racelile la copii

racelile la copii | Autor: seba_bulz

Link direct la acest mesaj

ciao la toate mamicileAm si eu o rugaminte spuneti-mi ce le dati voi copiilor in perioada iernii sa nu raceasca.A mai dat cineva ursuleti cu echinaceea la copii.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

bronhovaxon daca are mai mult de trei ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Eu le dau ursuleti de echinaceea la ai mei (5 si 6 ani)si sunt multumita. Dar incep de prin august si le dau exact cum scrie pe flacon: 1/zi, o luna le dau si o luna pauza. Anul trecut le-am dat doar 2 ture si tot s-au rarit vizitele la doctor.
Acum le mai dau si minimartieni ca au si calciu si vit. D (acum ca nu mai stau la soare si cel mare a avut ceva probleme cu calciul asa ca mi-a recomandat medicul), plus alte vitamine si minerale.

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Broncho-vaxom-ul e recomandat si copiilor sub 3 sni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_cc29 spune:

Buna seara fetelor!Am un bb de 5 luni jum si acum 1 luna a racit si de atunci harie pe piept.am fost la dr si mi-a spus sa-i pun ser fiziologic i nasuc.Nu mi-a dat nimic altceva.decat banalul ser.Problema e ca el nu mai are nasul infundat ci doar haie pe piept.ce imi recomandati sa-i dau .Ati avut asa ceva la bb al vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy`s_mamy spune:

Eu ii dau baietelului meu bronhovaxon de la 8 luni-asa mi-a recomandat doctorita lui.Este foarte bun si pot sa spun ca nu am avut mari probleme pana acum.Dar atentie exista bronhovaxon special pentru copii.Tocmai d-asta doctorita a ales pentru bebe-le meu bronhovaxon si nu altceva.Se desface capsula si se pune in laptic sau ceai.Bebe nu il refuza pentru ca nu are nici un gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demiankiki spune:

Mihaela haraitul e din cauza mucozitatilor ramase in urma racelii si pe care bb nu stie sa le elimine.Si baietelul meu-are 1,4 an- a avut asa ceva iar medicul ne-a dat bromhexim in combinatie cu romergan.Cred ca ar trebui sa mai mergi o data la medic pt ca la o noua raceala s-ar putea complica lucrurile.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

daca incerci sa dai o cautare sigur gasesti toate postarile mele in care eram disperata ca haraia fiimea de nu stiam cu ce sa ii mai dau,si urmase trat cu antibitic si degaeaba pana la urm aam ajuns la dr stanciu care ne-a prescris ambroxol,spray becotide,crema pulmex baby (de care sunt ma mult decat multumita)ketof,si uite asa am scapat ,dar era f grav ,haraia f tare mai ales ziua,iar noapte tusea uneori si 3 ore fara oprire,dar cu acest trat am scapat.poti incerca nu are ce sa ii faca nu este antibiotic ,citeste prospectele

Flori mami de Bianca maratonista (29.05.2006)si acum 22sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_cc29 spune:

Multumesc frumos de sfaturi.am fost la farmacie si mi-a recomandat ambroxol.Vad ca a inceput sa dea rezultate.Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seba_bulz spune:

Multumesc pentru sfaturi.Copilul meu e mai mare are 8 ani.Am inceput de 7 zile un tratament natural de intarire a imunitatii cu ursuleti cu echinaceea .Pina acum vad ca e bine, toti din casa am fost raciti si el nu a avut nimic , nici macar sa-i curga nasul.Pina acum imediat lua si el raceala de la oricine cu care venea in contact.Eu ii mai dau vitamina C pentru copii cite 1 / zi si vitamine CENTRUM JUNIOR .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

merge si bronhovacson si ursuleti de echinaceea, ambele concomitent?

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput