*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 11
anymony spune:
Produse primii pasi am vazut in nicolina vis s vis de bis catolica e un magazin pt copii si are si pt gravide haine. stiu ca au acolo primii pasi. parca si in carrefour am vazut in supermarket. e un magazin pe stapungerii silvestru spre canta...copilul tau parca se cheama. e magazinul depozitului BIOS care are prod primii pasi. si chicco. acolo gasiti multe...numai pt copii ...si hainute si nu sunt scumpe.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Cred ca v-am lamurit...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Nonna76 spune:
Eu ieri i-am luat alt carusel lui Andrei. Primul era cu arc si l-a invirtit Vlad pina l-a stricat.Acesta e cu baterii,cu buton,muzica clasica dar se aude cam prost,figurinele sunt din plastic si a costat 58 ron.
Habar nu am ce jucarii sa-i iau lui Andrei.
Salteluta mi-ar placea dar e cam scumpa 2 mil si ceva si al meu nu prea mai vrea la orizontala.
E mai bine cu Vlad ca el stie ce vrea.Vineri i-am luat aspirator pe care l-a stricat si ieri fier de calcat.A avut si masina de spalat.Al meu nu e cu masinile sau mingile.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
ella10 spune:
AM GASIT UN SITE INTERESANT CU CARUSELE PENTRU PATUT
http://www.strumfi.ro/produse-pentru-copii/carusele-muzicale-patut-46/
poze
BIANCA ANTONIA

27+
anymony spune:
Ella, astea sunt acceptabile ca pret.daca ai drum pe unde am dat eu repere...merita sa vezi. A....si in siraj au de la primii pasi multe jucarii..e un stand numai cu jucarii-poate il stiti.
ghinetz spune:
quote:
Vineri i-am luat aspirator pe care l-a stricat si ieri fier de calcat.A avut si masina de spalat.
Nonna si noi (eu si Miha) ne laudam ca avem baieti harnici. Pai tu ne iei. Fericita nora ta. Stefan al meu ar fi in stare sa-si cumpere zilnic cate o masina. Ce zic eu zilnic, la fiecare ora.
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Multumesc pentru raspunsurile despre carusel. Am sa mai caut 
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
Si un magazin virtual cu de toate pentru bebei:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=30
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addiana spune:
ma bag si eu...de pe net nu prea se merita sa cumperi...platesti si transportul in jur de 30 ron.
oana o sa ma uit mai pe seara cand ies la plimbare la magazinul pt copilasul tau(strapungere silvestru)
miha am vazut tobogan mic din palstic in selgros, parca era in jur de 70 ron sau era 7oo ron???!!! 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
ma bag si eu...de pe net nu prea se merita sa cumperi...platesti si transportul in jur de 30 ron.
Daca sunt mai multe persoane pe aceeasi comanda...
quote:
miha am vazut tobogan mic din palstic in selgros, parca era in jur de 70 ron sau era 7oo ron???!!!
L-am vazut si noi sambata...e 75RON fara TVA.Ne mai gandim poate ne vine alta idee de cadou...
cu toate ca nu prea am timp sa gandesc Miha
si Robert