***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)
Raspunsuri - Pagina 22
gabiu spune:
yoyoyo l-am votat pe tavi dar am vazut ca aluculesei asta e mult in fata tuturor si nu stiu cum poti castiga decat daca il elimina cineva din organizatori ca pare cam ciudat cu atatea voturi.
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
gabiu spune:
a, si nu avea sonor da' eu tot l-am votat
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
kid spune:
Liviana Ma rog si eu sa fie bine operatia si sa-si revina Matei cat mai repede! 
Kay Si pentru voi ma rog zilnic! 
gabiu Daca vrei sa auzi, trebuie sa dai sonorul mai tare din dreapta jos, de sub filmulet.
Eu am votat zilele trecute si acum nu mai pot.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
andrusca27 spune:
S-a va mai spun despre al meu pitik...are ceva probleme,s-a nascut cu o anemie destul de mare,hemoglobina o avea de 8,normal e intre 12-16
Am descoperit cam la o luna dupa ce l-am nascut ca era foarte palidsi foarte molicel,am ermat un tratament cu fier care si acum ii mai dau...si rezultatul este spre bine,cu Hb de 10,8....de la 8 cat avea este destul de bine,sper sa se rezolve problema asta cu anemia
Am suferit la nastere ,si acum mai am inca cosmaruri,desi am nascut prin cezariana,a fost groaznic.Am stat 3 zile in travaliu,cu dureri non stop,cu perfuzii,caci a fost o nastere provocata,ca am nascut la 42 saptamani ca al meu puiut nu avea de gand sa ma cunoasca,credeam ca o sa raman cu burta vesnic...si dupa 3 zile de dureri,fiindca nu ma puteam dilata,abia in a 3 a zi la 6 dimineata eram dilatata de 2 cm ,la ora 9 de 4 cm,si imi spune dr. ca intr-o ora jumate o sa nasc...da de unde ca la 11 eram cu dilatatie de 6 cm.....si eu nu mai puteam de durere...si la ora13 au hotarat sa imi faca cezariana ca tot cu 6 cm eram dilatata....si mie imi venea sa imping...simteam ca numai pot..ca gata o sa nasc si eu normal dupa atatea zile de chin....si uite ca tot la operatie am ajuns.Cam asta a fost nasterea mea,sper ca nu v-am plictisit
Vreau sa va intreb..ce a patit baietelul lui Lavini....paeca am citit ca il opereaza maine si nu am apucat sa citesc chiar tot...si nu stiu ce are
ali24 spune:
lbelciugITI TINEM PUMNII
KIDMERSI(POATE LE EXPLCI TU LA FETE CUM POT INTRA DACA TU AI REUSIT
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
kid spune:
ali24 Trebuie sa isi faca cont pe site ca sa poata vota.
Azi e la pagina 4, am incercat sa-l mai votez o data, dar nu ma lasa.
http://www. mami. ro/albume-foto/?avpage-album_poze=galeriePozePage&avBrowse=4
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
yoyoyo spune:
gabiu - multumim pentru vot, nu m-am gandit la locul 1 - da daca putem sa ne mentinem e bine. Au mai eliminat un filmuletz care avea 2000 si ceva de voturi asa ca nu se sie niciodata:)
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
Motannel spune:
Mica, Yoyoyo, nici eu nu mai pot vota puiutii vostri! I-am votat o singura data si ... gata! Daca as vrea as putea vota un alt filmulet (imi apare optiunea de vot) insa pentru voi nu reusesc!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by bogalina
fetelor,am si eu nevoie de un sfat:vreau sa-mi iau un mixer din ala vertical,ne pregatim pt.marea diversificare si nu stiu cam la ce ar trebui sa ma uit;la putere,la ce functii adica astea au si de taiere si de pasare? sau cum?HELP
Eu m-am gandit sa-mi iau un Braun Multiquick 6 in 1, dar uite discutii si aici. Eu cred ca trebuie sa te uiti si la putere, dar si la accesorii. Depinde ce vrei sa faci cu el. Daca e doar pt bebe, oricum o sa-l folosesti putin, pt ca in curand o sa-i dai pasat cu furculta si apoi nepasat. Dar daca il vrei si asa, pt casa, gandeste-te si la ai mai vrea sa-l folosesti.
Andrusca27, multa sanatate tie si baietelului tau! Inteleg ca acum e bine, nu?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
ali24 spune:
DE CE E SOSONICA LA SPITAL IAR?(PTR CINE STIE)
SOSO

.SA TE FACI BINE SI SA VII CAT MAI REPEDE ACASA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)