Gravidutze si mamici din CLUJ - 33
Raspunsuri - Pagina 20
katiapam spune:
Buna dimineata
Bex-nastere usoara si sa suporti cit mai bine contractiile
scuzati pt.intirziere dar ieri nu am mai avut timp sa intru ![]()
la mine nasterea provocata a fost asa:in prima zi mi-au pus la colul uterului un stick cu oxitocina care mi-a provocat dureri dar nu mari si fara dilatatii
asta la primul copil iar la al doilea se incearca cu gel
a doua zi in schimb cu perfuzia cu oxitocina care o porti dupa tine daca te misti care mi-a tinut-o de dimineata de 11 pina seara la 22
mi-a provocat contractii dar ramineam mereu la 2 cm si mi-au rupt membranele ei la ora 16 am suferit vreo 2,5 h si apoi mi-au facut epidurala
deci e mai bine intr-un fel ca se accelereaza travaliul
m-au tinut fara sa aminc in prima zi dupa care am mincat la prinz ca nu s-a declansat nimic iar a doua zi cum stiam ca urmeaza big moment nu am mincat nimic dar nici foame nu mi-a fost deloc iar clisma se face cu un supozitor de glicerina dupa care mergi la baie normal 
eu am nascut aici la roma dar acolo cum se face clisma la fel sau vechiurile obiceiuri?
Fetelor nastere usoara si travaliu scurt!!! 
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
Raluca spune:
Bex sa de-a DD sa nasti repede si usor...te asteptam cu vesti bune despre tine si printesa 

!!!
pupici ptr. toata lumea,sunt cam pe fuga caci sunt cu amandoi puii acasa si fiecare urla pe limba lui......
redai spune:
Neata si de la noi.
Bexule mujlt curaj si nastere usoara.
Ce se mai stie de ramo? nu vine acasa?
Lore, mamicutza lui David
POZE
Gabriela77 spune:
M-am trezit cu gandul la tine, Bex! Data viitoare cand ne auzim sa ne spui cum e sa o tii pe Carina in brate! Doamne ajuta sa ai o nastere usoara!
Puisorule, mie asa mi-a zis medicul ca nu se da Ca in ultimul trim, pt ca poate provoca contractii. E absolut necesar sa iei? Valori mai scazute am avut si eu, dar intr-un fel e normal, mai scad rezervele. Eu vitamine am luat doar primul trimestru, nu sint pro indopare cu vitamine, am incercat sa iau din alimente.
Cristiana, n-am mai gasit umidificator din ala cu 90 Ron, dar am luat cu 110 Ron, aceeasi marca. Azi il punem in functiune.
Cristina, si eu sint cu tine la cafea...fara cofeina...
Raluca, ce simpatica ai fost cu fiecare pe limba lui...Sinteti bine, asa-i?
Ramo, esti acasa, mami? Abia astept sa o vad pe delicata de Bea!
Ce frumos ninge afara...Oara nu vrea Sara sa ne dam cu saniuta?
Oana, tu nu ne-o arati pe frumoasa Maria?
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
pufulet74 spune:
Natalia, ai dreptate, e ca si cu drobul de sara faza cu ciuperca la mine ...
Si mie mi-a zis el ca e pt nasterea naturala, insa luni cind l-am intrebat el ce imi recomanda, dincolo de faptul ca e decizia mea, o zis ca el zice ca ar fi mai bine sa o facem miercuri, cred ca are de-a face si cu gradul de maturare al placentei, care la mine e 3 de multa vreme...
Si mie mi-a recomandat Diculescu Calciu, in ultimele 4 sau 5 saptamini, Cal-C-Vita, da nu am avut probleme
Bex, sper ca la ora asta esti cu ingerasul in brate!!
------------------------
Flory
40+
Joshua Raphael
We are waiting you from moment to moment !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
in legatura cu conditiile din spitale.. Maria s-a ales cu o usoara infectie la ochiul stang care din fericire a trecut fara antibiotice! si pediatra a zis ca in jur de 80% din copii pleaca din maternitate cu secretia aceea...
o zi frumoasa!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
Eu din stanca am luat ciuperca la coate.Noroc ca nu am dat-o si copilului.Am scapat dupa vreo luna jumate numai. El s-a ales cu ciuperca in gurita.Aceea se ia pentru ca le da biberonul ala de latex de la unul la altul.bleachhh
Lore, mamicutza lui David
POZE
mami_alexia spune:
Da, clisma se face dupa metoda traditionala in spitalele din Romania si nu ca in Italia, cu suprozitoare cu glicerina desi acum imi dau seama ca are acelasi efect si ar fi mult mai simplu. Cat despre calciu si eu am luat in ultima perioada de sarcina: Calciu lactic sau Cal-C-Vita.
NASTERE USOARA, BEX!
MAMI!
ALEX29 spune:
CO nastere usoara 
asa de bucuroasa s cand ninge ,am o stare super faina ,sper sa avem parte de mai multa zapada sa ne putem trege bebelashii cu saniutza 

NICO pe unde mai esti ?
ma duc sa pun niste hainutze la spalat
asa mi de somn
ALEX si bebe TIADRIS
Victo spune:
si eu sunt rupta de somn, ca "dorm" cu bebe pana la 2 cd ii dau sa pape. am pus ghilimele pt ca de fapt numa ma perpelesc, ca-i aud fiecrea zgomot..:( apoi pe la 3 cd terminam masa, schimbatul si ragaitul-daca se nimereste...ma duc in alta camera..pana vine sotu sa ma cheme la masa de dimineata a lui pitic..si uite-asa..
mai, eu sper sa nu fi luat nicio prostie de pe la Stanca..
si eu inghiteam numa cu noduri cd vedeam ca trebuie sa ma pun la monitorizare sau pe masa de ctrl si nu schimba nime carpele alea..bine, le mai schimba, dar nu dupa fiecare, ci cd se mai murdaresc asa...
mai da niste chestii ieftine, de unica fol nu exista??? brrrrrrrrrr...
bine ca schimba lenjeria dupa fiecare gravida..macar atat.sper ca e curata...nu numa asezata frumos, sa nu fie botita..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)