Gravidutze si mamici din CLUJ - 33
Raspunsuri - Pagina 10
bex spune:
Dragelor
va multumim mult de urari!!! in sfarsit m-a ajuns si sotul cu varsta si a facut si el 30 de ani, sa nu fiu veterana familiei;)

Am savurat niste dobos din ala adevarat cu 10 foi si zahar ars deasupra (cunoascatoarele cred ca stiu) delicios, facut de soaca-mea, excelent, sotul meu scump a gatit pt noi doua (vita in sos de piper verde si cartofi)
, maica-sa super impresionata ca nu stia ce talente ascunde fii-su;))credea ca eu zic de drag ca gateste super bine. Am reusit sa ii si iau ce vroiam, desi nu ma puteam deplasa nicaieri fara el, mi-am pus spiridusii la treaba si totul a iesit ok. acum astepta 2 pritene care stiu ca a mai ramas putin dobos. Pitica nu s-a dat impresionata, asa ca tot in burtica e 
meli, scumpa, tare imi pare rau pt problemele tale...eu as merge mai degraba pe mana doctoritei de aici...
apropos de treba cu musetelul , socara-mea zicea ca NU la ochisori, ea nu recomanda in nici un caz la mamicile ei!
va pup si o seara frumoasa
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
iko spune:
Buna seara
Multumesc urari pt
Victo si eu vreau sa o scot din casa da problema e ca am nascut prea devreme si nu am apucat sa cumparam carut dar sper ca maina o sa cumparam dar vreau sa ma duc pana la Iulius M. am chemato pe mama sa teie cu pitica Daca ati fost careva vreau informatii merita sa ma duc pana acolo sau sa ma duc direct la polus ca acolo am vazut ceva ce ne place.
In legatura cu sani si eu am avut rana mam dat cu Garmastan si o alaptam pe fata numai de la sanu care nu ma durea asa tare si celalalt san o pompam cam 2 -3 zile dupa acea sa vindecat
Ceaiu de de musetel mia recomandat si cei de la spital si pediatra ca aseara a fost in vizita da pe luni a zis sa mearga sotu sa ai deie ceva picaturi pe langa asta fata a facut si cuperca in gurita di pacate 
si am dato cu ulei Jonson si a facut alergie

IKO
Szende Iris
CristinaGoji spune:
Neatza!
Haideti la
!
Iko - am auzit multe cazuri cand copiii au facut alergie la cosmeticele Johnson's, asa ca sfatul meu si pentru celelalte mamici e sa nu va aventurati sa dati copiii cu produsele de la aceasta firma. Lasa mamico, ca trece si ciuperca si ochisorii si o sa fie bine! N-am fost la mall, dar am vazut la TV ca aratau cata lume o fost ieri si am zis ca bine ca n-am fost. Nu stiu ce magazine pt copii sunt acolo.
Mami
17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
piti a mea aseara a adormit si s-a trezit dupa jumatate de ora si urla ca din gura de sarpe.cred ca avea crampite ca facea niste....hihi.si a luat-o mama in brate si a pupacit-o(inca un motiv s-opupic toata) si a adormit inapoi.asa-i de dulcica.
noi pe la casuca, m-am apucat de anticonceptionale o luna, apoi vedem
va pupic pe toate si o zi frumoasa!
ati vazut zapada, hihi?
Meli+
Timea-Larisa
arghirmonica spune:
Servus fetelor...ce de sarbatoriti..la multi ani tuturor!!!
Da e zapada la noi e super..o s ais cu picii afara/AAaa si de fularul ala la asta mare nu-i pun ,da la sat mic fara discutie da.Cu cel mare am trecut prin bronsite,pneumonii ,larigite si cand il duceam la aerosol imi ziceau de la pedi 3 sa nu cumva sa-l las cu gura neacoperita ca o sa o iau de la cap.Asa ca eu sunt pt fular calr.Ficerae um cede..depnde de copil da io mai bine il protejez si nu mai iau ce citesc pe net,forumuri etc![]()
Meli imi pare rau ce ai patiti..si io am aceesi parere de muresan ca si tine.Sper sa rezolvi cu bine pr.
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Puteti incerca si Iulius Mall, e ok, chiar daca a fost foarte aglomerat, pentru un bebe de 6 luni si jumatate care e dornic sa cunoasca a fost foarte interesant. Alexia e foarte atenta la tot ce misca asa ca i-a placut la nebunie!
Sunt si magazine pentru copii, ce-i drept nu prea multe, dar sunt. Plus un Kidsland pentru copii mai marisori (ei spun ca dupa varsta de 7 luni). Deci merita vazut! Shopping placut!!!
MAMI!
mami_alexia spune:
Referitor la produsele Jhonson, e subiectiva orice parere.Adica depinde de copil..unii fac alergie, altii nu.La fel cum cei care nu fac de la Jhonson pot sa faca de la alte produse. E la fel ca si problema vaccinului. Sunt copii care nu au patit nimic de la vaccinul gratuit si marea lor majoritate asa sunt. Oricum, admir mamele care au posibilitatile financiare sa il cumpere. Eu de exemplu nu am si drept urmare ma conformez atata timp cat este gratuit. Iar Clujul este o zona privilegiata, pentru ca inca se mai gaseste vaccin. In alte judete mamele trebuie sa-l cumpere pentru ca doctorii nu au fonduri. O zi frumoasa!
MAMI!
antoni spune:
si eu as da o fuga in Iulius mall, dar cred ca numai ca sa vad comparativ cu Polusul. ca pe mine Polusul m-a lasat un pic cu un gust amar, sau poate eu ma asteptam la ceva mai mult.
legat de vaccin, si eu am cumparat, dar cum zice si mami- alexia, sunt care nu au posibilitati financiare din pacate. poate e un procent mai mare de copii cu febra, agitatie, etc, dar sigur e ok si ala.
va pupic pe toate si mai pove.
pupici
Meli
Victo spune:
neata
mai, la stiri zicea ceva de genu ca Iulius e cel mai mare mall din tara?
numa de asta as fi curioasa..sa il compar cu cele din Buc sau Timisoara..sa vad daca chiar e adevarat.
Iko, cat de devreme ai nascut tu? eu cu o sapt.mai repede, dar tot il scot sapt viit.
si pt primele zile nu cred ca-i necesar caruciorul.5-10 min il poti lua si in brate in jurul blocului.eu asa am de gand sa fac primele zile.
ce ma bucur ca sotul meu are rabdare sa stea cu piticul..bine..nu stiu cat l-o tine..dar macar pana isi face si el program de gangurit si alte cele..ca acum sta un pic..plange..apoi urla..apoi atipeste..si o ia de la capat..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
carrie spune:
buna fetelor
sotul meu a plecat in delegatie in State o saptamana
tot ce visez sunt cele 2 sapt de concediu de dupa.
noi am fost in Polus ieri, era ceva concurs de desen la Minblu si am dus-o pe Thea la mazgalit iar Sofia a fost f interesata de tot pe acolo.am mancat gogosi si lapte cu caramel.
acum a dus-o tata la teatru de papusi si pe Sofia am lasat-o umpic la soacra-mea sa apuc sa ma uit pe dizertatia de la master.dar am o lenee...mi-am prgatit baie fierbinte si cred ca trag si un somn dupa aia, nu-mi vine sa cred ca am doua ore pentru mine
Meli, legat de actiunile umanitare, intra pe forumul de ajutor umanitar, la fiecare caz sunt conturi pentru doantii, eu am incercat sa donez la toti copiii cu pb de acolo.iconitele de sub nume se acorda ptr unele actiuni depinde cum hotarasc moderatorii, acuma am vazut ca mi s-a acordat pentru ajutor acordat Dianei.
va pup, fug la baie
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia