Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *10*
Raspunsuri - Pagina 13
Brigit spune:
Doroti, hai ca m-ai linistit si cu alta framantare existentiala de-a mea.
Si husbandu meu isi mai ia din cand in cand " papa la pat" , n-am reusit nicicum sa il dezbar de obiceiul asta...
Macar nu e sigurul. In rest nu pot sa ma plang, barbatu e bun, io sunt cam nebuna 
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by april16
Doroti, hai ca m-ai linistit si cu alta framantare existentiala de-a mea.
Si husbandu meu isi mai ia din cand in cand " papa la pat" , n-am reusit nicicum sa il dezbar de obiceiul asta...
Macar nu e sigurul. In rest nu pot sa ma plang, barbatu e bun, io sunt cam nebuna
APRIL
Ei la ei asa sunt toti, si fratesu la fel face, ca mi sa jeluit cumnata.Da eu nici nu incerc sa-l dezvat ca si asa e numai piele si os si pe urma zice ca nu vreau ca sa se ingrase.
Da de ceea ca noi suntem nebune
ai dreptate, noi rele si ei buni!!!doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Crista,
hai mama cu pozele alea ca ni s-au lungit urechile asteptand!
Aida, ma ignori?
APRIL
cristabv spune:
Fetelor am fost la cumparaturi,nu m am mai chinuit cu pozele,iar acum plec si nush knd ma intorc,promit k maine dupa ce dau raportul le pun.va pup o seara frumoasa
cristabv spune:
Aaaa m am uitat dupa iaurt,intr advar am zis bine cel de la Prodlacta,Bifidus,care are cutia verde are 0% grasime.
aidaciolac spune:
Te ignor , daaaa
Matza asta mica ma supra calareste ... din cauza asta nu prea am timp sa intru.
Poze cu budigai? ... mai ma leshi!![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Bey zuzelor, unde ati fugit?
Nu dati iama in frigidere ca maine e proba cantarului! (iote cine vorbea, taman io care sunt mama ispitelor in topicu asta)
Acu am fugit din bucatarie ca mananca al meu sotz portocale cu... ciocolata. O combinatie traznet, da daca lui ii pica bine, pe mine nu ma deranjeaza.
Aida, foarte bine, ignora-ma ca oricum de mine nu scapi.
Crista, ne-ai lasat cu ochii in soare si ai plecat la plimbare. Bravoooo!
Buuuuun! Pai nu-i nimik, ca m-am pozat io. L-am pus pe husband sa ma pozeze , bien sur. Ii zic despre ce e vorba , zice bine, hai ca te pozez. Dupa care: ma, sigur nu-i pentru vreun site de-ala cu tipi? Cu stanga in fatza, femeie maritata ce esti, te dai ca esti in liceu! Asa sa se vada verigheta.!"
So, v-am pus aici si aici ce a iesit.
Barbate-miu are marele noroc ca nu s-a facut fotograf, ca ar fi avut numai clienti nemultumiti. Asa ca data viitoare folosesc trepiedul, doar sa fiu singura acasa!
Si maine va zic si cat cantaream in pozele alea. Ma duc sa fac matanii la cantar de pe-acu.
Pe maine, cu muuuuuuult mai usoare!
APRIL
cristabv spune:
Buna dimineata!!!!Am venit cu raportul,se pare ca sunt prima,dar sunt tare mandra de ceea ce am de raportat si nu mai aveam rabdare....Pai cu toata modestia :P cred k merit 2 floricele.Deci 64,3 kg miercurea asta...Doamne ce binedispusa sunt..sper sa mi mearga asa toata ziua.Ma duc sa beau apica sa vad ce mai fac p aici si ma intorc sa vad ce raportati si voi si sa va pun pozele,k v am promis.Va pup salbutelor!!!!
cristabv spune:
Hello,nu s a trezit nimeni?Sau fugiti de raport?Am pus poze..dinainte sa ma ingras..si knd m am ingrasat(sunt singurele poze cu mine asa,pt k in perioada aia nu mi placea sa ma vad in poze..knd o sa le vedeti o sa intelegeti de ce,se vede si la burta si la fatza si la maini..peste tot).Poze de acum nu am inca ,dar o s fac zilele astea si promit k o sa pun aici.Deci le am pus acolo pe Webshots la frumoasele.:*:*:*:*:
Noki_Lara spune:
Mneatza la raport...STAGNARE, 65 de kile!!!! Inca e bine, la ce porceala am tras saptamanile astea 2! Dar de ieri m-am cumintit. Pana duminica, cand am o sindrofie...Aaaaa...stai ca acum imi amintesc..vine socrul in vineri, deci clar bagam un restaurant..eh, poate ma voi multumi cu o salata, dar slabe sanse...

Chiar, reteta super aseara: salata de andive cu macrou afumat! Exceptionala!
Crista, felicitarie si palaria scoasa in fata ta!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!