*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
Buna
Sanatate multa bolnaviorilor (mamici sau bebelusi)
Si Victor al meu e ragusit. Cum si de ce habar n-am. Merg dupa-amiaza la medic sa vad ce zice, dar nu l-as lua si pe el, ca mi-e groaza de cati virusi trebuie sa fie pe acolo. Deocamdata intreb.
Miha si mie Krem imi iese mai molcuta. Si credeam eu ca gresesc undeva. Deci asa e ea, "numai buna de lins pe degete". (sotul ar fi instare atat sa ma lase, sa ling degetele, ca - am mai spus - o manaca el toata).
O intrebare: unde gasesc carusel pentru patut? De ala cu muzica (acum nu am pretentii, poate sa fie si cu cheita, ca alea cu melodii cred ca sunt cam scumpe). As vrea unul frumos. Am cautat si pe net, si aici la Mica publicitate, ca am zis poate vinde cineva mai ieftin, dar nu am gasit. Multumesc.
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
licrisamir spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, o parte din teama m-a cam lasat,desi imi fac atatea griji...Cred ca am sa o iau razna inainte devreme, si inca mai am 5 luni de "griji"...Sunt atat de curioasa cum va fi intalnirea mea cu bebe...Abia astept sa vad daca e fetita sau baietel...intr-o seara visez ca e baiat, alta ca e fetita...si sotul meu lafel...de fapt eu vreau baiat si el fetita...in curand voi afla, dar pana atunci...tot ma gandesc...Imi cer scuze daca va plictisesc cu gandurile mele, numai ca imi este greu sa ma gandesc cum as putea eu da o educatie buna unei fetite, in cazul in care libertatea copiilor de acum a intrecut limitele bunului simt....de aceea imi doresc un baietel...Va imbratisez si numai bine tuturor,va trimit cativa fulgi de nea din Roman, daca la Iasi nu aveti inca
ella10 spune:
Oana sa-mi zici si mie daca gasesti pe undeva carusel pt patut, eu nici macar de ala cu mai multe melodii si fara cheita nu am gasit, mai am timp sa mai caut dar mi-e un pioc mai greu sa umblu prin oras pentru ca sunt
si ma misc mai greu, obosesc cam repede
poze
BIANCA ANTONIA

27+
anymony spune:
Eu am avut de la primii pasi cu ursuleti de plus si cu cheita
ff fain si practic
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
Oana,am vazut carusel pentru patut in Carrefour la 150RON,cred ca de la primii pasi...si in Selgros,de la Chicco la 200si ceva de RON...
Sincer,mi se pare cam mult,avand in vedere perioada de folosinta.
La Robert am avut unul "no name",pe care l-am dat,am crezut ca nu voi mai avea nevoie. ![]()
Miha
si Robert 
anymony spune:
Miha. cel de la primii pasi nu e asa scump...eu cred ca am dat 40 ron.
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=683
eu din asta am avut
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ghinetz spune:
Miha, eu 150 nu dau. Tot din aceleasi motive (perioada de folosire + acum chiar nu cred ca mai are cui ramane) Si noi l-am dat pe ala vechi si era chiar dragut, iar melodia frumoasa.
Ela vazusem la targul pentru copii, cu muzica clasica. Cred ca era cam 200ron
any la primii pasi am vazut si eu ceva dragut pe net. Oare numai daca fac comanda gasesc? Adica...nu sunt si magazine de unde sa cumpar? Ca eu...trebuie sa vad, sa pipai.
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ca eu...trebuie sa vad, sa pipai.
Si eu si eu...
Any,nu sunt sunt convinsa ca era de la Primii Pasi,de asta am si spus "cred"...
Miha
si Robert 
alynta27 spune:
Salutare!
Ghinetz eu am vazut si mai ieftin! Cauta la magazinele de cartier pentru bebelusi! Sau vezi in centru la Lizuca!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Cristibun te rog sa-mi d-ai reteta tortului cu trenulet pe el! Multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele