Gravidutze si mamici din CLUJ - 33

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna seara
Natalia, ai nascut-o cu cezariana pe Ana? Acum tot cu cezariana trebuie sa nasti? In cit timp ti s-a revacut zona din jurul operatiei, adica nervii din jur, cind nu ai mai avut senzatia de amorteala?
Bex si Pufulet, va doresc o nastere usoaraaaa si rapida..., bebei sanatosi si mincaciosi...

Ioana mama Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DPOP eu mi am cumparat doua pompe si nu le folosesc absolut deloc
dar de ce vrei sa te mulgi ?
pune o pe micutza la san

fetelor va pup si o seara placuta

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare...

Dpop ,eu nu am inteles de ce te mulgi tu, daca scrii ca nu prea ai laptic ????lanceput e mai putin, dar eu nu am folosit deloc pompa lapticul de formeaza dupa metoda cerere-oferta ,putine sunt cazurile care au foarte mult laptic si raman cu sanii plini dupa alaptare dar in rest nu e nevoie sa te mulgi.cam dupa o luna poti sa-i faci program de masa ,in prima luna ii dai la cerere chiar si la 45 min-1 ora si nu mai mult de 10 min la un san.stimuleaza lactatia daca bei lichide 2 litri /zi ,odihna,lipsa stresului si ceaiuri pe baza de fenicul eu am baut de la hipp granulat 2 cani/zi.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

puisorul indicate sunt biberoanele cu gat larg,sunt mai usor de curatat, de pus formula sau laptele de mama in ea.Tetinele sunt mai bune cele ortodontice, de la Nuk.Sunt foarte bune si cele de la avent.Mie celelalte firme nu mi-au placut deloc.Le folosesc pe cele de la avent.Dar daca alaptezi sunt mai bune de la nuk pentru ca imita sanul mai bine.Si sa fie tetina de silicon.Nu colectioneaza ca si latexul toti microbii si pot fi folosite o perioada mai lunga.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

bex - nastere usoara!

e adevarat ca daca ii dau ceiut cu biberonul se poate sa nu mai vrea sa pape laptic de la san???

gabriela - tu cum procedezi cu completarea?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, merci la toate pentru gandurile bune

maine avem o zi lunga...

va tin la curent cu ce se intampla, noapte buna si o saptamana frumoasa, in caz ca nu va mai prind pana prin weekend.

Co41 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Erau ceva intrebari in legatura cu clisma...veti trece prin asta pentru ca asa se procedeaza si intr-adevar, aceasta operatiune mareste ritmul contractiilor, dilatarea, etc. Mie mi s-a facut de doua ori(prima data pentru ca aveau impresia ca o sa nasc si a doua oara ca sa accelereze ritmul dilatarii). In ceea ce priveste nasterea provocata stiu de la burticile care au nascut inaintea mea, se introduce o pastila care provoaca nasterea.Cam atat stiu... Nastere usoara! NOAPTE BUNA!!!

MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna
Sint foarte suparata dupa ce nea trecut cuperca din gurita am aflatca am luat ceva cuperca din Stanca si iam dato si la fata desi cand ieram inca in spital leam aratat eruptia la asistente la medici si nu miau zi ca ce ie desi multa lume mia zis sa am grija ca la Stanca este ceva cuperca si se ia foarte usor asta ie ,ca sper ca ne va trece repede pentu ochi am primit niste picatur si ci ca ie conjuctivita si o aveam si in spital dar pediatra nu mia zis desi o in trebam in fiecare zi ca ce ie si cu ce sa o dau
Bebe a mea ie cuminte doarme 4 ore si papa 1 ora dupa acea sta si gangureste noaptea ie mai nasol ca trebe sa stau cu ia o ora si sai povestesc cand mie mi se incid ochi de somn dar ma bucur ca ie cuminte ie un ingerasi
IKO Szende Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

f pe fuga ca-s ruptulea de somn:

Diana perfect de acord cu Anca , nu te mai mulge ci pune bebele la san la cerere adica cat de des, chiar si la o ora la inceput, nu din cauza asta doare burtica si trebuie stimulata lactatia.nu o smulge de la san dupa 10 minute daca papa dar nici nu o lasa o ora ca e clar ca nu suge o ora, asculta cand nu mai inghite incepe statul la tzitzi de placere.

eu am nascut provocat (cam 80% ca pierdusem dopul desi mi-a fost f groaza de idee, e vorba de o perfuzie care grabeste dilatatia, travaliul e mai scurt si cu nimik mai dureros.singurul inconvenient este ca ai perfuzia aia dupa tine tot travaliul si pe masa si doua ore dupa nastere.da trece!

la Gine 1 nu se face clisma se merge pe ideea ca trebuie sa te concentrezi cand impingi ca si cum ai avea scaun.

Bex, ma gandesc la tine si astept un semn!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

legat de biberoane mamarutei nu i-au placut decat cele de la Chicco de latex in forma de tzitzi, nimik altceva, deci mici mici dar au pretentii bebeii.

Iko, imi pare rau de ciuperca, astea-s conditiile in spitalele noastre dar ei nu ar recunoaste

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput