Gravidutze si mamici din CLUJ - 33
Raspunsuri - Pagina 8
ALEX29 spune:
NEATZA
MELI nu ti face griji ,o sa merg luni la coafor
EU O stiu pe dr OANCEA ,sper ca vb de acceasi persoana ,lucreaza la policlinica din Grigorescu
mie imi place tare mult de ea ,are vreo 34 dr ani ,e super tipa ,eu mereu m am dus la ea
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
Sper MELI draga sa se termine totul odata ,te cred ca nu mai potzi ,dar da i un pupic la puiutzu tau si vezi ca uitzi de toate neplacerile astea prin care ai fost si esti nevoita sa treci
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
CO sa aveti o zu superrrr "LA MULTZI ANI "PT SOTZUL TAU ,multa sanatate si fericire impreuna pana la adanci batranetzi
DELIA "LA MULTI ANI "PT superba ta strengarintza
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
IKO super pozele ,mai ales cele care au fost facute cand s a nascut bebele sunt tare dragalashe
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
ok tu fetelor ma duc si eu sa fac curatzenie si ceva de mancare
va pup
ALEX si bebe TIADRIS
carrie spune:
Meli, ma rog pt tine sa fii bine , iti inteleg framantarea si necazul dar nu dispera la nevoie mai consulta un al treilea medic.cu Cruciat ai vb?ca parca tu la el erai!
dar explica-mi umpic de ce e musai sa-ti pui sterilet?si de ce sub anestezie generala?cine ti-l pune?
spune-ne cum a fost
Iko tare dulce bebica, sa-ti traiasca!
Co, La multi ani sotului tau!
maine al meu pleaca in State o saptamana, sunt framantata cu drumul , necajita ca pleaca, dar ma gandesc la urmatoarele doua sapt de concediu
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
nrl spune:
Buna dimineata!
Co, la multi ani sotului tau si multa fericire!
Merge cineva la Iulius Mall azi? eu mi-am propus sa incerc
Nicoleta 38+
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
am fost azi si la un alt medic, d-na dr. Oancea, lucreaza la Stanca si la policlinica Grigorescu, pe care o cunoaste si Alex.
ea mi-a spus asa ca intr-adevar am o sinechie uterina liniara(practic totala), care se poate incerca rezolva prin 3 variante.
1-sa iau o luna Diane 35 sa vad poate se rezolva doar cu medicamente-slabe sanse dupa parerea ei.
2-sa faca o dilatare, debridare si sa introduca un sterilet care ar impiedica relipirea peretilor uterini
3-histeroscopia.
ea ar incerca in ordinea asta, incepand cu ce-i mai simplu.
acum este o doctorita in Oradea care a spus sa ma duc sa incerce cu sterilet sub anestezie generala. eu nu inteleg de ce are nevoie de anestezie generala, nu? si doctorita de aici a spus ca nu e nevoie de anestezie generala la sterilet.
va rog din suflet, spuneti-mi voi ce ati face in locul meu? sa ma duc luni sa vad cu steriletul sau sa incerc in ordinea in care a spus si doctorita de aici si sa ma tin de ea?
sunt tare suparata ca mi-a spus ca, Cruciat ar fi trebuit dupa chiuretaje sa-mi dea anticonceptionale ca sa stimuleze ingrosarea mucoasei ca sa nu se lipeasca peretii.dar nu mi-a dat.poate as fi scapat asa.nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred. stiu numai ca nu mai pot!voi ce ati face in locul meu?
pupici
Meli
antoni spune:
Alex-asa-i ca-i draguta? oare sa ascult de ea si sa ma tin de ce zice? nu sunt eu nestatornica dar sincer mi-e frica deja de medici.ce stii de ea?tu de ce nu ai nascut cu ea? mersi
Meli
Ioana13 spune:
Noi suntem bucurosi ca soldul lui bebe s-a rezolvat intr-o luna, mai trebe sa mergem la ecografie sa fim siguri 100%. Dar cred ca are destula experienta dr VAsilescu sa isi dea seama ca e ok.
MELI, probabil e mai bine sa incepi cu variantele mai simple, poate ai noroc si scapi mai usor, dar asta numai tu poti hotari.
Oare e aglomeratie mare la Iulius? Poate mai bine miine dimineata cu bebe dupa noi...
Ioana mama Patrick (01.06.07)