FIV in Ungaria 26
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:
adaca ma bucur ca Rares e bine si grasunel!
legaturooooooooooo te pupacim ...
cris .. vreo greata.. ceva?
simo mersi pt. gandurile bune!
eu... n-am fost prea cuminte.. m-am vopsit sa fiu mamica tanara pe cand vin Tustele .. si asteptam seara sa mergem la control...
PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
miha2004 spune:
Salut toate fetele dragi de pe acest forum.
Liana 30 sa stii ca si eu sunt din Craiova si sper ca atunci cand te intorci de la unguri sa ne intalnim si sa bem o la noi in oras sau daca o sa mai fii acolo eu o sa vin pe 5 decembrie la o prima intrevedere cu dr Zadori si mi-ar face placere sa ne intalnim , mi-ar prinde bine cateva sfaturi de la tine, esti o fata deosebita .
Pussi citesc postarile tale de cand ai ramas sa stii ca datorita tie m-am hotarat sa incerc urmatorul fiv cu Zadori si ma sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de printesele tale toata viata.
toate fetele si sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra.
borzasimo spune:
Pussi draga mea nu ai de ce sa imi multumesti, macar atit putem face sa ne e ceva frumos sa te pt ori cine si pt ori ce, te sa ne spui si noua ce iti spune
Miha bine ai venit in nostru
Liana Cris unde sinteti?
Liana30 spune:
magdutza pi la unguri nu'i asa frumos..azi fus frig..nu iesi din casa doar pe geam
borzasimo daca nu ajung la tine atunci ne vedem aci..
legaturilorrr poate trimiteti si o poza sa va vaz si io..va pupp
liliiiiii te puppppp..si tin pumnii.
ramona ce mai faci?mai da si tu un semn ceva..pupp io
crisss mai dormi fatoo mult??
miha2004 bun venit olteancooo..te astept aci..sa imi aduci aminte atunci mai aproape ca dehh io mi's baba si mai uit.,,
Lauraaa te pupp si pe Briaaaa ca mii dor de ea..
Pissss ,ZoRiiii o sa ma usuc de dorul vostruu
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Chiara spune:
,
desi e marti...desi e 13... beta hcg-ul meu este 1127 la 14 zile de la et.
va pup pe toate si revin cand imi revin!
pussi spune:
chiara! felicitari graviduto! sarcina usoara si sanatosi ... ca mie asa imi suna! nu esti singura norocoasa a lui 13
legaturooooo nu avem poze ca aparatul e la tati pregatit pt. Tuste ...
miha desi parerile sunt impartite, dupa mine ai facut alegerea cea mai buna! Iti doresc sa ai norocul meu si sa fi cat mai repede
simo vin diseara la raport... desi nici eu nu stiu ce vreau sa-mi zica ... doar ca sunt sanatoase si nu nasc mai repede de 22.11 ... atunci ar fi deja mature si sarcina ar fi la termen!
PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
unguru spune:
Chiara FELICITARI!!
Sarcina cat mai usoara si la termen!
la cat e bHCG in ziua 14 de la et... eu zic ca s-ar putea sa ai gemeni..(parerea mea)
borzasimo spune:
Chiara -FELICITARI - vezi sa nu te prea tare ca faci rau la domne ce ma bucur, o alta reusita doane ajuta, sa ai o sarcina usoara si la termen
Liana30 spune:
Chiaraaaaa
Felicitariiiii!!!Felicitariiii!!bravooo mama!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat!!!!!
si asa cum zice unguruasea zic si iooo da io mai pun inca unu
Inca odata Felicitariii din tot sufletul..te puppp!!
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
ioana_p76 spune:
CHIARA FELICITARI!
Iti doresc o sarcina usoara si la termen!
Ce veste buna!!
Si neasteptata, n-ai zis ca faci ET, ai vrut sa ne faci o surpriza! Asa surprize, sa tot avem!
burtik!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!