Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *10*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

A..si am uitat, Aprilule, cu tine nu mai vorbesc! pai asta e subiect de , nu de silfide!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

De ce nu intrati odata fetelor?Unde sunteti toate?Numai Lara e p aici...V-am pierdut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

90,4 , mai am si eu o ... dar sa stiti ca de cand am inceput cu pestele si laptele am pus in loc sa mai dau jos
Schimbasem si eu prefixul ... doar pt o zi ... oricum ma bucur ca la cm merg in - ...

la toate , ma grabesc ca am o si supra incarcata

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

helooooooooooooo!

e zi de raport, hai adunarea ca am chiulit cam mult!

io azi sunt suparata rrrrrrrrrrrrau, al naibii cantar imi arata 58 de kile. Daca ma dau un pic mai pe spate , chiar 58.1.... deci stagnez la greeeeeeeeeeeeeu. Nu stiu ce naiba sa mai zic, ca e de la peste, oua, luna plina, ovulatie, alte treburi de-astea. Ideeea e ca kilele mele nu vor sa zboare si pace!

Noki, pai sa vazi, de fapt io sunt muuuuuuuuuuuuult mai slaba, doar ca atunci cand ma pozez arat mai grasa si nici cantaru nu ma incurajeaza, minunea tehnologiei avansate!

Crista
vad ca a pus pozici, ma delectez acu si reviu, de mine nu scapati!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey , nu se poate , si la mine cantarul arata cu 600g mai mult ca luni ... si nu m-am dat la nepermise.
Se pare ca nu imi prieste pestele , laptele si ooooole

Azi fac pauza ca si asa vine husbantu cu bunaciuni din Franta .... si oricum sta numai o zi si sunt bagata in bucatareala pana in gat ...

Maine o iau de la capat. Nu stiu ina daca sa sterg floricelele sau nu

Va pupacesc pe toate si sper sa aveti o zi mai linistita ca a mea

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida, sa ai spor la trebaluiala si o revedere frumoasa cu husbandul iti doresc!
De ce sa stergi floricelele, mai fato? Stai asa, ca ne gandim, cugetam si vedem ce e de facut cu stagnarea asta...

Anda, Doroti, Diana- la raport dragelor!

Hai macar voi sa ne dati vesti bune!

Mercedes
, intra mama si pe la noi, spune-ne cum merge treaba!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Salutare!

Am intrat sa raportez ca azi am 55.5 kg. Nu mai stiu cat am avut miercurea trecuta, dar oricum mai mult.

Pot sa mai spun doar atat, ca nu mi-s in cea mai buna forma la momentul prezent pentru a scrie mesaje, sunt chiar putin demoralizata cu mancarea deoarece dupa 2 saptamani mi s-a acrit de legume si fructe si dimineata fulgi de porumb si cand mai intru pe aici sa va cer un sfat, o idee, o reteta, nimeni nu imi raspunde. Cred ca aveam eu o parere diferita despre grupurile de suport in diferite chestii:diete, lupta impotriva alcoolului, droguri si asa mai departe. Si pana la urma de fapt aici e un site unde cineva a facut publica o dieta si s-au adunat cateva femei care sa tina dieta respectiva. V-am spus ca nu-s intr-o faza prea buna! Sper ca restul sa fie mai bine!Suces!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

vin si io la raport cu scuzoaiele de rigoare, da-s pe baricade de ieri dupamasa ca edi al meu vomita intr-una si acuma facu si umpic de febra .
slaba miscarea la mine, dar am avut si ceva abateri.

iaca raport
cu floricica...nush daca o merit, per total sunt 7 kg, dar saptamana asta n-am dat jos un kg.

revin dupa o scurta pauza, trebuit sa dau niste telefoane.
deci am avut si ceva abateri, putine dar de mincat am mincat destul de mult din cele permise. vad ca ma misc greu dar asta nu ma sperie, oricum la cite kg mai am de dat jos nu ma grabesc, probabil ca merge mai greu. de luni m-am hotarat. intru o saptamana pe legume si fructe ca nu ma omor eu dupa carne, oricum am mincat doar peste. si ma apuc de sport. asa ca vb la raportul viitor.

va pup, spor

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Prezent la raport, da stiti voi daca nu e sefu si eu stau aici, a doua zi tre sa lucrez dublu.
Raport: 68.1 de la 71.6=>3.5(chiar????)deci am si eu 3floricele???
URAAAAAA.
Mai am calculat cu calculatorul ca dimineata cu mintea adormita eseau numai 2kg, si tot operatia asta o faceam.
Mai fetelor eu de cind m-am apucat sa dau jos pina in prezent am 8kg, fara 100g, adica jumate din ce mi-am propus.
Cred ca sunt fericita, da presimt eu ca nui a bine.
Felicitari Crista pentru kg.
Noki si tie felicitari ca nu ai luat in plus nimic la cit tiai facut de cap.
Aida sa stii ca eu tot stagnam cind am inceput cu peste, dar e bine ca ai dat un kil jos, felicitari.
Aprilas, bine ca nu ai adaugat, las ca scade el.
Anda, felicitari pentru kg.
Acus mai revin, ca am o ora de cind scriu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari din partea mea celor care au slabit.

Eu sunt ok rezist tentatiilor dar e mult mai greu acum. Voi da raportul luni deoarece eu doar sunt la cura doar de luni si zic ca asa e ok.

Mergi la inceput