Ingineri fosti, viitori...(15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Wow Ioana, ce noroc aveti!!!
Claudia, poti sa ai incredere in bilute, sunt suuuper bune!!!
Multa sanatate!
Rodica, bine ai venit!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rodica, bine ai venit, sper ca esti vorbareata. Am observat ca ai doi voinici in casa, esti rasfatata cu atatia baieti.
Cristina (de acum asa iti spun ca nu-mi place sa folosesc numele de familie, e ca pe vremea comunistilor), nu poti sa o iei si pe fata cu tine. Eu m-am dat peste cap si m-am rugat de parintii mei sa vina aici sa stea cu ea. Primul an a fost foarte greu, fetele stiu , intai am venit fara ea, 13 saptamani a stat cu mama, sotul, socrii in we, dupa aceea am mers eu in tara vreo 3 saptamani, dupa ce am plecat eu la o luna a venit mama cu ea trei luni, iar in tara ca nu mai putea mama sa stea, in tara trei saptamani cu mine, dupa 2 saptamani fara mine a venit cu tata, tata a stat 3 luni, iar trei saptamani in tara, dupa care a venit mama 9 luni. O intreaga aventura din ianuarie 2006 ca sa reusim, declaratii la notar sa poata calatorii cu bunicii, bunici stresati cu escala la Amsterdam si fara sa mai fi calatorit cu avionul, mama a renuntat la servici, tata era in somaj si acum e la pensie.
Ioana, ferice de voi, vad ca esti activa, Rodica deja este in listuta. Sa stii ca aici e mult mai rau cu cresele. Nu mancare gatita, doar 3 zile pe saptamana sandwichuri, nu ajutor la baie, a inceput sa se descurce singura. Ieri am luat-o schimbata si celalalt rand de haine complet ud, i-a lasat afara cred pana i-a udat furtuna rau de tot. Si le-am spus azi ca nu mi se pare normal asa, ei au zis ca e obligatoriu sa stea afara dupa pranz ca nu mai au activitati in gradinita, ca asa se calesc. Le-am spus ca ok sa stea afara, dar nu pana ajung atat de uzi. Ea e bine, dar e o fire mai rezistenta si chiar si asa se poate intampla sa raceasca iar eu nu am pe nimeni sa ma ajute si vreau sa evit. Au costume de ploaie, vant, dar acum e tare frig, azi a fost lapovita si viscolea rau de tot, nu sunt absurda dar e bine sa aibe si ei niste limite. A, si regula este sa nu doarma la pranz, vad ca a inceput si ea sa reziste si sa adoarma acasa la 7 seara pana dimineata.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina, ti-am vazut fetita in albumul DC, ce seamana cu tati .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

wooowwww!!! ce seri romantice se pregatesc pe la inginere!!! noi n-am luat nici vin (nu prea suntem cu vinurile), nici bunici, asa ca am parcat copiii si bem cite un pahar de bere linga sufleul de conopida. si evident pina papa sotul eu hop pe DC, grea boala
cristina, f. greu cred ca iti este, dar ai dreptate, daca ai inceput, merita si de terminat.tinem pumnii sa reusesti sa duci si printesa cu tine!!!
otilia, ciudat stil la voi la gradi. si la noi se iese afara dar in limita bunului simt. si cum adica nu au activitati in gradi? pai la noi s-a afisat orarul, pai m-am crucit cind am vazut: orar ca la scoala cu materii, tot tacimul, si asta la grupa mijlocie, ce-o fi mai incolo nu stiu.si tot timpul au ceva de facut, mereu altceva(nici nu am apucat sa le tin minte).
ioana, va faceti de cap sa inteleg! distratie placuta!!!!
fetele, va pup, noapte buna sa aveti (adica distractie placuta la cinele romantice), ne vedem cindva miine

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Am crezut ca nu mai scrie nimeni, cand colo era inceput un nou cap...si nu a zis nimeni nimic...
Va invit la o cafeluta fierbinte..
La noi e tare frig si bate vantul...stam ca mosnegii acasa, la gura sobii ca nu ne mai vine sa plecam de-acasa...doar maine in vizita la prieteni, daca o sa-mi fie bine, ca iar m-a prins raceala, si am facut si vaccin sapt asta.
va pupic si ne int dupa-masa
rodica...bine ai venit la noi

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

`Neata!

Miki, multam de cafea...inca una te rog...ca dupa ce ne culcaram tarziu, (dar asta e normal la noi), mi-a dat Luca desteptarea la ora 5.50...i-am dat sticla cu lapte si am crezut ca doarme mai departe, pai cand a termnat sticla, l-am auzit cantand...asa frumos canta (avem babyphon si auzim cand se trezesc), ca m-am dus repede dupa el si l-am luat la noi in camera ca sa nu-l trezeasca si pe frate-su! dar n-a mai vrut sa doarma!!!
Si la noi o vreme mizera, vant, ploaie, de nu-ti vine sa iesi pe usa!

Oti, si eu m-am mirat de cresa de la voi...pai eu as face scandal...cum adica sa-mi tina copii in ploaie? au stat si ele in ploaie? sau se incalzeau cu o cana de cafea? nenorocitele de ele...Mama ta mai e la voi sau s-a intors in ro?

Am vrut sa mergem la bazin, da au putin muci si copii, asa ca asta pica din start.
Maine mergem la ziua unei fetite si cred ca vom petrece toata ziua acolo, fiidca suntem invitati la o sala cu jocuri, tobogane, tot felul de franghii de catarat pe pereti, masinute si mai stiu eu ce.

na va las acum va doresc un weekend linistit,

Claudia






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La noi a nins putin, acm a dat soarele si se topeste. Dar e frig afara si ar trebui sa merg la cumparaturi dar astept sa se mai incalzeasca. N-am nici cauciucuri cu tinte speciale de gheata, am pentru tot anul si sper sa nu fac vreo boacana.

Claudia, aseara am citit si eu artcole despre ce furtuni au fost zilele trecute, au zburat si table/tigle de pe case, iar cateva platforme petroliere au fost evacuate si s-au inchis.
Si pe la voi e scumpa benzina acum, sau doar aici cu inchiderea platformelor?

Iar la gradinita normal ca ii scot afara dupa masa ca altfel i-ar lua somnul si nu au unde dormi. Cei mici ii adorm afara in carutz cu coviltir, si-i parcheaza sub un acoperis.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Ei, acum ati vazut si copia sotului meu!
Asa cum ii seamana la figura asa nici nu poate trai fara el. Din pacate pentru mine nu exista posibilitatea sa vina cu mine. Ea il iubeste mai mult pe tati si vrea sa stea cu el iar noi nu avem parinti asa de draguti ca sa lase tot si sa vina sa stea aici cu ea.
Pentru sotul meu ar fi o lovitura mare sa iau copilul si nici nu cred ca ar rezista fara ea. Este ratiunea lui de a fi!
Dar cum intelegerea a fost ca eu ma descurc aici singura iar el acasa cu copilul am sa incerc sa ma tin de cuvant si pana acum m-am descurcat destul de bine chiar daca greu, cu inima franta in bucati.
Fetelor va invidiez pe cele care aveti sotii langa voi, chiar si cu bebicii acasa. Mi-as dori nu o seara romantica cu el chiar si una de stat la taclale cu cineva care te cunoaste, vorbeste aceiasi limba cu tine, imparti aceleasi bucurii is probleme...
Greu!
Dar maine va fi mai bine iar trei ani trec repede......
Distractie maxima fetelor!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna de pranz!
Acum ne uitam l un film si eu cu mini dependenta asta pe dc. Asa ca Kati.
Da Claudia , Vla adormit la mama. Si ne-am facut de cap si noi aseara. Am facut multa treaba de dimineata apoi am fost la cumparaturi si am venit, am mancat nitel si acum stam cuminti, si parca nu e bine, lipseste Vla, dar mergem la el diseara.
Oti ce nasol ca nu ii lasa sa doarma, dar de ce?
Noi suntem hotarati sa stau cu Vla acasa pana la 3 ani. Cristi castiga indestul cat putem trai decent si putem sa ne platim pensiile private plus o asigurare a lui Vla. Dar e nasol ca nu putem pune un ban deoparte, ca eu vegetez.
Va pup! Ma bag la un somn. Doamne ce mai dorm!!!!!!

Ioana si bebe Vladimir
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Poze din Octombrie si Poze din Noiembrie, asta ca sa vedeti ca am avut si noi putina zapada.

Nu ii lasa sa doarma pentru ca asa vor si parinti, ii iau acasa si la 7 seara adorm deci parintii au timp sa-si faca treburile prin casa, si sa fie productivi in ceea ce priveste numarul de copii .
Cristina, te cred ca iti este greu, eu am venit aici la inceput la prietena mea. Lucram impreuna si acum este si sotul ei, plus ca de curand am cunoscut inca o fata romanca si ea lucreaza in aceeasi cladire, are o fetita de 5 ani si fetele noastre se inteleg bine desi Ana vorbeste romana bine iar Thea norvegiana mai bine. Dar asta-i bine ca la servici iesim in pauza cate 4 afara si e dragutz asa, nu simtitm ca lucram in Norvegia. Saptamana trecuta m-am intalnit cu o familie din Campina, mamica m-a abordat dupa adresa de pe forum. Si altfel trece timpul asa cu prieteni.
Ioana, eu zic sa te gandesti serios sa-i faci lui Vla repede un frate, macar asa vei sta cu el pana va avea 4 ani, iar atunci ori vei sta cu amndoi acasa inca un an la fel cum vrei sa faci acum, ori angajezi o bona sa te ajute. Eu deja observ multe schimbari la Ana, intelege ca ma supara daca face ceva rau, intelege ca ne grabim undeva, intelege sa nu se murdareasca, nu e mereu copilul ideal dar e un mare pas inspre bine
Asta daca vrei sa lasi cariera o vreme departe, ca altfel esti tanara si ai timp de gandire dar intr-adevar conteaza mult si cum porneste copilul in viata.
Iar despre ajutoare ce pot sa spun, soacra nu a vorbit cu noi pana am nascut ca de ce ne-a trebuit copil, ca trebuia sa asteptam pana iesea ea la pensie la 55 de ani. Iar acum isi face planul sa iasa la 60 de ani , deci judecati si voi. Socrul zicea ca moare de dorul fetei, cand am fost in tara doar o noapte au luat-o la ei pentru ca nu au reusit sa doarma bine, ba le cantau ceasurile prin casa, ba o duceau la pipi sa nu cumva sa faca in pat.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput