***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)
Raspunsuri - Pagina 19
lbelciug spune:
Imi face bine sustinerea voastra morala, fetelor!
Pepsi, multumesc ca te gandesti la noi!
Paflo, imi pare rau ca racit micuta voastra, dar lasa ca se face ea bine! Si zici ca e buna Echinaceea? Cum e mai bine s-o consumam pt intarirea imunitatii sau combaterea racelii?
Miniuta, vazut splendoarea! Dragut rau pustiul tau! Sa nu-l mai tii ascuns. Si B al meu se trage de ciorapi.
Alyna24, daca se aproba 85 % din veniturile pe ultimele 12 luni ar fi super! Noi oricum am pierdut trenul asta...
Didi, super sfaturile tale! Voi tine cont!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
petit_ange spune:
Liviana va tinem pumnii sa fie bine!!!
In legatura cu modificarile la concediu de ingrijire copil de care se tot vorbeste, mie mi se pare o chestie super sa se revina la 85% din salariu pe ultimile 12 luni, asa cum era inainte. Mi se pare o aberatie cu reminiscente comuniste sa plafoneze pe toata lumea la 600 lei in timp ce contributiile la stat au ramas in continuare un procent din salariu, asa cum spunea si Carmen_so statul roman promoveaza contributii inegale si indemnizatii egale!!! Pacat ca asa cum zice Liviana noi am pierdut trenul...
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ancamari spune:
Ca am pierdut trenul e una, dar sa ma oblige sa ma intorc la serviciu in mai devine deja o poveste urata de tot pt mine. Parca ar fi prea mult sa ma anunte prin ian-febr ca trebuie sa ma intorc la serviciu mai repede decat am planificat initial.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
Florentina Roman spune:
Liviana, sa dea Doamne-Doamne ca totul sa decurga bine maine! Eu stiu ca la Budimex sunt dr-i buni, am operat-o si noi luna trecuta pe nepoata-mea de 6 ani de apendicita si a fost foarte bine, a doua zi au trimis-o acasa.
Noi am tinut-o intr-o petrecere, a fost ziua lui tati in we si l-am sarbatorit aseara cu familionu' la restaurant. Ziceai ca suntem clanul mafiot, ne-am dus acolo cu 3 copii de 5-6 ani si cu asta micu...noroc ca ne-au dat aia o rezerva, ca altfel le plecau clientii, la cata galagie au facut astia mici!
Vorbeati de premergator... Mie mi-a zis dr sa-l pun doar cand copilul se va ridica singur in picioare tinandu-se de gratiile de la patut, cica atunci corpul lui e pregatit...Eu tind sa cred doctorita, prietenii nostri l-au pus mai devreme si acum, la 5 ani, merge si sta pe varfuri, zici ca e balerin...
Despre vigantol...eu am inteles ca retrag vigantoletele care expira in anii 2009 si 2010, cele care expira mai tarziu de 2011 sunt ok.
Am reusit sa citesc capitolul asta in 2 zile, dar nu mi-am notat nimic, asa ca scriu cam ce imi amintesc
Andrada, la multe lunisoare ptr Antonio! Pe unde umbli?
Cu concediul...oricum este o mare bataie de joc, ca la 2 ani mama trebuie sa se intoarca la serv si copilul...la gradi nu ti-l primeste pana la 3 ani, sau ramane cu bona sau bunicii in cel mai fericit caz.
Eu sunt hotarata sa stau cei 2 ani acasa in concediu, desi as fi putut lasa copiii cu bona, o mamica de la scoala imi zicea la un moment dat ca fac ele cu randul sa stea cu bb, numai sa ma duc, dar cand ma gandesc ca fac 2 ore pe drum cu masina...mai bine lasa.Poate se gandesc guvernantii ca ma deprofesionalizez si ma obliga sa ma intorc dupa un an la serviciu...
Pepsi, Motanel, multumim ptr aprecieri, acum mergem de-a busilea, facem 2 pasi inainte si 3 inapoi...
Poze
gabiu spune:
liviana tin si eu pumnii sa fie bine. Curaj Mateiut!
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
ancamari spune:
Petitul meu nu mai vrea sa pape suc de mar, se stramba rau de tot. Cum sa-l pacalesc? Sa schimb iar merele? Sa-l indulcesc cu ceva?
Pana ieri a tot papat progresiv pana la 10-20 lingurite, dar ieri abia a inghitit cei 20 ml si azi nu a mai vrut decat 15 ml. Cu supa de legume stam bine, papa o portie de ~170 ml, pasata, ca un pieu subtire.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Graviduta,eu ii dau sucul de fructe cu lingurita ca altfel nu-l vrea.Nu stiu cum sa-l fac sa bea si suc.O fi mai bine sa-l diluez cu niste baby Drink?Acum i-am facut suc de mandarinacu morcov sa vedem daca l-o bea!
Pai ti se pare greu cu lingurita? Te intreb pt ca mi se pare mai k lumea sa-l ia cu lingurita, adica sa se obisnuiasca si cu ea. Eu ii dau in biberon, dar diluat cu apa fiarta si racita, ca asa mi-a spus pediatra. Nu i-as da diluat cu Baby Drink pt ca, desi e din plante, mi tot medicament mi se pare si nu stiu daca pot sa-i dau oricand. Cand nu gaseam Baby Drink, luasem un ceai asemanator, parca Infant Drink, cam din aceleasi ingrediente, si pe prospectul lui scira sa nu se dea mai mult de o luna continuu. Se face pauza. Chestia asta nu este si pe prospectul de la Baby Drink, dar cred ca e bine sa fiu precauta.Daca vrei sa-i diluezi, ma gandesc ca poti sa-i pui putina apa fiarta si racita, apa plata sau Baby Wasser de la Humana. Poate trebuie sa-i dai cu o tetina mai larga sucul. Eu ii dau Marei cu o tetina de 2 de la Avent, dar crestata in cruce de mine, pt ca suculetul iese mai gros. Nu i-l fac la robot, ci pe razatoarea de sticla si apoi trecut prin strecuratoare, dar tot mai trece si putina pulpa.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
ckristina spune:
liviana, tin si eu pumnii; vom fi si noi maine la budimex pt analize;pe langa ce mall se trece in drum spre budimex.
revin(ma cheama pitika)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Vali5 spune:
Liviana, m-a trecut un fior cand am citit ca maine il operati pe Matei. Ma rog sa fie totul bine, sa nu aiba dureri mari si sa treaca cu bine peste aceasta experienta.
Alyna24, am vazut piticul, tare dulce este!
Motannel 
Florentina, la multi ani sotului tau!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Florentina Roman spune:
Vali, multumim ptr urari!
Cristina, cred ca City Mall e in drum spre Budimex.
Poze