10, ca atunci ma ia iar somnul si am de calcat azi.
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by crissintibunquote:Alina ,n-am inteles la ce te referi.Eu nu am mai facut un tort de luni de zile.Cred k m-ai confundat...
Originally posted by alynta27
Cristibun te rog sa-mi d-ai reteta tortului cu trenulet pe el! Multumesc!
Alina-Mirela cuDAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Cristina CEA MAI FERICITAAmalia Maria(15.10.2007)
Poze
neata..deci tot eu dau cafeaua..nustiu daca vrea cineva..dau eu o ofer cu draga inima...

alina ...trenuletu' e lui miha pe ea s-o iei de urechi...
o zi buna

Stefania X 2

mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
alynta27 spune:
Scuze pentru confuzie Cristibun!
Mihaela te rog sa-mi dai si mie reteta cu tortul cu trenulet!
Ghinetz si eu am de calcat rufe si de sortat hainele lui David! Ii raman mici de la o saptamana la alta! Si mai am de facut si pitza si paine... Multe multe! Dar ma incurajez singura! Sper ca baiatul sa fie linistit! Ieri mi-a cam plans si nu am facut nimic! Al meu adoarme in leagan! Mi-e asa mila de el cum adoarme cu capul atarnat!
Va pup!
Fug la treaba!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ghinetz spune:
Aynta ce harnicuta esti! Eu abia de ma incumet sa fac cafea si tu faci paine. (vezi ca de calcat nu m-am apucat inca [alacarescoatelimba])
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
neata
am aparut si eu, ca ieri eram naspa..
mi-a luat mama masti de la farmacie(habar nu aveam ca sunt de cumparat), iar pediatrul mi-a zis sa iau propolis c(sunt de supt) si sirop echinaceea..in rest lichide multe si sa nu mai ies..iar in caz de temp sa imi pun supozitor cu agocalmin..dar nu a mai fost cazul ca nu mai am febra, adica nu a urcat mai mult de 39 grade(in cazul asta nu mai puteam sa o alaptez)..
Ea e bine, doarme..parca colicii au dat tarcoale mai putin..mai are crampe si scoate gaze de cateva ori pe zi..
azi am cantarit-o iar, dar cam la 40 min de la ultima masa..si arata 3,520!! acum cateva zile avea 3,370 gr..asa mult sa fi luat sau a influentat ultima masa cantaritul..daca ar fi pe bune m-as bucura tare mult! oricum falcute are, e vesela, arata bine zic bunicile..
Gety, m-ai facut sa rad cu caciula ta si cu leacurile babesti...
Multumesc tuturor pt grija voastra
mai am o intrebare: de ieri simt zona operatiei ca parca e anesteziata..si parca ma tin firele:))o fi de la raceala?
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

CASIAN ANDREI